• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    TAX
    TAX --- ---
    DOCKINEZ: ale kdyz tato arogance a bezohlednost ne zrovna maleho poctu ridicu se tak tezko podchycuje a tresta. je preci tak snad se nekde schovat a merit rychlost! a to v Praha jeste ukrutne rychle roste mnozstvi boltu, woltu a jinych, ktere ridi ruzni zakavkazsti neandrtalci a ti uz se nestiti zastavit ani v krizovatce, ani se v ni otacet, neznaji mesto, neznaji nic, ale v klidecku jezdi.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TAX: Třeba fízlové? Oh wait, chudinky malé mají vlastně podstav :(
    TAX
    TAX --- ---
    DOCKINEZ: a kdo by to pokutovani a odtahovani mel delat? :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SITH: jojo, dávám si sakra bacha, když dojíždím kolonu, jestli je přede mnou kamion a sleduju zrcátko. Jinak taky hned doleva.
    SITH
    SITH --- ---
    TOOMIX: když jsou kolony, tak NIKDY nestojím v pravém pruhu. Právě kvůli tomuhle
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GUMBA: synergie okolností, no :/
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    PALEONTOLOG: Plus taky ten stěhovák před ním mohl být klidně (polo)prázdný a má 6 bržděných náprav, takže jestli mu na to dupnul, tak ten náklaďáček neměl nárok. Ale spíš bych to viděl na to nevěnování se řízení, prostě brzdil pozdě nebo vůbec...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HAR4NT: no měl by bejt dorovnanej s okrajem, ale jestli měl kopec zeminy.., každopádně max. hmotnost 7,5t nejspíš nedodržel a i kdyby, to má takovou hybnost, že to ani moc nerozjedeš, ale ani neubrzdíš
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PALEONTOLOG: to bude vetsi, klidne 2x tolik..:/
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TOOMIX: tak on byl hlavně naloženej, něco přes 2m3 a hned máš 4t v zádech
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PALEONTOLOG: to bych chtěl vědět, kolik ten modrej idiot jel
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KUHL: k tomuhle bych doplnil stání na žlutých čárách v koloně, takže to pak píčus zablokuje a nemůžou jet ostatní směry, což se mi stalo nedávno v Hradci na Gočárovce. Měli jsme z tohohle směru z Břetislavovy zelenou, přede mnou tranzit odbočoval doleva a na čárách stálo auto. Dostalo od řidiče dodávky asi minutovou trubku a nadávky z okýnka, než se kolona hnula.

Pak druhá věc - jedu po Pilnáčkově a odbočuju doleva do Akademika Bedrny k Aldisu - POKAŽDÝ zůstanou v křižovatce stát auta, která přijíždí z mého směru zprava odbočují doleva do Pilnáčkovy, protože dávají přednost protijedoucím. Jenže tam stojí ikdyž já mám dávno zelenou. Takže se už automaticky rozjíždím s rukou na klaksonu. Kdyby fízlové pokutovali tohleto najíždění do křižovatky když ji nemůžu opustit, to by bylo peněz!

Jo a ještě Pospíšilova - vpravo zákaz zastavení, vlevo POLICEJNÍ SLUŽEBNA. Každý ráno stojí několik aut na blikačkách 100 m za tou značkou zákazu zastavení, protože si jdou JENOM do pekárny pro svačinu. To že brzdí autobusy MHD a ostatní auta, co ho musí objíždět mu je u prdele. Kdyby ráno vylezl policajt z teplýho kanclu a začal to vybírat, tak má za dopoledne tak 50k v kapse.

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TOOMIX: no a nejdřív se k němu museli prokopat

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TOOMIX: Ajajaj, asi ho šéf nutil jet rychleji a psát během jízdy SMS, nemůžete se zlobit, bylo fakt hodně práce, chcete snad aby nám došla hlína?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Smrtelná nehoda na D0 za Prahou. Náklaďák nacpal auto pod kamion - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/praha/zpravy/prazsky-okruh-nakladak-kamion-nehoda-smrt-policie.A250411_093312_praha-zpravy_fred

Tam co je ta šipka, tam je to auto, co bylo mezi kamionem a tímhle jelitem, co do něj narazilo zezadu

KUHL
    KUHL --- ---
    DOCKINEZ: jj. Nám retardi parkujou přímo před barákem, do kteryho je vjezd. Všichni jen na chvili, případně jsou agresivní, že rozsvítil blikacky, tudíž to můžou a já mám jít do prdele. Zmrdi!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KUHL: + pokutovat a hlavně _odtahovat_ všechny ty dementy, kteří nechávají auta stát na blikačkách, i když si „jenom odskočili pro cigára do trafiky“ apod.

Zmrdi.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    NJAL: Už jsem taky musel.. :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    NJAL: Já taky nechápu, že ho tam ještě někdo nemá (prosím nekomentovat případný dvojsmysl :-) )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam