• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ja se pobavil na letny, kdyz jsem objel couvanim do jednosmerky odtah asi 2 aut za sebou.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: nebo lekar
    KUHL
    KUHL --- ---
    Nejvtipnější je, když na někoho zatroubis, protože proste udělal evidentně chybu (většinou cumi do mobilu apod.) A on se jakože nasere vic a vytroibi te vic, protože kdo vic troubí, ma vic pravdu. To je fakt chování, jak u debilu
    DIVA
    DIVA --- ---
    Ja troubila vcera na buchtu v osobaku, co se radila pred nakladak z prostredniho do praveho a ma to rada natesno, a taky zapomnela ze tahne vozik .) sofer nakladaku ji normalne nevidel, az na muj klason skocil do brzd a vozik ho minul treba o 20 cisel .) mel stesti, me takhle zboku narval kluk golfem a kdybych nebrzdila, trefil by nekam mezi nadrz s 300l nafty nebo hned vedle s 450l oleje. Takhle mi jenom strhl kousek schudku takze vlastne taky meli vsichni stesti .)

Jen aby se ti Kulo trochu srovnal kompas. Nekdo blbe ridil a nikomu se nemohlo nic stat? Konec poplachu .)
    KULA
    KULA --- ---
    Dnes mi mírně stoupla tepovka. Pipinka v Hyundai, samozřejmě vč. povinné výbavy, tz. samolepky dětských obličejů a jejich jmen, hafana, květinky a motýla na zadním skle. Zastaví na víc jak dvě délky jejího auta za jiným autem v koloně. Chvíli stojí a pak popojíždí protože povoluje brzdu a automat ji creepuje vpřed. Takhle mě začne temperovat asi na vzdálenost jednoho kilometru. Pak přijedeme do křižovatky, kterou projede jak kdyby dostala mrtvici a z dvou délek nechá asi 4. Já zatroubím, protože mě nechá vyset v křižovatce, další auta za mnou vidí zjevně to samé, troubí. Pipinka rozhazuje rukama. Až když se auto před ní, co už je v podstatě v dalším okrese, znovu pohne, pohne se i ona. Po pár metrech se ozve z dálky houkačka majáku. Panika, hned ke kraji a stojí. Sanita samozřejmě ale o blok vedle v úplně jiný ulici. Hážu blinkr, využívám poslední kousky nezastřené mysli abych zkontroloval zpětné zrcátko, kdyby mě např. objížděl motorkář a buchtu na plné čáře objedu. Pindá zase mává jak kdyby se topila, dojede mě a vidím, jak sundává pás a hrabe na dveře. Fakt je i otevřela. Bohužel pro situaci, padá zelená na dalších světlech a já společně s kolonou odjíždím. Ona svým manévrem zbrzdí sebe a všechny za ní. Na další křižovatce mě dojíždí auta, co stáli za ní. Chtěl jsem ji zabít, ale zjevně pak udělal někdo jiný.
    A teď si představte, že takové vemeno je třeba úředník a nebo učitel.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    GLOBETROTTER: nerek bych, ze to je primo narizeni.... nicmene pokud se budes chtit chlubit bezpecnym autem, bez cudliku to nepujde :)
    Cars will need buttons not just touchscreens to get a 5-star Euro NCAP safety rating - ETSC
    https://etsc.eu/cars-will-need-buttons-not-just-touchscreens-to-get-a-5-star-euro-ncap-safety-rating/
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Omlouvám se za zdroj a doufám, že je to skutečnost a ne hoax:
    Konečně EU přišla i s nařízením, které řidiče potěší. Připravte se od 2026
    https://www.autozive.cz/tlacitka-interier-navrat/
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    THE_MIRACLE, RALI: To je jen limit pro zobrazení rychlosti (imho kvůli homologaci), ve skutečnosti zvládne ta motorka jet o něco rychleji. Na tom videu to i celkem je vidět, zhruba od 3:10 už na šestku točí motor na max, to tam klidně může mít něco jako 320, podle toho, jaký byl kopec/vítr apod.
    Vtipný je, že (odemčený) auto těmhle motorkám stejně ujede, viz třeba AMG:

Mercedes SL63 AMG vs Yamaha R1 300 km h
    https://youtu.be/-Oxe-v5jo6o?si=At0GCJSkWXeb7lbM
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    GLOBETROTTER: to probehlo i zpravama :-)
    ▶ V Chotíkově u Plzně řidiče straší „sebevražedná“ socha — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/regiony/v-chotikove-u-plzne-strasi-sebevrazedna-socha-364881
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Socha sebevraha na mostě nad silnicí první třídy.
    Facebook
    https://www.facebook.com/reel/795065339881243/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    THE_MIRACLE: A příště dostane jedenáctý.
    TAX
    TAX --- ---
    PLECH: se da predpokladat, ze na tuto silenou jizdu si vybral cestu, kterou dobre zna.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    THE_MIRACLE: A kdyby se stalo, tak to video nedá na YouTube, protože bude sto metrů dlouhej a centimetr tlustej. "Umí" no.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    RALI: Jo, taky jsem na to koukal, že na 300 ho to nepustilo.
    RALI
    RALI --- ---
    to ma omezovac na 299 km/h?
    NJAL
    NJAL --- ---
    THE_MIRACLE: Mel fantasticke stesti, ze zrovna pri jeho jizde vsichni ostatni celkem dodrzovali pravidla silnicniho provozu, jinak by to video bylo kratsi, se spektakularnim koncem.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Za jízdu s majákem po dálnici D1 hrozí řidiči luxusního SUV desátý zákaz řízení - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-za-jizdu-s-majakem-po-dalnici-d1-hrozi-ridici-luxusniho-suv-desaty-zakaz-rizeni-40538323
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    PLECH: Přesně tak jsem to myslel. Jezdit umí, což se bohužel nevylučuje s tím, že je to magor.
    PLECH
    PLECH --- ---
    THE_MIRACLE: to nepopírám, já taky jezdim, tohle je mega profík, ale vletět 250 do křižovatky prostě znamená, že auto, co tam chce vjet, tě ani nestihne zaregistrovat, a máš celou rodinu pod zemí. Plus teda úplně nechápu, jak se vypořádá s tim, že jsou občas na silnici nerovnosti. Na to mam někdy problém včas a správně reagovat i ve 120.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    PLECH: No jako takhle. Ten člověk to umí, já bych se zabil i na okruhu v první zatáčce a to bych se sotva přiblížil 200 kmh. Ale jinak je to tedy prvotřídní magor letět takhle na okresce v provozu. I když to s motorkou umí, tak tam je takových vedlejších faktorů, že tahle jízda byl brutální hazard. Pro něj i pro ostatní. Docela zázrak, že se nic nestalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam