• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    MALATI
    MALATI --- ---
    V rámci terapie to dávám i sem a jdu se vybrečet. Moji nájemníci musejí narychlo odejít - vzhledem k tomu, že byli naprosto bezproblémoví a vždy zavčas platící, nemám problém je pustit hned. S čím mám ale problém je to, že mi kuchyňskou linku z mořenýho dřeva (stáří 10 let) natřeli na barvu hořících zvratků. Prý ji natřou zas na zeleno, ale dost se bojím, že to bude opět katastrofa. Jsem na sebevraždu.



    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Rekl bych ze nejlepsim zpusobem jak nalozit s odpadem je jej pokud mozno neprodukovat. Kupovani hnusnejch vyrobku ktery nikdo nepotrebuje je presnym opakem tohohle principu.
    SITH
    SITH --- ---
    RSZ: tak jistě, nic nového pod sluncem to není. Ten text jsou ale fakta a napsal jsem jej sám, takže to není žádná káva s příběhem, ale obyčejný výroba z recyklace
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: Jj, ja chvili premejslel jestli tam ten tag dala ponevadz sice nerozumi co znamena ale zni to cool, jak se zda mel jsem u prvniho dojmu zustat. Tjo, pondeli :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GEISHA: On možná jen špatně interpretoval to /irony off/, protože si to dala nakonec, takže to pak vypadá, že všechno před tím "tagem" bylo /irony on/. Je pak jednoduchý vnímat to jako kousavou poznámku a ne vážně míněnou žádost ;)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    GEISHA
    GEISHA --- ---
    BLOWUP: To je skvělý. Přišels nám zbytečně sdělit, že TOBĚ se to nelíbí, což bylo nesmírně přínosné, a když se někdo ze zájmu zeptá na tipy na něco dalšího (protože mě prostě recy záležitosti baví), tak ho pošleš do prdele. Tak jo, tady máš klíčenku.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    GEISHA: Ten tvuj post je tak nadherne zbytecnej a nesmyslnej, ze by mohl byt sloganem dnesni doby. Mozna by se mohl tisknout na ty hnusny kycovity tasticky, ty jsou taky zbytecny takze by to bylo takovy kongenialni akcni umeni. Hm, kouzlo nechteneho.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    SITH: Takováhle cupanina se dává jako izolace už dlouho.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SITH: Tak ony existujou i atraktivni produkty delany z odpadu, treba vsechny ty firmy co okopirovaly tasky z nakladakovejch plachet od bratri Freitagu. Nebo spousta jinejch. Ale kdyz nekdo ze sracek vyrobi zase sracku, tak to cely tak trochu postrada smysl, ze ;-)
    RSZ
    RSZ --- ---
    vypadá to jak ušitý ze psí deky, ale s příběhem se to jistě prodá
    SITH
    SITH --- ---
    BLOWUP: a víš, že zrovna tvojí reakci jsem čekal ? jen ti to trvalo osm minut, dával jsem ti pět
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SITH: pokud ten vyslednej produkt mel pusobit jako vyrobenej z odpadu, tak se jim to podarilo. Akorat teda nevim kdo to bude kupovat.
    SITH
    SITH --- ---
    Textilní průmysl je druhý nejšpinavější průmysl na světě. Parta mladých lidí ze Slovenska se rozhodla z toho odpadu vyrábět, v chráněné dílně, např. tašky, obaly na notebooky atd.. Více na https://sobi.eco/



    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    tři dny



    dva roky

    NJAL
    NJAL --- ---
    LSDMASACRE: Jj...
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    CORNELA: SPIKE411:
    Jonathan vypadá sice skvěle, nicméně má klasicky nasranej výraz dlouhověké bytosti :))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    JAYME: cha! pockej nahodim pak aktualni pred a po Simona Cowella, ktery zvladnul zbotoxovat i krk a zmutovat do nove podoby
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam