• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    HONZA09: Ta horní imho je Natja Brunckhorst, představitelka filmové Christiane.
    AIJA
    AIJA --- ---
    TAPINA:
    katalogy v tom jedou dál.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NICOLLETTE: Ano, je.

Tohle taky.

Christiana/Christiane F - Spinnen
    https://www.youtube.com/watch?v=9PiArKhoAYM&feature=emb_logo
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    HONZA09: to je Christina F. ?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---

CDR
    CDR --- ---
    sedm let rozdíl
    CDR
    CDR --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TABBY: feeling old yet ?
    ALLEERA
    ALLEERA --- ---
    TABBY
    TABBY --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    JAYBEE: vidim prave
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    GRANTORINO: neskutečně... i prdel se z toho zcvrkla
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    JAYBEE: to jsou hodne kysely hrozny, co?
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    VITEKK: jako jo...ale i ne... Přesně tohle jsou ty život otravující moudra, který otráví do morku kostí.
    No nic...svou původní reakcí jsem jen chtěl naznačit, že ne vždy je důvodem bezdětných jedinců a párů to že by honili kariéru, nebo dlouho přebírali potencionální partnery/ky, nebo nebyli schopni převzít zodpovědnost, nebo že by chtěli zachránit planetu nerozmnožováním se...

Uplně nejradši mám ale rodiče (na nikoho tady v diskuzi nenarážím), kteří k dítěti přišli uplnou náhodou, třeba už po pár měsících známosti, když ona vynechala pilulku, nebo když on nachcanej z hospy zasunul bez gumy, nebo když nestihl vytáhnout, nebo když oba v zápalu vyndanosti po kalbě zadělávali bez ochrany, a ted mají plná ústa toho, jak je díte smysl života a jak bez dětského smíchu je život smutný a podobný echt moudra, a přitom jejich bejby bylo zplozeno naprostou náhodou, omylem, neplánovaně, nechtěně, moc brzo a v nevhodnou dobu. Výše uvedené jsou situace zplození, jak k tomu přišli moji štastnější přátele.
    A kolik takových rodičů je, kteří pod ochranou známkou rodičovství, plodí moudra a hodnotí druhé.
    njn smysl života...ke kterému přijdeš kolikrát uplnou náhodou :D

Ale tady je to vlastně území - tlouštíci vs. hubenouři...tak dost bylo teploušáren a zpět k tématu...

ENKATT
    ENKATT --- ---
    tahle diskuze není Vegeta národa?
    DARKSUN
    DARKSUN --- ---
    Nechcete s tim jit do mimibazaru?
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    VITEKK: podepisuji
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    JAYBEE: deti jsou to jediny co ma v zivote smysl ;)
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    HERR_FLICK: tvle ty umíš číst jak já psát.... psal jsem DO 30ti let .. Chceš -li to polopatě, tak mezi 20-30 rokem jsem děti chtěl ale ženy nechtěly. Po 30 můj zájem o děti upadá, ale už je konečně žena, ktá dítě nebere jako nemoc... chápeme?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HERR_FLICK: To je jednoduché, začala dítě chtít až před dvěma roky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam