• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    KRAMERIUS: vidis, zrovna tohle me ucili. Obecne, kdyz zacnu predjizdeci manevr, ktery nemohu dokoncit, co delat. Ale jak jsem psal taky, spousta tech veci neni jasne ucena, i kdyz resitelne jsou, alespon do urciteho okamziku.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    VYWERN: Ona se neučí ani spousta dalších věcí.
    Třeba co dělat, když na úzké silnici předjíždíš přes plnou čáru přes horizont kamion a najednou se objeví auto v protisměru.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    KRAMERIUS: tak to je jasne, to se samozrejme uci. Jen uz se moc neresi co delat, kdyz ten pruser nastane.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    VYWERN: Proražení závor je situace, do které se normální řidič respektující červená výstražná světla nemůže dostat.
    Takže stačí v autoškole učit, že na koleje se nevjíždí, pokud blikají červená světla - bez ohledu na polohu závor.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TOOMIX: tohle jsou presne ty situace, ktere se absolutne nikde neuci nebo jsou v autoskole receny jen tak mimochodem. Myslim to prorazeni zavor. Stejne jako kriticke brzdeni apod. Tohle se bude dit proste dokola porad, protoze to lidi obecne nevedi.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Dobře jí tak. Přitom mohla prorazit závoru, zacálovat pokutu a byla by v klidu.

Řidička uvízla mezi závorami a rychlík ji minul o centimetry. Půjde za to do vězení - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-ridicka-uvizla-mezi-zavorami-a-rychlik-ji-minul-o-centimetry-pujde-za-to-do-vezeni-40590274
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    OMNIHASH: Doteď jsem tě nepovažoval za ovci. Proč si to kazíš?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GLOBETROTTER: ono tam takhle jezdilo povícero lidí... mno už asi nebudou.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    OMNIHASH: Zrada v jakém slova smyslu? Svítila červená a hotovo.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Tohle byla slušná zrada, mám chalupu o vesnici vedle, a je to místní událost dekády. Tam je vidět snad z kiláku daleko, imho řidič čekal, že vlak zastaví na zastávce a on to stihne project.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SITH: dobrej kretén, nechat ho to VŠECHNO zaplatit a do konce života papíry do čistírny
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    SITH: Jak dokázal kameraman udržet nejen ruku, ale hlavně neprovolat něco jako: Typíčo!!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SITH: Normalni rozsirena sebevrazda..
    SITH
    SITH --- ---
    ANIKEVESTIFEX
    ANIKEVESTIFEX --- ---
    CAIDEL: Přijeli cirkusáci k nám do vsi, začíná pouť, naproti si zaparkovali obrovskej náklaďák, myslíme si, že to byli oni na 80% nebo traktor.. ale nasere to, no. Pojišťovna to snad zaplatí.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ANIKEVESTIFEX: Nic nepoví. Mimochodem, na základně zkušeností z našeho sídliště ti ho taky nemusel nikdo urazit, ale klidně ho mohl třeba náhodný kolemjdoucí (/opilec) ukopnout.
    ANIKEVESTIFEX
    ANIKEVESTIFEX --- ---
    No, tak já si tu "slušně" ulevím - nějakej dement mi v noci na dnešek urazil zrcátko na starým Mercedesu, kterej byl poklidně zaparkovanej před mým barákem na parkovišti a vesele si ujel, někteří lidi jsou bezohlední zmrdi, výborně se mi bude shánět zrcátko na veterána.. Grrrr.
    Jsem zvědavá, co poví benga a pojišťovna, tipuji, že nic.
    Ty řidičáky fakt dávaj každýmu nebo já už nevím, tyjo
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    TAX: Byla tam zcela rozhodne. Jezdim tam 2x - 3x tydne, naposledy vcera, a normalne to je videt, vsichni se tim ridili (na prasaka tam asi zacali jezdit az odpoledne, rano jsem tam nic takovyho nezaznamenal).
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    TAX: Je to proto, že ty dva levé pruhy jsou za křižovatkou zavřené a rozkopané, dál se tam jezdí jen dvěma pravými pruhy.
    I proto Turek chtěl hned v křižovatce přejet doprava.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam