• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    SALAMAN: apeluj na zrušení psychiatrů a psychologů. srovnej NÚDZ se zemí, ty zázraku inteligence
    BETA_BOB
    BETA_BOB --- ---
    Cher | Transformation From 1 To 72 Years Old
    http://www.youtube.com/watch?v=yqRih2uiLVM
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LOJZEE: Ester Janečkové to v Matrixu slušelo.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    nechcete se na to uz vykaslat?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    NOFNAK: Pokud někdo prokáže existenci čehokoliv, jako je duše, tak se teprve můžeme bavit. Do té doby je to pouze výmysl a nevidím jediný důvod se takovým výmyslem řídit. A fakt mě vytáčejí lidé, kteří raději nechají děti trpět, a nejen je (viz [ CORNELA @ PŘED A PO ] ), protože věří nějakým naprosto šíleným věcem (ano, např. že existuje duše). A často ještě mají tu drzost, že se snaží o změnu legislativy. Zaplať pánbů už nežijeme ve středověku.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    GECKO: A samozrejme klidne hnidopis. Pro me to touhle knihovnou koncit nebude, takze za kazdej podnet do budoucna jsem rada :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    GECKO: ano, naschval. Ne, na zdi jsou hranoly stejnejch rozmeru navrtany do zdi a priznanejch tramu. Mezi polickama je ten samy rozmer, ale jsou rezany, abych nemusela dlabat do tramku a stacilo zadlabavat fosny. Jasne, ma to spoustu chyb, ale jsou to moje prvni pokusy a vymejslela jsem reseni, ktery zvladnu svym naradim a rukama a zaroven bude stabilni. A taky se mi bude libit.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NOFNAK: taky to nebyla reakce jen na tebe, s tim slovem tady operuje jine ID, u tebe jsou roztomile jine veci, treba i jen uvazovani nad..je to vrazda...neni to vrazda.
    GECKO
    GECKO --- ---
    MATHEA: Nechci hnidopišit, ale moje OCD mě nenechá... ty vložený šikmý hranoly nejsou rovnoběžný schválně? A chápu to tak, že na zdi jsou nějaký menší hranolky a na ně jsou pak přišroubovaný mezi poličky ještě další? Proč takto?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NOIK: spis obracene ne? ona by to mela navrhovat a on vyrábět, uz se tu rikalo, ze by mu prospel clovek, co ma vkus na navrhovani designu :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    NOIK: Klidne mu par hlubsich ryh hoblikem do olivy prijedu udelat! :D
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    SARAJ:
    CORNELA: Žádnou ženu jsem tu vražedkyní nenazval. Ale stejně tak nebudu tleskat pranýřování ženy, která se prostě rozhodla interupci nepostoupit. A tak to tady celé začalo. Je rozdíl mezi stigmatizací ženy, která se rozhodne pro interupci u postiženého plodu a mezi nesouhlasem se stigmatizací ženy, která se rozhodne pro opak. Howg.
    NOIK
    NOIK --- ---
    MATHEA: tebe by měl zaměstnat Kouďas! ...pokud by tě teda ovšem hoblovat kolotočářský stoly bavilo
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Jeste to zdaleka neni cely po, ale nevydrzim sem nedat mezistav, proste nemuzu vydrzet :))

    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Tady bych to zastavila. Stop ! Tohle je strašně nebezpečný.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARAJ: *Budeme zeny co podstoupi interupci oznacovat vrazedkyne?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Neni spis vtip oznacovat interupci vrazdou?! Jakoze vazne, dame si otocku o 70.let zpet? Budeme zeny co podstoupi interupci vrazedkyne? Udelame komise? Zakazeme tuhle proceduru v nemocnicich a presuneme ji zpet do kuchyn a koupelen, protoze je to preci neeticke a doktor nemuze pachat vrazdu - spolu s tehotnou?! No doprdele... 2019 a interupce je vrazda. ..Fuck.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    MAR_TINA: A proto je lepší nad tím radši neuvažovat? Nebude tedy snažší přemýšlet nad tím, že dítě je člověk, až když dost vyroste a je větší pravděpodobnost na to že přežije?
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    EZOUN: Netuším, jak jsi přišel na ten myšlenkový kotrmelec. Spermie a vajíčko samy o sobě nejsou plodem. Vtip je v tom, že nikdo netuší, jestli to vražda je nebo ne. Protože nikdo (a to kupodivu! ani zákonodárci) prostě nemohou vědět, kdy je v plodu duše. Nikomu bych nechtěl sahat do svědomí. Souhlasím s Tebou v tom, že je to těžké rozhodnutí. Ale myslím si, že výkřiky o tom, jak jsou lidé, kteří na potrat nejdou i když jejich dítě má nějakou vadu nezodpovědní a sobečtí jsou zcela mimo mísu.
    Tj. nejde o to stigmatizovat ty, kteří se k potratu rozhodnout, ale přestat stigmatizovat ty, kteří se rozhodnou, že na potrat nepůjdou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam