• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    Tato diskuze je věnována všem, kteří si uvědomují, že slušnost na silnici je velmi důležitá. Nejde o to striktně dodržovat pravidla, jde o to u řízení myslet! Zároveň také těm, kteří pomáhají zachraňovat lidi a odstraňovat následky dopravních nehod.

Kdo si myslí, že je výborný řidič, a že se mu nemůže nic stát většinou dopadá nejhůře.

Stop parkovacím zónám v okrajových částech Prahy

"Provozovatel vozidla zajistí , aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla provozu na pozemních komunikacích stanovená tímto zákonem."

rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VYWERN: afaik tzv okresni silnice stredovou caru znacenou nemaji
    SPM
    SPM --- ---
    VYWERN: A uplne ironicky pri tom jeste vetsinou jedou dost pod limitem rychlosti kterou se do svyho pruhu vejdou i s nakladakem...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    VYWERN: Muj osobni dojem je to, co jsem zminoval. Spousta lidi ma nejete trasy po svem okresu ci mezi vesnicema a tam jezdi jak prasata, jakmile se dostanou nekam mimo, tak jsou v prdeli. Pritelkyne stryc se synem jsou zarne priklady...mala vesnice, ale oba neustale zbiraji body, parkrat se pekne zrakvili a ted strycovi sebrali ridicak, takze ho vozi vsude setra v duchodu. Jinak inteligentni sedmdesatiletej chlap...ale neco maj precvakli.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    FRIZER: minuly tyden jsem jel s kolegy na sluzebku a bavili jsme se o rizeni. Rikal jsem jim, ze nesnasim, jak v CR lidi neumi jezdi mezi pruhy a uplna klasika na okreskach si kazdy striha zatacku pres plnou v protismeru a ze to je desne nebezpecne. Dela to snad kazdy druhy a kdyz jich jede vic za sebou, tak to strihaji vsichni. A nejvic to vsichni delaji prave na okreskach mezi vesnicema.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    DIVA: tohle dělám na kole celkem pravidelně
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Jako já nejdřív myslel, že je to od Paleontologa nějaký sofistikovaný trolling, ale tohle je síla i na mě a to zrovna na nejsem v autě největší svatoušek.
    NJAL
    NJAL --- ---
    JFM: Ale nahodou ja se dobre bavim, velky cnostny moralni majak dostava cocku za svy vylomeniny za volantem. :-)
    JFM
    JFM --- ---
    Takže jen za poslední dva dny:

PALEONTOLOG
    Čurák, kriple, cholerickej čuráku, vymaštěný pako

KULA
    Kryple, prašivej zkurvysyn, si hovno

Ti dva by si mohli založit Klub nejslušnějších řidičů z nyxu :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    Bus pruh se penalizuje na konci plzenske u tunelu (duskova) a na zacatku evropske do mesta. Jeste jsem je nevidela necinne tam vyckavat
    SPM
    SPM --- ---
    MIKEE: Zazadej, urednici to maj radi :-D
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    BOREC: bus pruh na jugo je misto, kde by se na pokutach vybralo na prestavbu kulataku .. ale nikdy jsem tam zadneho prislusnika nevidel, nejsem dalek si zazadat o statistiku podle zakona 106 ;)
    BOREC
    BOREC --- ---
    Nechcete se na to už vysrat?
    Mě minule bouchly nervy v koloně kde jak trotl stojím v pruhu pro auta a na spojení pruhu do jednoho mě sproste predjede zmrd v autě z pruhu pro busy, ktery jsem poustel (před kulatakem) a vytroubil sem ho tak až sem se pak styděl.
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: na světě to funguje tak, že když se ti něco povede, lidi to ocení. Když se snažíš obhájit to, že máš problémy s ovládáním sám sebe, může se ti stát, že ti někdo řekne, že jsi nevychovanej mamlas.
    A protože tu prezentuješ co prezentuješ, hádej kde se zhruba nacházíš.
    Takže neprijedes, protože jsi srab nebo proto, že musíš dopoledne pro hulení?
    RANO
    RANO --- ---
    Upřímně často na kole uhybám, nezastavuju, ale zpomalím, evidentně pouštím. A beru to jako pragmatickou věc, když se ti tisíckrát stane, že tě někdo oprasí na úzký silnici v lese nebo naopak předjede do zatáčky tak, jak tu bylo zmíněno, tak se víc snažíš předcházet tomu, že někomu jebne a vytvoří situaci, která ohrozí všechny okolo a tebe nejvíc.
    Ruku v ruce s tím jde i takový to najetí si metr od kraje, když víš, že fakt není dobrý nápad, aby někdo začal předjíždět.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    no to bylo hned jasný, že jde jen o racionalizaci cholerismu
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: říkat o tobě že si hovno se dá z mnoha důvodů, rád toho využívám.
    Můžeš přijet zítra dopoledne do Letňan?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    já teda dnes potkal jednu divu s přeplněnou korbou, pokud budeme komunikovat takhle
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: áno kulíšku, áno :) a teď už na mě nereaguj, kolovrátku :)
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: na tvém místě bych chodil kanálama. Takže se ráno probereš, dáš wake&bake, sednes do auta a protože jsi rozveden a máš jednu pokutu, začneš oprávněně rozhodovat co je dobré a co špatné. Máš nejrychlejší naftu z týmu spolubydlících, takže tě to předurčilo k diktování tempa.
    Ty jsi se provařil jako naprostý pitomec, takže se s úspěchem se dá pochybovat o tvých metrikách, kdy se někdo lepí nebo "ťuknu do brzdy".
    Jsi zkurvysyn co záměrně přilévá olej do ohně, zavolej svý mámě a pochlub se jí s tím.
    Kdy chceš přijet abys to slyšel z očí do očí?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DIVA: ohleduplnost ze všech stran :-)
    DIVA
    DIVA --- ---
    Mi dneska jeden uhnul. Loudam se to za nim, smirena s tim ze uz je to nafurt ptz proste chybi rozhled a chybi odpich, za mnou pomalu roste strudl nastesti zadny paleontolog, no a kluk proste v odbocce uhnul a sesedl! I mezi cyklisty se najdou ohleduplni lidi .)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GOR: nejdýl jsem jela za cyklistou ze Srbska až do Svatýho Jána. Serpentiny a když náhodou byl kousek rovnej, že by bylo vidět, tak v protisměru auto. No co, byl čas se kochat krajinou :-)

zn: po pětadvaceti letech řízení jsou furt dvě věci, z nichž mám respekt - jízda na sněhu a předjíždění. praktikuju obojí, ale sakra si u obojího dávám pozor.
    GOR
    GOR --- ---
    TRISSIE: Neni nad to, kdyz sedis za volantem, silnice uzka, cyklista pred tebou, zatacka a jeste pres horizont, tak jedes za nim.... a najednou te nervaci ze zadu zacnou predjizdet. Na palici.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam