• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    Lady Gaga ... nikdy mi moc sympaticka nebyla jeji pisnicky jsem nevyhledavala ... a pak jsem videla ten film a zjisitla, jak krasna zenska to je v ty cisty nevymaskovany podobe a ze krasne zpiva ...
    V3S
    V3S --- ---
    77WHITE: a nebo jak travej pul dne v posilce, druhou pulku shoppingem, hodiny pred zrcadlem, ale stejne rozvijej mamvpicismus ... cool story bro ;)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: To je druhý konec názoru, že upravená žena s řasenkou, nalakovanými nehty a oblečením jiným nežli tenisky a džíny je rozmazlená a úplně blbá fiflena, která neumí uvařit čaj, vzít do ruky nůž nebo se pohybovat v lese, třeba.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    77WHITE: já nejsem intelektuální, ale zanedbaný jsem až až, co teď ? :(
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    V3S: Pockej ja chci jeste slyset jak jsou ostatni intelektualni a nezanedbani:)
    V3S
    V3S --- ---
    (oci v sloup nasledovane placnutim do cela) ... aneb popojedem, ne? ;)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VON_GILOTINE: I tady na nyxu se mi toho kdysi dostalo, cituji: "Odjakživa jsem si myslela, že takoví lidi jako jsi ty prostě svůj vzhled nebo kila neřeší. Překvapuje mě to."

    nejsem holt na intelektuálku dostatečně ucouraná, beztvará a nad svůj vzhled povznesená. :P
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MADIETTA: funguje i obracene, jako intelektual udivuji, ze umim i sportovat a opravit veci a vubec prakticky. och jaka radost tyto simpletonske stereotypizace
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MARINNE: a taky jsou přesně vymezené kategorie žen, kterým by na tom mělo záležet. Už několikrát jsem se setkala s udivenými komentáři, jak mi může tolik záležet na vzhledu a upravenosti, když jsem přece profesionální intelektuálka. Protože intelektuálka musí být ušmudlaná myš s brejlema v plandavých hábitech, jinak nebere svou profesi a své intelektuálství dost vážně a nikdo nemůže brát vážně ji, ofkoz.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MARINNE: tohle si pochopila z myho prispevku?...fascinujici zenska leva hemisfera. Ja mel ale na mysli spis treba tetovani..piercingy apod...jinak si dej liceni a chod upravena jak chces samozrejme :)
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    KOUDY: Jj, ženská, ktorá na vzhľad serie je ošklivá, neupravená a často tlstá, tá ktorej na tom záleží a nedajbože to prizná, je povrchná. Takže jediná možnosť je, že nám na tom má záležať, ale nesmieme to pripustiť, dobré gény, rýchly metabolizmus, môžem jesť čo chcem a vyzerám jak z kampane na plavky a ďalšie podobné žvásty. Díky za názor a kľúčenku pošleme poštou.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MART1NKA: Petrussh taky nevypadala jako 16leta modelka...nebud povrchni a ser na vzhled..sou dulezitejsi veci v zivote :)
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    DOOMGUY: z toho uplne krici mamvpicismus
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    before and after breakup. ale podvadim, protoze zrcadla ve fitku zestihlujou. a je mi ted porad zima, fakt neustale :)

    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MAR_TINA: Mnozí rodiče si vůbec nemusejí nic "nepřipustit", protože je ani nenapadne, že nepomazlit se v životě se svým dítětem, neprojevit mu žádnou lásku, shazovat ho a nikdy nepochválit by vlastně nemusel být úplně super přístup.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    WRIGLEY: já si vůbec nepamatuju, jaká maminka k tomu patřila. A je to cca 15 let.
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    MAR_TINA: neni na nyxu?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: Byla jsem kdysi na svatbě, kde byla i skupinka holčiček, dětí svatebčanů. Jedna byla taková mohutná, vysoká i široká na svůj věk (6-7 let) a měla trochu bříško. Jediná z nich nebyla za družičku (wtf), jediná z nich neměla šaty ala princezna, ale nacpali jí do elastické sukýnky a nějaké blůzky (proč?!).
    A mezi svatebčany se šeptalo, že rodiče za to nemohou, že holičku drží, ale ona hodně jí a hodně roste.

    Jak asi chudinka dopadla?

    BLONDYNKA: jen to skupina rodiče a příbuzní moc ráda ház na modelky, časáky a spolužáky. Protože přiznat si, že jsem k poruše dohnala Domču já, jelikož jsem ji na svatbu oblékla za tlačenku, připustila, že není družička, a ještě okolí vysvětlovala, že jí doma držím bez jídla a nemůžu za to, by bolelo.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Davis Falls, Pokhara, Nepál: před a během monzunu.


    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LOPIK: bojim se ze vubec netvrdim co mi nak reagujes asi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam