• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    Tato diskuze je věnována všem, kteří si uvědomují, že slušnost na silnici je velmi důležitá. Nejde o to striktně dodržovat pravidla, jde o to u řízení myslet! Zároveň také těm, kteří pomáhají zachraňovat lidi a odstraňovat následky dopravních nehod.

Kdo si myslí, že je výborný řidič, a že se mu nemůže nic stát většinou dopadá nejhůře.

Stop parkovacím zónám v okrajových částech Prahy

"Provozovatel vozidla zajistí , aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla provozu na pozemních komunikacích stanovená tímto zákonem."

rozbalit záhlaví
    DIVA
    DIVA --- ---
    TRISSIE: sofera osmikoly na prestavbe kladenskeho nadrazi vloni odsoudili k uhrade nakladu na pohreb a vzali mu noty i pres to ze podle kamerovych zaznamu mu tam baba sverepe skocila a nebylo jak ji neprejet
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DIVA: když jedeš po hlavní technicky způsobilým vozidlem povolenou rychlostí beze stop po požití návykových látek nebo alkoholu a vlítne ti tam z vedlejší pod kola někdo, koho nebylo možné vidět, tak jediný, kdy se může soudit, je tvoje pojišťovna s rodiči dítěte o náhradu nákladů opravy. Pokud by teda byli tak chucpe.
    DIVA
    DIVA --- ---
    TRISSIE: soud by nebyl?
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    TRISSIE: jo, takovej sedmiletej cyklista mi jednou kousek od novodvorsky vletel primo pred auto, vyjel z mezery mezi autama, jeste ze sem jel 30...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SPM: vlítnul mi onehdá do cesty mrňavej cyklista. Zpoza neprůhlednýho plotu z obytný zóny. Naštěstí jezdím dost defenzivně a ubrzdila jsem to.

Soud by ani nebyl, ale... víš co, jsem po čertech ráda, že jsem nezkurvila život ani jemu, ani sobě, protože spát bych s tím spala blbě až do konce života.
    SPM
    SPM --- ---
    TRISSIE: ono to bohužel platí se vším včetně cyklistů. Ty tě sice zdravotně nijak nezraní, ale to běhání po soudech po tom za to stejně nestojí :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FRK_R23: mne zas skolitel rikal, ze kdyz si kamion mysli, ze ma prednost, tak ji ma!

Holt nebyl pravnik, ale strojar a vic fusoval do fyziky nez do zakonu :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DIVA: Ale jo :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    FRK_R23: nestacilo by ze jsem chodila s tramvajakem?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DIVA: Že ty jsi ing?
    DIVA
    DIVA --- ---
    FRK_R23: nova tramvaj ma s beznou zatezi 60 tun, tu zastavi mimo sofera asi leda ten smyk
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SAMOUT: desitka u Miraku smer Sumavska. Ocividne je v Praze takovejch mist vic
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    TRISSIE: Nebylo to ve Strasnicich u vozovny? Tatovu bratranci tam kdysi takhle tramvaj zdemolovala auto.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PREDSEDA: jiný místo, a naštěstí se to obešlo bez těžkých zranění. ale jinak přesně takhle.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TOOMIX: njn, když přehlídneš vnitroměstkej vlak, dopadneš jak po srážce s vlakem...

jinak jednou jsem seděla v tramvaji, kde to řidič trochu neodhadl, vjel do zatáčky moc rychle a zadní vagon vylítl z kolejí a prometl zaparkovaný auta v protisměru. To teda člověk nečeká, že věc, co jezdí výhradně po kolejích, mu sešrotuje auto, co vůbec na kolejích nebylo!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TOOMIX: V autoškole nám říkali, že tvoje jedna tuna nikdy nezvítězí nad 20 tunama tramvaje :) a měli pravdu
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Dobrej retard

Tramvaj svištící po hlavní ulici v Ostravě roztočila auto a pak vykolejila. Zachytila to kamera - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-tramvaj-svistici-po-hlavni-ulici-v-ostrave-roztocila-auto-a-pak-vykolejila-zachytila-to-kamera-40524014
    JOPS
    JOPS --- ---
    DIVA: no prave ze je a pak me vykoleji tim, ze se potkavate levyma dverma :D tak jsem se radsi zeptal :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    LIQUID_SOUND: ja zipovani pochopila teprv nedavno: kdyz jede 20 tun tezky nakladak, pred nej se libovolne blizko ke konci pruhu zaradi 10 dvoutunovach osobaku .)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    DIVA: Tak asi není jednodušších principů než zipování, vracení se do pravýho pruhu nebo udržování bezpečný vzdálenosti. A jaká je realita. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam