• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    TRAUMA
    TRAUMA --- ---
    NIKDAS: nevím, znám to jako historku, co slyšel kámoš na cestách. ale teda celkem slabý, jsem si to představovala o dost černější...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NIKDAS: To nic není. Já chci vidět červa, který tam vleze jedním uchem a vyleze tím druhým!
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    TRAUMA: Myslíš toto?
    Jungle grub eats ear wax! - My Year with the Tribe - BBC Two
    https://www.youtube.com/watch?v=Z5-WsJ672BQ
    TRAUMA
    TRAUMA --- ---
    DRAGON: Taky znám jednu historku o exotickém čištění uší!
    nevím jestli z indie nebo nějaké asijské země, ale je dost podobná. v nějaké zemi si dávají do uší brouka (nebo červa?) který to tam celý proleze. jednou to zkoušel jeden evropan a byl fakt zhnusený z toho co z něj vylezlo. ten živočich byl po vylezení o dost hnusnější než u domorodců, úplně černý. samozřejmě chlápek pak najednou o dost líp slyšel. zná někdo ještě nějakou variaci?
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    CHOCHA: zas má čistý uši ¯\_(ツ)_/¯
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    VXP: ten člověk má teda šílený zuby
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VXP: Mám je vyzkoušené, vytáhnou toho ven fakt dost, není to nepříjemné jako kapání peroxidu (které je mmch na hovno), mně to vyhovuje.
    VXP
    VXP --- ---
    BLONDYNKA: nejsou...

Do Ear Candles Work To Remove Earwax? | Ear Candling Proof!
    https://www.youtube.com/watch?v=CQJt1LWH32k
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    FRK_R23: Akorat musis chytat mozek, aby ti nevystrikl druhym uchem ven :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    77WHITE: nevím, dál.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Ony ty tyčinky fakt nejsou zdravé, jak bylo řečeno, akorát se jima do ucha zatlačí maz a ucpe se to. Pointa je v tom, že se dají používat na tisíc jiných věcí, než na strkání do ucha.
    A na čištění uší jsou dobré ušní svíčky, aby bylo řečeno všechno.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    DRAGON: S otiranim konecniku furt narazis na tu Indii?:))
    ASIG
    ASIG --- ---
    Předtím jsme sem dávali věci předtím a potom, teď se bavíme o uších...
    TABBY
    TABBY --- ---
    BAAL: Neudela. Rekne ti, ze je to zbytecne a bez indikace skodlive.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    (Dobra, ja ted radeji na par tydnu tenhle klub prestanu sledovat.)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DRAGON: Muzem samozrejme probrat i hygienu nasich intimnich partii. Kde jinde nez v klubu PRED A PO se bavit o cistote.

Ale prosim s fotkami.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRK_R23: cetl sem "opatrne otres konecnik..." a trosku sem znejistel :-))
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    DRAGON: Tu tenkou kovovou vec zakoncenou "lzickou" koupis v lekarne. Cistim si tim usi celej zivot a prijde me to o dost lepsi nez nejaky vaty.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ANNIKA: Nastavis si vodu presne na 37,25 °C, tlakem 2,47 bar osprchujes boltec a na trikrat slozenym frote rucnikem (neprat v avivazi, pak to nefunguje) opatrne otres konecky prstu. Voda z usi vytece sama.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    FRK_R23: A jak? Čím? Jak často? Co vystouras? Řekni nám víc, to nesmíš tak povrchně!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ja si taky meju usi.
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Já sem byl nedávno u "ušaře" a ten mi říkal, že do uší se s ničím šťourat nemá a už vůbec ne vatičkama, který všichni na tohle právě používáme.. Ptal sem se ho jak si mám jinak ty uši čistit a prý jen po koupání zajet na okraj ucha cípem ručníku. Případně jednou za čas zajít právě na ten výplach. Ale do uší prý nic nestrkat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam