• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    no to bylo hned jasný, že jde jen o racionalizaci cholerismu
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: říkat o tobě že si hovno se dá z mnoha důvodů, rád toho využívám.
    Můžeš přijet zítra dopoledne do Letňan?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    já teda dnes potkal jednu divu s přeplněnou korbou, pokud budeme komunikovat takhle
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: áno kulíšku, áno :) a teď už na mě nereaguj, kolovrátku :)
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: na tvém místě bych chodil kanálama. Takže se ráno probereš, dáš wake&bake, sednes do auta a protože jsi rozveden a máš jednu pokutu, začneš oprávněně rozhodovat co je dobré a co špatné. Máš nejrychlejší naftu z týmu spolubydlících, takže tě to předurčilo k diktování tempa.
    Ty jsi se provařil jako naprostý pitomec, takže se s úspěchem se dá pochybovat o tvých metrikách, kdy se někdo lepí nebo "ťuknu do brzdy".
    Jsi zkurvysyn co záměrně přilévá olej do ohně, zavolej svý mámě a pochlub se jí s tím.
    Kdy chceš přijet abys to slyšel z očí do očí?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DIVA: ohleduplnost ze všech stran :-)
    DIVA
    DIVA --- ---
    Mi dneska jeden uhnul. Loudam se to za nim, smirena s tim ze uz je to nafurt ptz proste chybi rozhled a chybi odpich, za mnou pomalu roste strudl nastesti zadny paleontolog, no a kluk proste v odbocce uhnul a sesedl! I mezi cyklisty se najdou ohleduplni lidi .)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GOR: nejdýl jsem jela za cyklistou ze Srbska až do Svatýho Jána. Serpentiny a když náhodou byl kousek rovnej, že by bylo vidět, tak v protisměru auto. No co, byl čas se kochat krajinou :-)

zn: po pětadvaceti letech řízení jsou furt dvě věci, z nichž mám respekt - jízda na sněhu a předjíždění. praktikuju obojí, ale sakra si u obojího dávám pozor.
    GOR
    GOR --- ---
    TRISSIE: Neni nad to, kdyz sedis za volantem, silnice uzka, cyklista pred tebou, zatacka a jeste pres horizont, tak jedes za nim.... a najednou te nervaci ze zadu zacnou predjizdet. Na palici.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PALEONTOLOG: tak urcite. Tady nekdo tvrdi ze je normalni presypana korba a venku nas vybrzdujou agresivni motorkari. Svet podle Paleontologa.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FRIZER: u nás se dneska potkali v jednom místě tři, auto, sklopka a cyklista.
    řidiči auta a sklopky se potkaj u soudu, místo cyklisty tam bude státní zástupce s obžalobou za usmrcení z nedbalosti.

Lidi, myslete na to, že ty cyklisti jsou hrozně křehký. Je jich tam venku hodně a bude jich ještě víc, až bude pořádně hezky. A nechrání je nic, vy máte aspoň ty svoje plechový brnění. Není ostuda zastavit, když vám něco jede v protisměru a vy byste je neobjeli s bezpečnou rezervou. U soudu strávíte o hodně víc času, než kolik vám sebere to krátké zpomalení.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak za minulý týden se extra urodilo...

Ve čtvrtek najíždím od globus pumpy na cernaku na jižní spojku....chci se pripojit a najednou vidim jak z boku do me najizdi cerny mergl s tmavými skly...ten jel v prubeznem od horních počernic....regulerne me vytlacil ke krajnici a v klidu svistel dal odstavnym pruhem ke sjezdu na Dolni Pocernice....kdybych necumel tak nevim...

Jet v pátek smer Valmez bývá lahůdka....proto jsem vzal pul dne volna....D1 se dala, rikam si rekonstrukce u Brna snad už ok....uplne jedno....pred Brnem tukanec dvou osobaku a obytnaku...kdyz uz to clovek projel a dostal se za Brno, tak rovnou do kolony sinouci se krokem....protoze dva mamlasove bourali hned u Rohlenky....tak jen hodka a pul navic....už jsem to jel i přes deset.

V nedeli se zase proti me vyřítí dedek s bábou do zatáčky v mym pruhu... senilovi prisel dobrý nápada predjíždět prcka s otcem na kolech do zatáčky kam nevidí. Dupnu na brzdu...bába s dedkem prosvisti kolem leveho zrcatka 20 cm....ani se nevzrusí a jedou dal...ani trubku jsem nestih...ale spis jsem byl konsternovan...

Do toho vidláci co jezdej jednu dve trasy prdelema, trasu maji najetou a kdyz jedete do zatacek mezi vesnicema pod kilo, tak se lepi jak kreteni..

Co to je za mentaly....co je to za obdobi..vazne uz premyslim o kamere....
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JOPS: taky nevybržďuju, to je sviňárna, max probiknu brzdovýma, když se někdo lepí moc. ale moje pointa je, že to lidi dělají. ne všichni, ne vždy, ale děje se to.

CAIDEL: se s těmi pravidly nejdřív seznam, budeš překvapenej, že to je o způsobu řízení a ne o předpisech.

tady je to samej mirek dušín, koukám. tak já zas příjdu, až dušínům dojdou vitamíny a budou blábolit, jak je normální jezdít s přesypanou korbou :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PALEONTOLOG: To si myslíš ty. Jak jsi sám ovšem říkal, lidi jsou různí a podle mě bys s podobným přístupem na silnici vůbec neměl co dělat a doufám, že podobných exotů budu potkávat co nejmíň.
    JOPS
    JOPS --- ---
    PALEONTOLOG: clovece nevim, tohle neznam, nevidim duvod kohokoliv vybrzdovat, kdyz jede motorka a muzu ji pustit, rad ji pustim, nedela mi to nejmensi problem. Jako samozrejme obcas se povede nejaka picovina, nechtene tam nekomu vjedu, bliknu mu jako sorry, mavnu na nej, ale proste abych nekoho vybrzdoval to fakt ne. Ano, obcas se na dalnici stane, ze na typka v levem pruhu bliknu, ze se tam mota, ale neni to zadnej akt agrese. Proste jedinej cil je dostat se z bodu a do bodu b celej.
    DIVA
    DIVA --- ---
    Za me na nake hry nezbyva ani volny prostor, natoz vule. Nerikam ze obcas s nekym netancim, ale naprosto v pozitivnim smyslu, spis ze komunikujeme behem soubezneho ujizdeni stejne trasy. Naprosto to nezahrnuje jakekoli uskoky tyo, to mi bohate staci moulove kteri kladou pastičky nevedomky a ostrostrelci co se snazi o necitelne vypady ze zalohy. Jeste tak zamerna provokace ze sportu. Jako ze travim u volantu pul zivota, tohle urcite bezne neni, mozna v nakem zatemnenem mozku, tam venku naprosto ne.
    KULA
    KULA --- ---
    Co se dělo mezi tím, když kluk na motorce předjel místního moulu a tím, že mu bušil do okna, to zjevně zůstane tajemstvím.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CAIDEL: ale houbeles, ani jedno z pěti pravidel smithovy defenzivní jízdy jsem neporušuju. naopak se mi zdá, že čtu úmysly lidí s předstíhem poměrně dobře, díky tomu vidím ty mezilidský hry a interakce.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PALEONTOLOG: To není v pořádku. S tímhle mindsetem nemáš a) co dělat na silnici b) a už vůbec ne v tomhle klubu
    KULA
    KULA --- ---
    Jestli bychom si z toho něco měli odnést, tak je to vyvarovat se jakémukoliv oplácení. Je to asi taková forma lakmusového papírku. Jestli se pohybujete na silnici a máte pocit, že na Vás někdo stále utočí a musíte mu to proto vracet, je něco s Vaší hlavou hodně špatně.

Pak stačí přidat olétaný Merc, hulící kariéru přes dvacet let, odcházející mládí a vypadne z toho Paleontolog.

PALEONTOLOG: máš se čím chlubit. Zkus to na nějakou novou, když předchozí utekla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam