KUHL: k tomuhle bych doplnil stání na žlutých čárách v koloně, takže to pak píčus zablokuje a nemůžou jet ostatní směry, což se mi stalo nedávno v Hradci na Gočárovce. Měli jsme z tohohle směru z Břetislavovy zelenou, přede mnou tranzit odbočoval doleva a na čárách stálo auto. Dostalo od řidiče dodávky asi minutovou trubku a nadávky z okýnka, než se kolona hnula.
Pak druhá věc - jedu po Pilnáčkově a odbočuju doleva do Akademika Bedrny k Aldisu - POKAŽDÝ zůstanou v křižovatce stát auta, která přijíždí z mého směru zprava odbočují doleva do Pilnáčkovy, protože dávají přednost protijedoucím. Jenže tam stojí ikdyž já mám dávno zelenou. Takže se už automaticky rozjíždím s rukou na klaksonu. Kdyby fízlové pokutovali tohleto najíždění do křižovatky když ji nemůžu opustit, to by bylo peněz!
Jo a ještě Pospíšilova - vpravo zákaz zastavení, vlevo POLICEJNÍ SLUŽEBNA. Každý ráno stojí několik aut na blikačkách 100 m za tou značkou zákazu zastavení, protože si jdou JENOM do pekárny pro svačinu. To že brzdí autobusy MHD a ostatní auta, co ho musí objíždět mu je u prdele. Kdyby ráno vylezl policajt z teplýho kanclu a začal to vybírat, tak má za dopoledne tak 50k v kapse.