• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    Tato diskuze je věnována všem, kteří si uvědomují, že slušnost na silnici je velmi důležitá. Nejde o to striktně dodržovat pravidla, jde o to u řízení myslet! Zároveň také těm, kteří pomáhají zachraňovat lidi a odstraňovat následky dopravních nehod.

Kdo si myslí, že je výborný řidič, a že se mu nemůže nic stát většinou dopadá nejhůře.

Stop parkovacím zónám v okrajových částech Prahy

"Provozovatel vozidla zajistí , aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla provozu na pozemních komunikacích stanovená tímto zákonem."

rozbalit záhlaví
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TUILE: máš pravdu, tak oprava, čůrák v dodávce. To je podobná kategorie.
    TUILE
    TUILE --- ---
    TOOMIX: odle ty fotky to spis vypada, ze pozor nedaval ten ridic dodavky a do kamionu vlitnul.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PALEONTOLOG: .) no nic
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DIVA: v tý větě "vím o tom vlastně hovno a zbytečně útočím a prosím promiň" máš pár překlepů
    DIVA
    DIVA --- ---
    HARDCABB: nechapu proc zastavil, dyt moh cuknout dozadu, prejet ten nesmysl a pokracovat do tunelu
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    TOOMIX: Ruku v ruce s curakama, ktery ty auta takhle udelali. Fakt nechapu, proc nemuze denni sviceni svitit i vzadu. Fakt neverim tomu, v dobe nula nula houby zeroucich LED, ze to je kvuli emisim. Samozrejme svitit v mlze jen dennima muze jen kreten, o tom nic. Ja takhle na posledniho Silvestra vecer malem naboril mestaky, ktery jeli v mlze a tme s dennima bez zadnich svetel. Kdyby neslapli na brzdu, tak jsem o nich pomalu nevedel.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: jo a na čůráky s denním svícením, co jim auto vzadu nesvítí jsem zapomněl
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    A dáme si zase lekci z dodržování odstupu a nečumění do mobilů

Nehoda na dálnici D6. V mlze bouralo jedenáct aut - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/praha/zpravy/nehoda-bouracka-d6-dalnice.A250416_085116_praha-zpravy_fred
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    HARDCABB: Njn, 28 let jsem bydlel na Zahradnaku, a nespocitam kolikrat kamionak ignoroval omezeni vysky, a shodil tramvajovy troleje pod zeleznicnim mostem. Dneska uz je teda novej, vyssi, takze to nehrozi. Sice se tam nevejdu, ale jebat, nejak to projedu...
    DIVA
    DIVA --- ---
    PALEONTOLOG: tak jestli se to jako dela, a to tak ze bezne, na to teda nemam odpoved. Snad jenom ze Zkus nekdy zaostrit na provoz okolo sebe. Budes v soku.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    no a některým obvzlášť natvrdlým pacientům je potřeba to nařídit interně, aby se mohl provozovatel zříct zodpovědnosti za případnej průser.. :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DIVA: ono to přímo napsáno nikde není, ale dělá se to běžně z logických důvodů. ať jde o znečištění, nebo ohrožení provozu, případně aby nebyl přeloženej. tedy implicitně počítám s obsahem vany, ne kuželu na ní, a dělám to správně.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PALEONTOLOG: kam na takove pitomosti chodis .) nebo to vymyslis sam?
    DIVA
    DIVA --- ---
    SITH: tezko soudit z popisu, je to o mire. Mi se tohle nak nedeje, radim se vzdycky akorat. Najdu misto, napasuju se za zadek co nejdal od cumaku, snad se mi nestalo ze by me nekdo vytroubil

Naopak osobaky poustim, i je vidim nabihat si na vidle a pomuzu. Akorat jednou to bylo tak moc knap, ze me objel uplne na krev a vylitl z cesty .) vypadal ze sjede zpatky tak snad to dal .)
    DIVA
    DIVA --- ---
    TRISSIE: urcite by ty testy snesly vylepsit, perfektni nejsou. Ale proces v zasade probíha, dneska jsou lepsi nez pred lety. Tak doufam v dalsi progres.

No ale vis co se snazim rict. Obecne povedomi o predpisech neni valne.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DIVA: neboj, v zemařině se vyznám taky, jen nemám potřebu se z toho vykecat. sdělení bylo zhruba takový, že mohl mít vše v pořádku, k tomu i dávat pozor, a stejně by nedobrzdil. tím mu nedělám advokáta, jen tuším, co všechno o tý situaci nevím.
    jinak podle mého názoru převýšený hromady na veřejný komunikaci vozit nesmíš, jen to teď neumím doložit, takže uvažuju zarovnanej konťas implicitně, žádnej jinej.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NE7RA: Já zas asi 20 let neřídil :)

A když jsem si za korouše pořídil auto, tak jsem si ještě rád zaplatil 10 hodin kondičních jízd. Dobře investovaný prachy.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Jsem loni delal ridicak znovu po 27 letech - a jizdy jsem udelal az na potreti 🙃
    SPM
    SPM --- ---
    TUILE: No u toho brzdeni na mokru by ses jeste divila, kolik lidi to taky neda :-) tam kde jsem byl ja byla navic jeste kyvna deska, co podtrhavala zadni napravu. 9 z 10 lidi pri tom slapne na brzdu, ackoliv vi ze nemaj a vi uplne presne kde jim to s tim autem trhne. Vic nez pulka lidi ani nezacne tocit tim volantem na spravnou stranu. Uz jsem videl i to, ze tam nekdo tocil vzdycky na stejnou stranu, protoze statisticky mu to v pulce prujezdu vyjde. A byl diky tomu jeden z tech lepsich...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam