• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    PALEONTOLOG: A důvod proč ti to vadí?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: aby ten plesnivej bavorak nemel nahodou lepsi podvozek nez nova fabie..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    tak na cernym moste se to da dobre rozjet a hned jsi v obci nad stovku. pridej namachrovanyho debila na silnicce a najednou jedete oba 150 jen to hvizdne a frajer to musi vzdat, bo mu dosly vitaminy..
    ja obecne nesnasim, kdyz se predeme na svetlevh strkaj skutry a tenhle bordel
    SPM
    SPM --- ---
    NJAL: no na 30 ne vždycky jde nastavit...

KULA: asi nebyla, stejně jako to auto nejspíš byla vylítaná mrdka. Jestli je zachránili nevim, zítra si nejspíš stejně sednou do auta k podobnýmu debilovi, kterému ty papíry ještě nesebrali. Ale ve světě, kde se na nová auta za milion+ dávají zadní nápravy ze žebřiňáku a bubnový brzdy, kde v červenci má 75% aut na parkovišti nazutý zimní gumy, neni vylítaný BMW to jediný, co mě na té silnici ohrožuje (akorát že ty ostatní vyjmenované věci jsou prý úplně normální :-)) ). Jinak teda zrovna dneska jsem viděl, jak to děda nejspíš typu "já jezdím všude pomalu a bezpečně" nakouřil zezadu do autobusu, který asi trochu nečekaně zastavil na okresce, aby se vyhnul kamionu, co tam má zákaz. V autobusu fagani, co jeli do školy, takže je autobusák pustil a nechal je to po té okresce jít pěšky... po okresce, po které já bych pěšky nešel ani ve 3 ráno po patnácti pivech a radši bych přespal na nádraží v podchodu, než něco pojede...
    NJAL
    NJAL --- ---
    Na frustraci z takovych vnitroobecnich tricitek-padesatek je nejlepsi tempomat.
    KULA
    KULA --- ---
    SPM: Četníci jim v tomhle případě ale zachránili krk.
    Samozřejmě chápu, že to řídila reinkarnace Ayrtona Senny, ale co se stane s 30 let starým a plesnivým bavorákem, když ve 140 chytí krajnici? Stane se z něho výrobník lidského prejtu.
    SPM
    SPM --- ---
    TAX: ty kritéria jsou upřímně dost podobný...
    SPM
    SPM --- ---
    TOOMIX: zrovna Žabokrky jsou takový to místo, kde ta padesátka je taková... meh. Jako netvrdim že zrovna 140 je přiměřená rychlost, ale měřenim padesátky si tam policajti tu pověst taky zrovna nevylepší :-)

(A já jdu teda šoupat nohama, převčírem mi v Černý Hoře 10km před hranicema naměřili 58 na čtyřicítce. Na moji obranu, kdo na balkáně zvládá jezdit podle rychlostních předpisů, ať si klidně hodí kamenem. Nicméně policajt se zeptal jestli vim jakej tam byl limit, jestli vim kolik jsem jel a kam jedu. Pak mi popřál šťastnou cestu a jel jsem... být to u nás, tak o mě nejspíš někdo píše novinový článek).
    TAX
    TAX --- ---
    VYWERN: spatne je system, ktery pusti za volant kazdeho simpanze. dat tomu stejna kriteria jako vydani zbrojaku, tak se vyresi spousta bolesti.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TOOMIX: tenhle achievemwnt mam teda taky, ale nikdo me nechytil a praha taky snese vsechno.. za davnych dob jsem umel objet kolonu u globusu v cakovicich zadem, po poli nebo po trave kolem cisticky. jednou me chytli statni, nechapali, ze jsem se vynoril z housti se zlatym mercedesem. po 15 minutach diskoteky si vsimli, ze tam mam i deti, protoze spechame do solny jeskyne :-)))
    aby se ti novinari neposrali...
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TOOMIX: ty tresty to vubec neresi hlavne. Ti co chteji jet rychle, tak jedou a vubec nepremysli nad tim, zda dostanou flastr a jaky. I kdyby to zvedli na 100tis, tak si to budeme cist uplne stejne.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Mladík v BMW, rok a půl papíry do čistírny a "až" 25 litrů pokuty. Ty tresty by měly začínat minimálně na trojnásobku.

Dvacetiletý řidič se v BMW řítil obcí rychlostí 140 km/h. Vezl dvě mladistvé - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpravy/rychla-jizda-mlady-ridic-140-v-obci-nachodsko-hronov-policie.A250509_095432_hradec-zpravy_the
    SPM
    SPM --- ---
    JOPS: Na technickou budiz, to bych jeste nejak chapal (ikdyz ja na jednom aute mam poklice pod srouby, takze sundat je je doopravdy sranda). Ale na evidence se akorat vyfoti VIN a dostanes papir, ze to sedi s tim co je v registru, aby ti to na urade prepsali, takze to zase byla akorat nebetycna buzerace.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SPM: tak to je pravidlo číslo jedna, z bohdalce nelze odjet bez pojebu

U evidenčky na vleku jsi měl evidentně štěstí - já tam zažil etalon bolševickýho pekla, nikdy více
    JOPS
    JOPS --- ---
    hele, ja davam taky auto svemu servisakovi, at tam necha udelat technickou a jedna z veci je opravdu sundat poklice :) asi jestli nejezdis jenom se dvema srouby :D
    SPM
    SPM --- ---
    ADAMIRA: Zase na druhou stranu evidencku na vlek jsem dostal s blbejma kecama, ze tam neni nálepka s rychlosti. Ze tam jsou blby kola si nevsim, nevsimli si toho jinde ani pri prvni technicky, pri druhy me za to vyrazili :-) ale kolega delal evidencku nekde na chodove s autem, tam ho zjeval ze tam ma poklice, tak je sundal, zaprasil si ruce, aby borec vyfotil VIN cislo za sklem a poslal ho s papirem pryc :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Bohdalec je ultimatni zlo a etalon toho o čem jsem psal - nikdy.
    SPM
    SPM --- ---
    DANYSEK: No druhej byl Kostelec, tam jsem chtel klasickou, ale taky neobjednavali. Jinak ted ten posledni povoz jsem tam taky poslal s nekym. Ani ne proto, ze bych neveril jeho technickemu stavu, ale kvuli nekolika upravam, ktere kdyz to tam priveze servis, tak uplne ignorujou, ale kdyz tam pojedu sam, tak ze me muzou delat statistiku. Namatkou treba lift kit, na ktery mam TÛV certifikat, takze v Nemecku naprosto legitimni uprava, ale tady jedinej zpusob jak to dostat do papiru je nechat udelat zkousky asi za pade (nebo to přihlásit v Nemecku, zapsat do papiru a prihlasit zpatky tady :-) )
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SPM: jo evidencky... ja mel na mysli klasicky STK/SME, kdy se fakt rezervuje cas na lince... jo, kdyz jsem si jel na Bohdalec pro zelenou Dekru do Skopcakova, tak to bylo podobne... hur planovatelny, to je fakt. Taky jsem se na to ted vykaslal a pro novy povoz to radsi vyresil korespondencne...tehda me nejak tlacil cas.
    SPM
    SPM --- ---
    DANYSEK: Bohdalec byl jeden z tech, co mi rekli, at prijedu co nejdriv :-) pravda, chtel jsem jenom evidencku na vlek, pak me nechal s tim na tu jamu couvat, aby nafotil vyrazeny cislo, coz v tom prostoru co tam maj bylo taky dost zabavny :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam