• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    TAX
    TAX --- ---
    NJAL: nebo takova kouzla, ze na 15 km ja nepotrebuju ani jednou slapnout na brzdu a presto ladim s hustym ale plynulym provozem, zatimco ten prede mnou brzi kazdych par set metru. :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    HARDCABB: O tom uz vubec nemluvim; ze zipovani bude mit takovy zvlastni postranni efekt, jsem na bingo karticce fakt nemel teda. :-)
    NJAL
    NJAL --- ---
    PUNKREASS: Ano. Tohle nahle brzdeni na prazdne silnici me dohani k myslenkam na starou hru Deathtrack.
    PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    Nastesti vetsinou pred planovanym pouzitim blinkru varujou necekanym rozsvicenim brzdovych svetel.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NJAL: Furt výrazně převažuje druh “neblikám vůbec” :(
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    NJAL: a zaroven pritom ziskavaj dojem, ze tim ziskavaji prednost
    NJAL
    NJAL --- ---
    Zacinaji me fakt stvat lidi s "blikam az zacnu menit smer". Mam pocit, ze tenhle trend se nejak rozsiruje.
    SPM
    SPM --- ---
    JFM: jojo, ještě oblíbená odpověď je to už tam bylo :-D

U nás v areálu jinak bývala kantýna a kuchařka jezdila do práce trabantem (je to pár let zpátky, ne desítky let :-) ). Trabant celkem nějak i natřenej, měl nálepky z nějakých srazů... no, asi bych tim do práce jezdit nechtěl, ale říkal jsem si že asi byla fanynka. Jednou jsem vedle toho zaparkoval a koukám, že má vyfouklý kolo a stojí na ráfku. A o sekundu později koukám, že vyfouklý je to proto, že ta guma je prořezaná. Ne že by to někde vzala o obrubník, ale vysloveně tam byly vyříznutý 3 fakt velký zuby, nejspíše nožem. Říkal jsem si koho v tý jídelně asi nasrala, že jí tohle udělal a nedalo mi to a šel jsem vytáhnout kamerový záznamy. Nicméně paninka očividně na tom prázdném rozřezaném kole už do té práce přijela :-)
    JFM
    JFM --- ---
    SPM: Před náš barák přijelo jednou auto, výfuk se táhnul po zemi. Ještě nekolikrát tam a zpátky zaparkovat, hroznej kravál, až lidi koukali z oken. Vystoupila mladá dáma, na jednoho z těch čumilů, pravděpodobně to byl majitel vozu, nasraně zahlásila: "Kurva ja neviem čo s tým je, takto už je to posraté od dé jednotky"
    SPM
    SPM --- ---
    DIVA: Já bych ten ženský "cit" pro techniku nepodceňoval :-D
    DIVA
    DIVA --- ---
    Jet na dvou diskach je podle me leda komicke a pochybuju ze to bude provadet tak dlouho aby nekoho ohrozila .)
    SPM
    SPM --- ---
    JFM: Ono těm profesionálním řidičům s nákladními vozy nevadí ani když jim to kolo chybí úplně ;-D https://www.idnes.cz/brno/zpravy/kamion-jizda-bez-kola-dalnice-d2-policie.A250815_112416_brno-zpravy_azu
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DIVA: podhusteny (nedejboze prazdny) gumy snizuji ovladatelnost. stabilitu a prodruzuji brzdnou drahu... fakt to neni nebezpecny pro okoli?
    JFM
    JFM --- ---
    DIVA: Jet na prázdnejch gumách teda podle mě moc bezpečný není, ani pro okolí.
    DIVA
    DIVA --- ---
    Nemuzes pomoct kazdemu a nebezpecne pro okoli to neni, navic pak mozna nebude mit co ridit cili vidim same plusy
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    jsem teď viděl situaci. holka ještě s vlhkým řidičákem nebo co (kolik aut parkuje u střední školy...) to při vyjíždění vzala přes obrubník tak, že si proděravěla obě kola. tak na ni volám, že v tom má díru. a ona fixovaný zděšený pohled dopředu jede a nevidí, neslyší, poklice ji z toho odpadly a pak už jsem se radši ani nedíval, co bude dál, a kdy konečně pochopí, že je v hajzlu.
    MLUKS
    MLUKS --- ---
    TAX: co čepice, ale kolik kapucářů člověk potká. Nulové periferní vidění ve městě je skvělá volba.
    TAX
    TAX --- ---
    NJAL: v zimni cepici, v zimni budne, s obrima sluchatkama na kebuli. dost mozna i s obutyma lyzakama nebo nejakyma snehulama pro lepsi citlivost na pedalech. co pak muzeme cekat ze?
    NJAL
    NJAL --- ---
    PREDSEDA: Cywe... Je teda fakt, ze kdyz si pustim neco veseleho do repraku, take toho zas tak moc neslysim, ale muziku prave z duvodu situational awareness poustim jenom na dalnici, kde je to vsechno trosku jednodussi. Ze bych ridil se sluchatkama by me v zivote nenapadlo, to je ve meste naopak klicova vec do MHD. :-)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PREDSEDA: co treba herold, nebo bezec s praporkem 20m pred sanitkou, to by zabrat mohlo..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam