NICOLLETTE: Možná by pomohlo, kdyby ses naučila číst. Cituji ze svého příspěvku: "nijak nepopírám, že požáry v Austrálii jsou, že uhořela spousta zvířat (což je na tom to nejhorší, v mém vidění světa)".
Ano, někde jsem se dočetla, že koaly jsou na pokraji vyhynutí. Ve světle toho, jak se názorně zde ukázalo, nakolik jsou mediální zprávy pravdivé, je otázka, zda to tak skutečně je, každopádně zvířat je mi líto nejvíc. Bohužel je taky pravda, že koaly jsou úplně debilní zvířata, u kterých zjevně absentuje pud sebezáchovy, neboť celé dny spí sjeté po listech eukalyptu a neobtěžují se utéct. To je tragické a smutné a já to nijak nesnižuju, jenže takové zvíře se fakt těžko zachraňuje bez ohledu na to, zda ten požár je velký nebo malý. Já jsem je skutečně v zoo viděla a jsou roztomilé a tak, komu by to nebylo líto, žejo, nemluvě o tom, že žádný tvor na světě si nezaslouží uhořet. O tom se snad bavit nemusíme.
Každopádně i z tvého příspěvku je vidět, že argumentace tady v zásadě nemá žádný smysl - nedřív jsem blbá proto, že říkám, že v Sydney žádný nejhorší vzduch není. Poté jsem blbá, protože sice v Sydney opravdu není zas tak špatný vzduch, ale někdy tak je cítit kouř. Pak jsem blbá, protože říkám, že nejde o žádný extrémní případ katastrofy, a sice mám pravdu, ale není správné to říkat, protože to politicky není ok. No a teď jsem zase blbá proto, že sice je to všechno pravda, ale umřely koaly a tudíž jsem stejně kráva. Inu, co se dá dělat, myslím, že s tím dokážu žít.