• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    KULA
    KULA --- ---
    FRK_R23: debilové mentální, nervy na pochodu ...a pak neumí dávat pozor na svoje děti a kope do aut. Jako projev klidu a zenového základu své chodecké duše. Možná moc drog v mládí a potom problémy se sebeovládáním? Klidně přidej ještě pár postojů o tom jak to má podle tebe být správně.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ale je takové hezké, že "slušné řidiče" tady reprezunteješ zrovna ty :) Děs a hrůza na českých silních :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jasně :DDD Tvůj až stoicky chladný popis situace je zcela očividně až defensivní. Ostatně asi proto jsi svůj dojemný příběh začal slovy "pipinka v Hyundai" :D
    KULA
    KULA --- ---
    Bavím se tou ofenzivní rétorikou. Kdybych řekl, že jela jak ožralá, budu za puritána co neumí pít? Já se tu podělil o legrační příhodu nad motykou, kterou čas od času potkáme všichni a pak příjde typický zpruzelý český mozek a přejde do ofenzívy. Jen tak, protože nic lepšího nemá na programu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Slušný řidič pánové totiž není na pokraji zhroucení, když někam přijde o pár sekund později.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TAX: Já jsem ten, co chodí hlavně pěšky a motomozky mě za posledních pár let začali mimořádně srat. Ta kundi mentalita, kdy dostáváte záchvaty protože jste někde museli pár sekund počkat mi do hlavy fakt nejde. To arogantní přesvědčení, že celej svět je tady krom kvůli autům mi přijde jako pokročilé stadium mentální retardace.

Vecholem pak byl jeden z vás, kterej couval do jednosměrky, zrovna když moje 7letý dítě bylo na přechodu. Když jsem mu kopnul do tý 20 let starý Fabie, vyskočil ven a před dětma mě napad a řval na mě co mu kopu do auta.

Nasrat na auta, je to vrchol debility a každej mental, kterej dostává hysterickej záchvat kvůli pár metrům nebo sekundám je pro mě prvok.
    NJAL
    NJAL --- ---
    TAX: Jojo, odstup na tri auta pri 15km/h primo miluju.
    TAX
    TAX --- ---
    FRK_R23: a ty budes z tech, kteri z odbocovaku pro 6 aut udelaji odbocovak pro 3 a ti vzadu at treba blokuji prubezny pruh, nebo zpusobi, ze na zelenou projedou 4 auto misto 7.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak hlavně, že těch 8 metrů vyřešilo celou situaci. Ty budeš jeden z těch lidí, co najedou na přechod, hlavně aby mezi auty náhodou nebyla mezera, co?
    KULA
    KULA --- ---
    DURDIN: zastavit za autem na 10 metrů pro špatný úsudek, pak po 5 vteřinách zpracovat vjemy a usoudit, že se můžu posunout o 8 metrů, to není žádny asistent, to je čistě na bázi schopnosti či neschopnosti ovládat vozidlo. Je to o orientaci v okolní dopravě.
    DIVA
    DIVA --- ---
    KUHL: presne. V husakovo tichu na me zjevne osleply ridic najizdi z vedlejsiho pruhu uz za carou tak zatroubím jako bacha vole a na to on famfara jak kdyz hasici nebrzdi na cervenou 🙄
    SPM
    SPM --- ---
    DURDIN: no spíš bych si možná tipl, že puštěnej adaptivní tempomat v autě co umí i úplně zastavit a samo se rozjet :-)
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    KULA: nebylo to nějaké hypermoderní auto s všelijakýma bezpečnostníma nesmyslama? Takhle mi někdo říkal, že ho to v novým autě nepustí pořádně ani zaparkovat, protože když se autu zdá, že je moc blízko překážky, tak zadupne brzdy a dál nejede...
    KULA
    KULA --- ---
    DIVA: tak je troubit a troubit. Když na někoho štěkneš aby se probral je jeden způsob troubení a pak ještě existuje způsob, kdy se pověsíš na klakson a ventiluješ flustrace. Já teda patřím do skupiny co troubí aby předešla problému a ne abych soudil. Na to je expert jeden místní dement co takhle má potřebu svojí exkluzivitou školit motorkáře např.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ja se pobavil na letny, kdyz jsem objel couvanim do jednosmerky odtah asi 2 aut za sebou.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: nebo lekar
    KUHL
    KUHL --- ---
    Nejvtipnější je, když na někoho zatroubis, protože proste udělal evidentně chybu (většinou cumi do mobilu apod.) A on se jakože nasere vic a vytroibi te vic, protože kdo vic troubí, ma vic pravdu. To je fakt chování, jak u debilu
    DIVA
    DIVA --- ---
    Ja troubila vcera na buchtu v osobaku, co se radila pred nakladak z prostredniho do praveho a ma to rada natesno, a taky zapomnela ze tahne vozik .) sofer nakladaku ji normalne nevidel, az na muj klason skocil do brzd a vozik ho minul treba o 20 cisel .) mel stesti, me takhle zboku narval kluk golfem a kdybych nebrzdila, trefil by nekam mezi nadrz s 300l nafty nebo hned vedle s 450l oleje. Takhle mi jenom strhl kousek schudku takze vlastne taky meli vsichni stesti .)

Jen aby se ti Kulo trochu srovnal kompas. Nekdo blbe ridil a nikomu se nemohlo nic stat? Konec poplachu .)
    KULA
    KULA --- ---
    Dnes mi mírně stoupla tepovka. Pipinka v Hyundai, samozřejmě vč. povinné výbavy, tz. samolepky dětských obličejů a jejich jmen, hafana, květinky a motýla na zadním skle. Zastaví na víc jak dvě délky jejího auta za jiným autem v koloně. Chvíli stojí a pak popojíždí protože povoluje brzdu a automat ji creepuje vpřed. Takhle mě začne temperovat asi na vzdálenost jednoho kilometru. Pak přijedeme do křižovatky, kterou projede jak kdyby dostala mrtvici a z dvou délek nechá asi 4. Já zatroubím, protože mě nechá vyset v křižovatce, další auta za mnou vidí zjevně to samé, troubí. Pipinka rozhazuje rukama. Až když se auto před ní, co už je v podstatě v dalším okrese, znovu pohne, pohne se i ona. Po pár metrech se ozve z dálky houkačka majáku. Panika, hned ke kraji a stojí. Sanita samozřejmě ale o blok vedle v úplně jiný ulici. Hážu blinkr, využívám poslední kousky nezastřené mysli abych zkontroloval zpětné zrcátko, kdyby mě např. objížděl motorkář a buchtu na plné čáře objedu. Pindá zase mává jak kdyby se topila, dojede mě a vidím, jak sundává pás a hrabe na dveře. Fakt je i otevřela. Bohužel pro situaci, padá zelená na dalších světlech a já společně s kolonou odjíždím. Ona svým manévrem zbrzdí sebe a všechny za ní. Na další křižovatce mě dojíždí auta, co stáli za ní. Chtěl jsem ji zabít, ale zjevně pak udělal někdo jiný.
    A teď si představte, že takové vemeno je třeba úředník a nebo učitel.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    GLOBETROTTER: nerek bych, ze to je primo narizeni.... nicmene pokud se budes chtit chlubit bezpecnym autem, bez cudliku to nepujde :)
    Cars will need buttons not just touchscreens to get a 5-star Euro NCAP safety rating - ETSC
    https://etsc.eu/cars-will-need-buttons-not-just-touchscreens-to-get-a-5-star-euro-ncap-safety-rating/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam