FINSON: nervés jsem nebyl z kolony, byl jsem smutný z ženské, která měla objektivně problémy s ovládáním auta a ovlivňovalo to nejenom mě ale řadu dalších. Vysvětlím Ti to na příkladu. Pokud nepoužiješ mozek, budeš si myslet, že Tě urážím, ale když ho použiješ, pochopíš oč tu celou dobu běží.
Viděl jsem Tvoji fotku. A kdyby mě někdo nutil nosit takové brýle jako máš ty, osobně bych si připadal trapně, jako blbeček. Ale nikdo mě je nenutí nosit. Jsou tvé a já můžu jen doufat, že jsi v nich spokojený. A jak to napasovat na chování na silnici? Mě nevadí, že jedeš pomalu nebo rychle nebo nebo nebo. Jezdi si tak, jak uznáš za vhodné. A když mi to nebude vyhovovat, tak Tě předjedu nebo nebo nebo, paralela k brýlím, nebudu se chtít kamarádit s někým, kdo vypadá jak podpantoflák. Pokud ale to jak se chováš začne ovlivňovat ostatní, a troufám si tvrdit, že nechat x aut nechat viset v křižovatce, přestože před sebou máš skoro 50 metrů místa, tak je to špatně.
Jestli z tohodle nějaká místní guma zase vydedukuje, že jsem zlej, že říkám jak se mají ostatní chovat, tak s tím nic moc nenadělám, ale konfrontaci si ujít nenechám.