• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO


    DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANABEL_LEE: v 35 jsi zase nad věcí a nezhroutíš se, když ti někdo pomluví povislý břicho ;)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ANABEL_LEE: (mozna jsem jen potrefena husa... raday bch mela deti o deset let driv, ale proste to k tomu nebylo.. rodila jsem ve 34)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    VERCA_ZABA: to jo, na druhou stranu, kolik z nas melo to stesti ze melo parnera k detem vhodneho v 25... proste mi debata o nejaky volny kuzi na brise v souvislosti s porizenim rodiny prijde jak z jine planety :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ANABEL_LEE: no, tak ale mít v 35 letech první dítě je prostě pozdě, ženská je na to stará, to je holý fakt:) samozřejmě takový trend teď je, ženský nechtějí mít děti ve dvaceti.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ANABEL_LEE: Přesně to totiž říkám!
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    unnamed
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    JAKE_UP: ty we liskni si... hlavni veci v zivote je mit hladke pevne bricho.. nejaka rodina akorat kazi postavu a charakter!!!!
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Tak v 35 je na děti prostě stará. Takový memento pro místní single independent kariéristický hvězdičky.
    XOXO
    XOXO --- ---
    GIINGGER: Ono stačí kouknout na koupáku, že maminy hodně chodí v jednodílných plavkách nebo v tankinách. Je pravda, že třeba já stihla děti do 24 a chrablatý břicho nemám, ale zase strií požehnaně. Genetika, věk, ale třeba i třeba výška postavy a šířka pánve (tzn menší těhu břicho) hrajou svou roli.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    BLONDYNKA: Diky za normalni odpoved :) v mym blizkym okoli nikdo zatim deti moc nema, pripadne jsem s tema detnejma nikdy na koupaku nebyla) takze nemam zadnej realnej vzorek na srovnani. Ze povolenou kuzi nespravis cvicenim je jasny.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Tak koukam, ze jsem po trech detech dopadla lip, jak tahle fitneska po jednom. Asi to nebude jen o cviceni ani mazani kremikama, vek udela svoje a neco s tou genetikou tam bude taky.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GIINGGER: Chce to méně koukat na instagram a více na reálné lidi. Toto je naprosto běžné břicho po jednom či dvou dětech. A ještě navíc je ta příroda taková svině, že když je ti pětatřicet a po dvou dětech takové břicho nemáš a kůže je krásně stažená, tak povolí o deste let později a najednou vypadáš stejně jako po osmerčatech. A ne, cvičení na to opravdu nepomáhá.
    SITH
    SITH --- ---
    počkám si, co nám o tom řekne expert na ženská těla id Navarra
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    AMANT: Myslim pochopitelne kuzi na ty posledni fotce, ktera ma bejt po dvou letech, tak nejak jsem predpokladala, ze to bude vsem automaticky jasny.
    AMANT
    AMANT --- ---
    GIINGGER: jo, vono se to 9 mesicu pomalu natahuje a pak to za mesic udela plop a prkno je zpatky, kdo to tak nema, dela to naschval, aby vytrollil estety a anatomy v jedne osobe..
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    SARAJ: Rozhodne to tak vypada :) podle internetu je ji 35, tak me to prekvapuje, myslela jsem, ze v tomhle veku je kuze jeste dost elasticka na to, aby se stahla zpatky hezcejc, samozrejme ne do puvodniho stavu.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GIINGGER: jj a 4 slunata a hrosika k tomu.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    IF_: Twe to mela osmercata ze ta kuze dostala tolik na prdel?
    IF_
    IF_ --- ---
    Jedna z nejznamnejsich fitness modelek Emily Skye. Pred tehotenstvim, pri nem, mesic po porodu a dva roky od porodu. Nutno rici, ze ted uz je zase v tom:)

    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GRANTORINO: ne, nemůžou :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam