• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO


    DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    ZUZKAOU:
    MALKUS:
    KASUMI:
    No hlavně proto, že teď už by místo Francie odpočíval na Borech
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ZUZKAOU: Protoze je lakomec a hrabivec
    MALKUS
    MALKUS --- ---
    ZUZKAOU: protože je to svině hrabivá
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    JAKE_UP: the point is, že tie dievčatá nezaujíma, že ty sa zaujímaš o ne, o ich oblečenie a ako v ňom vyzerajú
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Má von to za potřebí? Proč se raději s paní Mončou neodstěhujou do Francie a neužívá si života rentiéra?

    2013


    2019
    NJAL
    NJAL --- ---
    VON_GILOTINE: Vuci belochovi nelze byt rasista, vuci chlapovi nelze mansplainovat :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    !! :)

    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    VON_GILOTINE: mansplain my ass ;) ne každej se omezuje jednovětný odpovědi.

    NOIK: a nemohl bych dostat přívěsek už jen za to co jsem vyplodil? prosím.

    Jsem zapomněl, že jsem na nyxu, a že každý projev vlastního názoru se trestá :D
    Díky, čau.
    NOIK
    NOIK --- ---
    JAYBEE: když ještě pár odstavců tvých velmi zajímavých postřehů přidáš, možná ti prozradím, kde je plná truhla odznáčků, přívěsků a klíčenek
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    JAYBEE: congrats, takovej mansplaining jsem dlouho nezral
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    VON_GILOTINE: Nepsal jsem nic o normálu, ale o tom, že oblíkat se jako pytel sraček prostě vyvolá v lepším případě záchvat smíchu...v horším případě se takto oblečená bytost může taky donekonečna ptát "Proč mě nikdo nechce?" nebo "Proč mě chtěj jen totální mlíčnáci?"
    Určitě souhlasim s tím, že se mé znechucení dá rovnat tomu mezi normálem a punkem v minulosti, nebo s tím jak znechucení byli moji rodiče když jsem se poflakoval po městě v prodřených kalhotech stažených pod prdel, v botách věčně rozjebaných od gripu skejta a v mikině aspon o dvě čísla větší. Jo jsem si vědom, že hodnotím druhý tak jak jsem to sám nenáviděl a proto taky nemůžu odvidět, že ta snaha vypadat jak pytel sraček je jen podělaná póza...

    Sorry že jsem jen jednoduchej chlap s pérem a že moje existence se točí jen kolem žen a touhy je(jí) chránit a uspokojit a sdílet radost a si zašukat...Kozy, zadky, vagíny, to je můj celej svět a fakt se za to nestydim, nakonec jsem zdravej muž v produktivnim věku a zmíněné fyzické aspekty žen, tedy předně kozy a zadky a jejich ideální poměr k pasu, jsou tím, co mě jako muže, chtě nechtě, zaujme...protože..protože tvle reprodukce a ideální výběr vhodného partnera a zasraný tisíce let evoluce a vývoje člověka.
    Ale pojďme tento biologický fakt ignorovat, protože svobodná moda...a snaha být jedinečná, chápu, ok. Nakonec, pro planetu to přece bude jen lepší, když se tu nebudem moc rozmnožovat...

    Nejspíš si mě ale špatně pochopila ale tvoje "je mi to jedno, ze je holka hezka, vidim i v hnusnym obleceni." je tak daleko od pravdy jak jen je možný. Právě proto, že ty holky o kterých píšu jsou z většiny hezký, tak mě udivuje, že svou krásu tak ohavně podupávají tím co nosí, jak se chovají, jaké mají držení těla, jak otráveně čučí. Jako bych viděl mladý týpky, ale ne dost týpkovatý....holky hrající si na mlíčnáky.

    Ono když si stejná holka vezme uplnej základ, klasický levisky a bílý triko a naproti tomu si stejná holka vezme "mom's jeans" vytaženy pod kozy a vytahanej svetr zatrčenej jen vepředu kalhot, tak může být krásná až na půdu, ale svetr a kalhoty pod kozama jí stavěj do skupiny "hmmmm, těšilo mě, tak já zas du"...Samozřejmě, pokud je to její cíl, ok, chápu, mužský zájem je určitě často k nepřežití a rozhodně ženám nezávidim to co jim mnozí z nás mužů připravují za nepříjemné chvíle, to už je ale o úpadku mezi námi muži, což mě samotnýho vždycky sralo, protože věčně dorážející kokoti to zbytku mužů jen ztěžují, stejně jako "fifleny/kurvičky" to stěžují zbytku žen.



    GIINGGER: Chceš mi tedy říct, že holky se oblíkaj jak retoši, proto aby svým kámoškám, dokázaly že maj mozek? Není to náhodou spíš důkaz toho že je totální basic bitch, a navíc nobrain, protože dá na to co její skupinka říká a co jí pochválí jako hodně moc jedinečný? To je ale chování vystřihnutý ze základky, ne?

    S cíleným odpuzením nemám problém a chápu, naprosto. Ale i tak si nedělám iluze, že by snad všechny ty slečny toužily po tom být pro muže odporné a že žádná z nich netouží po zájmu opačného pohlaví (pokud zůstaneme čistě v rovině hetero).

    Ve spojení s tím mě napadá jedna otázka. Nakolik hraje roli přesun seznamování z "ulice" do virtuálu? Myslím tím, když se míra seznamování přelévá spíš do vitruálu, tak potřeba být venku přitažlivá, už není taková...Jo? Ne? To by mě docela zajímalo.


    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JAYBEE: když jsme u těch předsudků, tak svetr do kalhot strká jen jeden borec co znám a ten má střední až těžkou bipolární poruchu osobnosti.
    Kamarády a kamaradky se snahou se odlišit infantilním oblecenim pozoruji od 90s, jen mám pocit, jak se všichni rozutekli do všech módních stran, zapomněli, že je země kulatá na druhý straně se zase sešli na jednom miste. :-/
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    OMNIHASH: dik, bleju pokazdy, dyz je vidim.
    sice nevim kde rikam neco opacneho k tvemu, ale blondynka nam to dekoduje.

    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    OMNIHASH: Dneska jsou zrovna někde na bulváru. Krásný pár.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VON_GILOTINE: aly pyču. Samečci vypadaj uplně stejně asexuálně blbě, jako samičky. To nejhorší ze sedmdes8tkov7 estetikz dotažený ad absurdum, stačí se podívat třeba na tenhle epesní páreček:

    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    slusny paty pres devaty
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Doba se stále vrací, koukám. Kdysi bylo in říkat holkám, které byly hezky upravené a oblečené, že jsou hloupé fifleny a určitě by neuměly uvařit/pracovat. Pak se doba změnila a přestalo být zavrženíhodné vypadat hezky, no ale byla by to nuda, takže helemese, je to zpátky a vysoce sofistikovaní intelektuálové typu ID VON_GILOTINE opět začínají ty svoje hovadiny ve stylu vnitřní krásy, sebeurčení atd. Musím říct, že "ze je holka hezka, vidim i v hnusnym obleceni" je výrok dne a krásně nám ukazuje, jak autor v životě viděl akorát tak prd, protože nemá ani tucha, jak moc se dá holka zhnusit.
    Tvl. ještěže je mi už moc a moc let a můžu všechny kritiky poslat do hajzlu, pač si ještě pořád pamatuju, jak kdysi dávno dokázalo holku ranit, když jí nějaký olezlý kretén vysvětloval, že nalakované nehty jsou znakem líné fifleny a přiléhavé šaty nosí kurvy, a jiné sledké řeči.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Pojďme se hlavně všichni tvářit, že nás vůbec nezajímá, jak lidi (a děvčata především) vypadají a jak se oblíkají, protože je to v současnosti společensky populární směr.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    cíl je si zamrdat
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    GIINGGER: nebor jim svet, jedinym duvodem existence designu zenskeho obleceni je preci aby se sameckum libilo.
    //killmepls
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam