• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO


    DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    KOPRETKA: Co je špatného na té velikosti? Jako, mohlo to byt o pár čtverečných metrů větší, ale že by ses za to musela omlouvat?
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: se omlouvám za velikost.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Tak jedno moje po a před.
    Ještě to není úplně dodělané, mám to na sebe teprve měsíc napsaný a docela daleko, ale až přijedu příště mám kde spát, kde vařit a vůbec zázemí na zřízení kadibudky připraveno.



    V3S
    V3S --- ---
    GECKO: to da rozum ... vzdyt ta nachodska / chlumecka je i na mapach z 19. stoleti a kolem ni vyrostly pocernice
    GECKO
    GECKO --- ---
    TABBY:
    AGENTCOOPER:
    TABBY: Technická, fotky nejsou dělaný z úplně stejnýho místa a navíc klame i optika fotoaparátu. Na novodobé fotce stojí fotograf zřejmě na lávce přes Chlumeckou ulici u metra Černý most, na staré fotce je ale víc vlevo, a zřejmě blíž, odhadem někde na místě stávajícího parkoviště před Makrem... Výrazná budova cca uprostřed snímku vpravo od kostelní věže je chvalská škola a pokaždé se na ni hledí trochu z jiné strany. Stávající Chlumecká ulice je na starém snímku zcela vpravo. Soudě podle vzhledu chvalské školy a traktoru na poli odhaduju starý snímek na cca konec 60. let.
    TABBY
    TABBY --- ---
    AGENTCOOPER: Fotky jsou ze stránky Horní Počernice, konkrétně https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2414124548872526&substory_index=0&id=1384903225128002 Je tam kontakt na autora, můžeš se optat.
    TABBY
    TABBY --- ---


    Na té čb fotce jsou jahodová pole...
    QUED
    QUED --- ---
    CLOWNZEPPA:
    HERR_FLICK:

    Není to před a po, je to inspirace jedním díle pro dílo druhé. A jediné praktické využití (tady jde však spíš o styl) je možnost nechat bydlení v kempu s roztahaným nádobím a jet 'valníkem' na výlet.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Mám takový nejasný pocit, že jsem tu flašku neměla mýt v myčce :)

    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CADDY: aha, sorry, necetl sem
    CADDY
    CADDY --- ---
    DRAGON: to jsme tu uz resili v souvislosti s temi defletkory...natahne, proto se u kombiku vyvadi vyfuky za zadnim kolem a ne pod naraznik, ale tyka se to spis novejsich
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    JIMX: To mě napadlo taky, měl jsem Fiata Tempru v kombíku a podobnou věc to mělo na střeše - nasávalo to na odtrhové hraně a usměrňovalo to vzduch dolů. Ale nebylo to k ničemu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CADDY: moc pekny! Jen si tak rikam, jestli nenatahne nahodou to zadni okenko (stejne jako otevreny kufr pri prevazeni neceho dlouheho) vyfukove plyny? Netusis?
    CADDY
    CADDY --- ---
    JIMX: to fakt nevim, nikdy jsem to nezkoumal...ochranu zadniho skla pred spinou a destem, snizeni vyhrivani interieru a lepsi vetrani jeden cas Ford resil trochu jinak... :)

    JIMX
    JIMX --- ---
    CADDY: mě napadlo, jestli ten proud vzduchu nedokáže čistit to zadní sklo od vody, když se s tím jede za deště, když to nemá zadní štěrač ... :-)
    CADDY
    CADDY --- ---
    SMOKY: myslim, ze vim, kdo vi :) Ja vim jen to, ze to auto tu za komousu bylo, pak to koupilo nejake radio na propagaci a kdyz to prodalo dal, dopadlo, jak je videt...

    PREDSEDA: nejsem si tady uplne jisty, kdyz to nema zatahovaci zadni okno jako novejsi kombiky, ale vetsinou se to dela kvuli usmereneni proudu vzduchu, aby to nenatahovalo vyfukove plyny zpet do auta. Ostatne to je i jediny nesmysl po te renovaci, ty roury tam nemaji co delat, u kombiku se kvuli tomu vyvadi vyfuky za zadni kola (byt u takto stareho taky mozna jeste ne, ja jsem zvykly spise na sedmdesatkove, ale urcite to v originale nevypadalo takto)...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CADDY: Skvela prace.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    CADDY: Prosímtě ty deflektory na zadních sloupcích jsou na co?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    CADDY: Nejaky vic info k tomu mas ? Jak se to vubec za komousu dostalo k nam ? Jak dlouho a proc to nekde hnilo ?
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    CADDY: Respect!
    CADDY
    CADDY --- ---
    pred pred (1983)


    pred (2010):



    mezitim (2015) (nekdo to proste natrel zakladovkou a doufal, ze se to bud lepe proda nebo rozpadne pozdeji...kdo vi :)):


    A konecne tuto sobotu jsme mel velikou radost, protoze jsme v obrodu uz moc neveril...
    PO:

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam