• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    SPM
    SPM --- ---
    STRACENA: Ta prednost z jednosmerek se mimochodem dost hlídá pri zkouškách v autoskole a radi za to vyhazujou :-)
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    FRK_R23: Hele a k čemu ti pak je, že jsi byl na přechodu a kopnul sis do auta, když máš dítě přejety? I v nějaký jednosměrce jezdí třeba legálně kolo. Já radši koukám na obě strany i když by tam nikdo jet neměl. A v autě kouknu na přednost zprava i z jendosmerky.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    GUMBA: V Brně je tohle "normální" ne v obytných zónách, ale v pěších zónách. Chodec se má krčit u zdi a přecházet k protější zdi jen když kilometr od něj není žádné motorové vozidlo. A když o tom začneš mluvit s měšťáky, tak mají jen tisíce výmluv.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    FRK_R23: Nechodí sem jen Pražáci. Kteří potřebují kroutit volantem jen v případech, že vozí těhotnou babičku s klavírem. Osobně miluju Prahu, protože tam potřebuju auto jen párkrát za 10 let, když chci vyvézt bordel ze sklepa do sběrného dvora. Ale jsou místa na zemi, kde se bez auta neobejdeš. A těch pár sekund, kdy se auto před Tebou nerozjede, protože řidič píše SMS, Ti na následující světelné komplikované křižovatce může přinést hezkou řádku minut. A když je za Tebou ve špičkové koloně dalších 100 aut, tak by spíš slušely facky, než troubení.
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    "Chtěl jsem ji zabít, ale zjevně pak udělal někdo jiný."

priste se to nestane a svet bude o to hezci
    TAX
    TAX --- ---
    FRK_R23: nez minutky resim spis plynulost provozu, ktera je bohuzel mnohym tocvolantum zcela cizi. delas dobre, ze chodis pesky, nicmene ne vzdy a ne vsechno se da resit pesky.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    FRK_R23: Je fakt že v těchle situacích jde ten adrenalin do krve fakt hodně rychle :) Mně se takhle, když byly děti menší, je podařilo naučit pár sprostým slovům, když jsme cestou do školky přecházeli v obytné zóně (já + jedno dítě v kočárku + 2 pěší k tomu). Dokonce byla ta zóna zvýrazněna takovým tím zvýšením profilu silnice a dlažebními kostkami, aby i ten kdo čumí do mobilu si všiml. Přijížděla dvě auta s celkem dlouhým rozestupem (dlouhým ve smyslu, že ten druhý měl hafo času nám pohodlně zastavit) a my jsme došli k okraji silnice tak akorát zároveň s projetím toho prvního, takže prostě normálka vstupujeme do vozovky (připomínám obytná zóna) a ten mladej kravaťák ve služební oktávce to zahamtnul těsně před náma s překvapeným výrazem, co tam děláme. V první reakci jsem samozřejmě strhl kočárek zpět, ale když on už zastavil, tak jsme zase hned vzápětí pokračovali v přecházení, přičemž ale on si to naše zaváhání mezitím vyložil, jako že může jet on, samozřejmě v situaci, kdy už nás měl zase před čumákem. A ještě při tom najíždění začal něco gestikulovat :) No na kopání do auta sice nedošlo, ale na vyšší tlak a můj řev na celou ulici ano, prskal jsem mu do okýnka něco ve smyslu, jestli ho mám vytáhnout ven a dovlíct zpátky k tý modrý značce zóny :)
    KULA
    KULA --- ---
    FRK_R23: jsi jak stará bába které už přeskočilo, skáčeš z tématu do tématu, všechno Ti vadí a všichni jsou zlý. A víš co, já to respektuju ale přijde mi to legrační.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KULA: Muck :*
    KULA
    KULA --- ---
    FRK_R23: ne, pro Tebe hrdina, Ty tohle píšes. Ne já. Žiješ v iluzi, že všechno víš a všechno chápeš. Ale bohužel, co si myslíš jde jen a pouze z Tvé psychiky.
    Za chvíli si vymyslíš co? Přestaň už fantazírovat.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KULA: Kdyby 15 minut! To by byla ještě pohoda.

Ale Korunovační prošla celkem dobrou rekonstrukcí a tohle chování se dost minimalizovalo. Taky tam teda ráno často stojí flojdi. I tak se sem tam najde lumen, co na ten přechod musí najet. Aby ušetřil těch tvejch 8 metrů.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Loni například mladej borec srazil na přechoey 12letou holku u ČVUT, jen proto že byl příliš sexy na to stát s ostatníma v koloně. Pro tebe asi hrdina, pro mě lidskej odpad.
    KULA
    KULA --- ---
    FRK_R23: užil jsi si svých 15 minut vrčení na třídního nepřítele?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KULA: S radostí. S řidičema který na přechodech pro choice ohrožují nejen děti, například u základní školy, mám fakt hodně zkušenosti. Vesměs vylízaný idioti, co si myslej ze celej svět je tady jen pro jejich auto.

Narozdíl od tebe ani nevím co jsou reels, takže si to užij.
    KULA
    KULA --- ---
    Adekvátně, to se mi líbí. Takže kdyby někdo tvé dítě zmrzačil, kopl bys dvakrát? Ty vůbec netušíš co je to adekvátně, jen si myslíš, že víš. Čím víc svoje myšlenky odhaluješ, tím víc ukazuješ, jak jsi intelektuálně plochý. Pls, bež se nervovat třeba na reels a představuj si u toho, jak bys jim to nandal.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KULA: To víš že jo, pejsánku:*
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    no já nevím, no... nám včera nějaká baba nabourala auto, bo nebyla připravená na to, že kolona v tunelu začne prudce brzdit.
    a já jsem primárně ráda, že se nikomu nic nestalo, protože čím jsem starší a čím víc mám z okolí zkušeností s tím, že někdo z té bouračky neodešel po svých nebo neodešel vůbec, tak tím víc si uvědomuju, že úplně samozřejmý to není a jsem fakt vděčná, že se to obešlo pitomejma plechama. ty se nahradit daj lehce...
    KULA
    KULA --- ---
    FRK_R23: nebudu Ti dávat rady, nechci tu mluvit o cizích dětech a tak si tam představím Tebe. Moula co nepřemýšlí. A taková srážka dvou blbců způsobuje slzičky.
    Neříkej co já si myslím, protože ani jednou jsi se nepřiblížil. Tvoje pocity a nápad jsou jen a pouze odrazy Tvého uvažování a prázdnoty.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Správné je necouvat do jednosměrky, jenom protože si línej to objet. Správné jé, se třeba zajímat o ohroženého člověka, místo 20 let starýho vraku fabie.

Pro tebe má samozřejmě AUTO větší cenu než život, to je jasný. Pro mě ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam