• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GEISHA: Všechny průměrné ženy jsi musela potěšit, že i dvojnice Scarlett Johansson musí řešit podobné problémy.
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    GEISHA: mozna jsi k sobe prilis kriticka, ve skutecnosti to mohlo byt uplne OK.

    Vis jak, bez fotek..
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KATIA: eeh, wrong. Naklady na lecbu obezity a nemoci s tim spojene stoupaji, plus ze systemu se odcerpavaji obrovske castky na preventivni programy, atd.
    KATIA
    KATIA --- ---
    SALVATOR: dopad na zdravotnictví asi nebude takové drama, obezita koreluje s chudobou a lidí, co nemají v USA zdravotní pojištění, není málo...
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MORGAIN: co si kdo mysli, je skutečně jedno. Když mě ovšem v letadle doslova zasedne tlusté hovado, tak už hovno záleží na myšlení si.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Takže za tlustý lidi můžou doktoři, protože jim to neumí vysvětlit. Víkend může začit.
    SITH
    SITH --- ---
    Tak vzhledem k tomu, že to očividně triggerovalo jen místní tlustý holky, tak je vidět, že marketingově to funguje perfektně
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    SALVATOR: Jako pokud se doktor neumí domluvit se svým pacientem, asi bude problém nejen na jedné straně. Což zdaleka neplatí jen na toto, nespokojených historek s lékaři má každý ve svém okolí z první ruky kopec... Ale tak jako tak do toho veřejnému prostoru vlastně zase nic moc není a rozhodně to není něco, co by nedej bože měli řešit reklamy a náhodné pindání na internetech...

    (Naprosto netvrdím, že lékaři jako celek jsou špatní nebo neumí komunikovat s pacienty. Znám skvělé lékaře. A pak i nějaké ty ostatní. Osobně si myslím, že procento blbců je v každé skupině stejné - mezi lékaři, Iťáky, právníky, učiteli, všude.... )
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MORGAIN: Jestli do toho taháš lékařský tajemství, tak to bereš hodně moc doslova. Chtěl sem jen ilustrovat vztahovačnost lidí, protože BODY SHAMING!
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    JAKE_UP: To máš blbý, nicméně vzhledem k tomu, že asi nenakupuješ nabízený produkt a ani nevlastníš veřejný prostor, tak je tvůj názor pro ty, co jí na ten plakát dali, naprosto nezajímavý. Holt není všechno jen o tobě... Se s tim smiř, Hus :-D.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    SALVATOR: Nezahrnuju do toho nikoho konkrétního, kdo se najde, najde se ;-).
    Jinak jakoby reklamy nikdy neměli dobro lidí na srdci. To není novinka jen teď. To je realita. A zásadní je vzdělávat společnost v tom, že reklamy jsou plný ho*en ve všech směrech. Nemají být vzorem v podstatě nikdy a u ničeho.
    A jinak to co mají lidi mezi sebou a svým doktorem je trochu jejich věc.... a nemá to nic moc společného s veřejným prostorem a teda v podstatě na tom není co k řešení ve veřejném prostoru, ostatně termín lékařské tajemství je přímo pojmem pro to, že do toho nikomu nic není.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MAR_TINA: někde jsem četl,že 40% US žen trpí nadváhou a to je kurva velkej kus trhu na to aby ho korporace v současném narativu overkorektnosti nechali ležet na ulici..
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    No zas to tak nehroťte :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GECKO: za výraz negerská vepřice půjdem sedět už možná za rok.
    GECKO
    GECKO --- ---
    MAR_TINA: no jestli myslíš jako konkrétně za tohle vyslovení názoru s tou prodlevou 20 let, tak se trochu děsím toho, že máš pravdu... už to do veřejnýho prostoru vypustil, časem to na něj někdo vytáhne a basa ho nemine...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JAKE_UP: za dvacet let tě za ten názor rovnou zavřou
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Chybí mi časy, kdy se tlustí lidé za svou tloušťku styděli a nedělali ze své lenosti, nedostatku vůle a vrcholovýho přežírání svý charakterový přednosti.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MORGAIN: Mě popuzuje jen to, že je pro mě ta vepřovice vizuálně odporná.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam