• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    STRACENA: : Nebo naopak stojí až za čárou a taky se diví:-)
    Btw nedávno jsem musel vystoupit z auta a požádat ženskou přede mnou, aby se posunula blíž dopředu, poté co se za námi vytvořila dost velká kolona a prošvihli jsme dvě zelené.
    TUILE
    TUILE --- ---
    DIVA: nebo kdyz to na motorce prehlidnes a projedes mimo.
    FINSON
    FINSON --- ---
    TAX: Víceméně. Dvakrát se ozvalo takové pohodové "tyt - tyt", pak když všichni viděli, že to nestačilo, tak jsme se do toho opřeli všichni naplno.
    TAX
    TAX --- ---
    FINSON: jste opravdu 2 intervaly sporadane tise cekali, ze bezohlednemu debilovi neco dotece??
    DIVA
    DIVA --- ---
    STRACENA: coz je pekne nakkt kdyz chces s velkym do protivky a musis vlevo z prostredniho. Dalsi uzasna moderni vyhrabanost.
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    FINSON: Ono když si nestoupnes na ty černý pruhy v asfaltu, tak ti zelená nepadne. To se často děje těm chytrakum co stojí 3m od čáry a diví se.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jedna pro odlehčení z Letňan: Borec vepředu v průběžným si na poslední chvilku vzpomněl, že chce vlastně doleva, a postavil se k tomu takhle. Když nám, co jsme chtěli rovně, takhle utekly dvě zelené, tak jsme ho ve vší slušnosti sborově vytroubili - nakonec to pochopil.

NJAL
    NJAL --- ---
    GLOBETROTTER: Jo, klasika - v doprave nebezpecni muzi hovadsky riskuji, a nebezpecne zeny hovadsky prekazeji. :-)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    KULA: Hele, dal jsem mu jedno mínus, ale jinak má trochu pravdu. Moje kolegyně, Japonka, necelých 60, jezdí pomalu a opatrně. Ale
    - když jela se mnou v mém autě, tak se divila, že když odbočuju doprava na červenou (legálně), tak na té červené úplně zastavím (což je zákonná povinnost), že ona to nedělá
    - včera jsem jel za ní, ona ve svém relativně novém Nissanu Versa (nejhorší sračka, slabý motor, nejlevnější auto, prostě něco jako Fabia HovnoToPojede, ale nepřiměřeně obrovský kufr, takže samozřejmě špatné jízdní vlastnosti) a svojí nepřiměřeně pomalou jízdou vytvořila v hustém provozu jiným řidičům spoustu kolizních situací. V křižovatce se dvěma pruhy, kde jsme spolu odbočovali a já už jel vedle ní, jsem na to radši šlápl, protože jsem se obával, že bude ignorovat plnou v křižovatce a napálí to do mě bokem.
    #kecy
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    VYWERN: Pokud by mu ty papíry skartovali doživotně a za jízdu bez papírů by bylo 10 let natvrdo, tak to budeme číst podstatně méně často, protože pokud takovej kretén bude v base vyluzovat "brm brm", tak se to do novin nedostane :-)
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: pod deset určitě něco máš...
    Tohle nikdy nebylo a nebude o tom, jestli jsi neposkvrněná panna Marie. Je to o uvědomění, že nejsi sám, nevíš nejvíc, nejsi lepší jak ostatní, máš duševní schopnosti pro zvážení rizik a přínosů.

Podle mě, a to je čiště můj pohled na věc, Tvůj se bude lišit, řekl bych, že patříš do toho výrazně horšího spektra řidičů. Mě osobně přijde holka co se motá ve fábii čitelnější, nežli stárnoucí nakouřený kokot co obhajuje své staré auto proto, že nemá na nové a považuje za vrchol argument, že má akceleraci (co vyčetl někde na papírku) z 0 na 100 za 8,9s (ve třetí třídě na základní škole jsme dost hráli vyšší bere, takže "i feel you bro")
    Takže tu mluvíš o zmrdech co flexí na motorce zatímco jsi blbej zmrd co flexí. Snad ti u toho netvrdne i bambule, krev potřebuješ spíš v mozku.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: možná by ses moh zamyslet, proč maj lidi rádi starší auta, kor ty vyšší třídy, než tupě obhajovat kdejakýho fresh trpaslíka a hájit se všudypřítomným bezpečím. nikdo tady v klubu nejezdí 100% podle předpisů, jsem si tím naprosto jistej. a pokud nějakej zmrd na motorce potřebuje flexit, nevím proč bych mu nemohl natrhnout kaďák.. přecejen mám stovku za 8,9s
    NJAL
    NJAL --- ---
    SPM: Vim no, nastesti na moji Ovci II to jde.
    KULA
    KULA --- ---
    mistr světa promluvil. nezapomeň si ubalit zkuřko, to prohloubí Tvé .... no to všechno v čem jsi tak lepší jak všichni ostatní.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: jo já toho chlapče viděl,
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: ty jsi byl taky vždycky čůrák, co se měl potřebu vymezit proti kokotinám, nemálokrát za hranicí buranství a sprostoty. obecně tady blábolíš, protože zkriplený auto o kterým mluvím, ta nová fábie, je taková mrdka, že s tím vrazí zkušená řidička do obrubníku i v křižovtce. protože to je prostě naopak - díky asistentnům to zůstane nečitelná mrdka.

samozřejmě jsem si nekoupil silný auto, abych pak koukal, jak mi ujíždí kdejakej dement v citroenu, kterej má auto místo kočárkuz. já mám auto i na zábavu a užitek, proto je velký, silný a rychlý a pohodlný taky. a paradoxně má mnohem lepší podvozek 25letá kára oproti nový fábce, je čitelná, víš kdy se co děje. to je radost řídit, ne jak asistent, co tě strhne do vedlejšího pruhu násilím a bojuješ za záchranu bezpečí s volantem. ano, jde to vypnout, ale až po tom, co ten manévr napoprvý přežiješ.
    KULA
    KULA --- ---
    Předloni jsem dost jezdil po jižní Moravě. Jedno ráno mrholilo a protože spadla teplota pod nulu, okamžitě z toho bylo velice kvalitní kluziště. V jeden den, v rozsahu několika hodin a desítek kilometrů, jsem narazil na 4x e46 v příkopech, svodidlech, stromu a středovém ostrůvku kruhového objezdu. Žádná fábie.
    Čím to? Pokud máte piliny v hlavě, je nad slunce jasné, že tu máme 4x krádeže a transplantace podvozků.
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: kam prosím vede ta logika?
    Fábie může mít "horší" podvozek, ale můžeš za ni tahat jako za cecek a víš co? asistenční systémy tě udrží na silnici.
    A pak je tu ten technologický skvost co nabízel větší rozsah geometrie pro přenos sil. Za 30 let údržby, kdy se hodnota dostala na cenu výkupu železa, je to určitě spolehlivější, čitelnější a schopnější podvozek.
    A proto, když takovou starou bačkoru pošleš do příkopu, proto díky podvozku z toho auta vyskočíš a ještě Tě přestanou bolet záda. Ty jsi byl vždycky debil. A jestli je Tvoje reakce přidat plyn, když Tě někdo předjíždí, přeji Ti kvalitní podvozek. Až se někde obtočíš kolem sloupu, bude to to, na čem záleží.
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    PALEONTOLOG: A důvod proč ti to vadí?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: aby ten plesnivej bavorak nemel nahodou lepsi podvozek nez nova fabie..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam