• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    GLOBETROTTER: Mě se tohle stalo loni u Mladé Boleslavi. Měli tam dost zmatečný značení, navíc se pomalu každý týden měnily pruhy a chyběl jim tam minimálně jeden sloupek (asi ho odstranili kvůli vjezdu techniky). Když jsem to zjistil, otočil se, a vracel se zpátky na dálnici, tak tam za sebou vjeli další dva podobný zmatenci.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    GLOBETROTTER: GLOBETROTTER: no to je klasicka ukazka clickbaitove novinariny... nejprve policie "zasne" a nabada k respektovani znaceni, pak z ni vypadne ze tam to znaceni je vlastne napicu a zmatecny :-) Protoze holt termin je termin, pocasi nepocasi... to ze barva asi nezatvrdne jak ma je podruzny :D
    ▶ Nedostatečné značení komplikuje dopravu na křížení D1 a D2, přibývá nehod — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/regiony/jihomoravsky-kraj/nedostatecne-znaceni-komplikuje-dopravu-na-krizeni-d1-a-d2-pribyva-nehod-369025
    SPM
    SPM --- ---
    ZVIRATKO: Bohuzel pri tom drzeni se auta pred sebou uz nerozlisujou ani barvicky na semaforech... vcera zase sjezd ze spojky na chodovskou a na moji zelenou tu krizovatku projizdi tri curaci za sebou. Teda pardon, dva curaci, v tom poslednim aute dobrych 5 sekund na cervenou sedely dve slepice 50+.
    TAX
    TAX --- ---
    ZVIRATKO: na Krete (mozna tim padem v Recku) je pri prujezdu stavbou modra smerova sipka na kazdem cervenobilem sloupku, aby bylo jasne, na ktere strane se ma ridic pohybovat. zijeme v absurdnim znackolandu, ale tohle nejspis nikoho nanapadne.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    GLOBETROTTER:
    ZVIRATKO:
    Nové značení se nestihlo, změť čar mate řidiče. Policie ostře kritizuje chaos na křížení dálnic D1 a D2 - Zdopravy.cz
    https://zdopravy.cz/nove-znaceni-se-nestihlo-zmet-car-mate-ridice-policie-ostre-kritizuje-chaos-na-krizeni-dalnic-d1-a-d2-270444/
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    GLOBETROTTER: mno...
    1) lidi proste jezdi za autem pred nimi :) ja jezdim denne v Praze pres Na Strzi, kde jsou oba smery svedene do poloviny silnice, kazdy druhy den se mi povede skoro-zahnout do staveniste a pokazde tam za mnou miri nejmin jeden dalsi :-D
    2) lidi netusi, ze ty sloupky jsou smerovy, casto to bohuzel netusi ani lidi, co tam ty sloupky stavi, hodne casto narazim na sloupek co me zene do stavby :) treba tam neco takovyho taky je
    3) nekdy fakt neni jasne, kudy stavbu objet, dokonce ani nekdy po projeti - pamatuju frezovani vozovky nekde u Stechovic, kde me znacka (smer objizdeni) vedla do vyfrezovane diry, kde bych nechal olejovou vanu, evidentne se ale melo jezdit v protismeru, kde ovsem chybelo jine znaceni nez plna cara co posouvala krajnici v protismeru aby se tam vsichni vesli. Kdyz jsem jel o par hodin pozdeji zpatky tak tam najednou znaceni bylo...

takze kdovi kde je pravda :-D
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Policie žasne. Ukázala neuvěřitelný hromadný dopravní přestupek na rozestavěné dálnici u Brna - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-policie-zasne-bezmala-30-ridicu-na-dalnici-u-brna-hromadne-objelo-hrazeni-a-skoncilo-na-stavbe-40556255?
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    TOOMIX:

Strážnici, sraženou na přechodu ve Všebořicích, zas ve službě zranil řidič autem - Ústecký deník
    https://ustecky.denik.cz/krimi/usti-srazena-straznice-opet-zranena-autem.html
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    jasne, najet nekomu na stopce cumakem do pruhu, kde je prakticky nulovej prostor nejak manevrovat nebo uhnout, protoze "asi nevidel pres ten nasep" (??) je naprosto v poradku. kdybych jel 80 kmh, nic z toho by se magicky nestalo a ten clovek by zazracne na ty stopce zastavil jak ma. chapu to spravne?
    RALI
    RALI --- ---
    tvl, houkacka prisla az ve chvili,kdy by na ni stejne nestacil reagovat, na brzdach byl davno pred tim. Najel tam hodne (vic nez je zdravo) ale asi toho moc nevidel prez ten nasep. A to kilecko na 80 by taky asi nemelo bejt. Desne me bavi sledovat, jak jedno poruseni je vlastne uplne v poradku, a druhy (a to vlastne k nicemu nedoslo) je na castovani imbecilama a idiotama, co netusi, co jaka znacka znamena :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    A to jeste v uhlu ze by to do me vpalil primo na moje dvere, a cau zejo
    DIVA
    DIVA --- ---
    Taky se mi stalo, borec mi tam pres stopku regulerne vlitl bez brzd, pred osobak, vlnila jsem se za nim na brzdach jak zaslapnuty had. Holt ostrava, nerada kopu do svych rad, ale ridicske schopnosti v prumeru hluboko pod stredocechy
    NJAL
    NJAL --- ---
    DANYSEK: Jojo. Jenom o kousek horsi nez "neumim se rozjet, ale az se rozjedu, kdyz uz jsem Te zpomalil, tak ujedu rychlosti nad limit."
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NJAL: a nejlepsi je, kdyz se pak tenhle "spechajici" exot sam nasledne plazi rychlosti vyrazne pod rychlosti maximalni v miste povolenou :-)
    NJAL
    NJAL --- ---
    HARDCABB: Jo, tenhle pristup "musim tam vjet tomu jedinymu, co jede, nemuzu se rozjet az za nim" taky naprosto nechapu. Zejmena kdyz je vysledkem snad i jakehosi koukani, jaka je situace, tenhle zrejme ani nekoukal.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Bylo tam samozrejme 80, ale je to misto kde je velmi nizkej provoz a kilometr za mnou a prede mnou nebylo nic. Takze si borec mohl uplne s klidem zastavit, podivat se a pak se klidne snecim tempem rozjet.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DURDIN: Jakoze by v tom omezeni nebyla snizena rychlost? Nemyslim si. S pravdepodobnosti blizici se jistote tam v tom konkretnim miste byla osmdesatka.
    Stopka neznamena povinnost zastavit nutne primo pred znackou, ale v miste kde mas nalezity rozhled... zeano. A ne, nepotrebujes zavodni special... na druhou stranu krecovity styl jizdy "na spotrebu", kdy plyn jen lehounce posimras... taku neni v podobnych mistech dobrej (byt hojne aplikovanej).
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    Na druhou stranu, úplně moc nechápu tyhle nájezdy přes stopku na dálnici, kdy tam není ani snížená rychlost (a nebo na to všichni kašlou?). Né každý má závodní speciál, aby to dal z 0 na 100 za 3 vteřiny, nemluvě o tom, že si v některých místech musíš dost najet, abys viděl dostatečně daleko.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HARDCABB: Ještě že máš v pořádku houkačku. Totální idiot, který evidentně jezdí podle zvyku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam