• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    SULTHAN: stejně tam budou makat z většiny cizinci, jak už to u mnohých velkých hotelů bývá. ok...plusový bod nezapočítávám.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Ženiální občanská iniciativa mých přátel



    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Slavnostní odjezd vozidel na Europatour od Veletržního paláce v Praze, kde v té době sídlil Motokov. Za Vysokomýtským autobusem Škoda 706 RTO následují vozy Praga S5T, Škoda 706 RT, Tatra 138 a kolonu uzavírá Tatra 137 NT s chladírenským návěsem Orličan N 10 CH. Vpředu vše jistí dva příslušníci Veřejné bezpečnosti na „Nanucích“ Jawa 350. Duben 1965.
    vs. google street view 08/2019

    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    JAYBEE: Vytvoreni pracovnich mist. V Praze, kde je tak nizka nezamestnanost, ze firmy dlouhodobe nemuzou sehnat lidi...
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    ALENNAI: Tleskám, že jeden z mnoha pražských mrtvých domů je konečně v rekonstrukci. Jen nevim jestli tleskat dalšímu hotelu...dalším turistům, dalšímu prostoru, který nebude sloužit obyvatelům Prahy. Tak aspon bod navíc za vytvoření pracovních míst.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    CUKROVARNICKÝ PALÁC, Senovážné náměstí, Praha

    Stavba monumentálního paláce byla realizované v letech 1913 – 16, souhlas k užívání byl vydán 8. 9. 1916. Stavbu provedl stavitel Matěj Blecha. Autor bohaté plastické výzdoby kubisticko-klasicistního stylu zůstává nezjištěn.


    Po krachu IPB palác získala ČSOB. Právě v této budově se v roce 2000 uskutečnila legendární policejní akce, při níž zakuklené komando se samopaly doprovodilo do sídla IPB nuceného správce.

    11/2019 V rekonstrukci

    Luxusní hotel bude provozovat americká společnosti Hyatt. Dohodla se tak s rakouskou developerskou skupinou UBM, která památku koupila loni v srpnu. Hotel pod značkou Andaz se 175 pokoji by se měl otevřít v roce 2022. Podle informací společnosti UBM zůstanou na budově zachovaná původní okna, dveře, plastické výzdoby a krby. Interiéry vytvoří tým designérů ze studia Brime Robbins z Madridu. V budově budou tři bary či restaurace, konferenční místnost, posilovna a lázně. Podle UBM začala rekonstrukce objektu v září.



    kredit:
    https://prazdnedomy.cz/...palac?fbclid=IwAR1te89gqiqd3qS5Iv_JHWdQaf6zqLcitG1zMxWqUEGUXVjcEiseX63qIeg
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TOMBRIDER: Oni to tehdy sekali jako Baťa cvičky.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    BURKHAR: To je otázka, o čem opravdu byla řeč. Už jsem taky viděla a zažila X situací, kdy žena měla kilo makeupu a muž zvanil o přirozenosti, aniž by si toho vůbec všiml, jakož i situaci, kdy muž něco plácal o zmalovaných krávách a pak okamžitě odklusal z večírku s tou nejvíc zmalovanou, navrch s umělými vlasy i nehty. A tak dále. Tj. je otázka, co chlapi vidí a co si myslí, že vidí.
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    Nejak me prestalo bavit stary prkno. Uvidime,jak nova fasada vydrzi dlouho.

    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    JASMINOVA: On je ještě panic, nebuď na něj hr. ;)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    XMEDA: Ti nějaká taková přízemní dala košem nebo co? :)))
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    CHANNAH: děvče
    Diakritika je prezitek a v datove dobe nema misto :)

    ..a znam taky devcata, ktery nevylezou ani vyhodit pytel do popelnice bez dokonale fasady na obliceji, ale stejne uspech u panu temer nemaji, protoze jsou treba pod tim nanosem jen zapskly cuzy posedly sebedokonalosti a hrou na nekoho. Pekne jsme se na tom shodli s kolegama v praci.. jak ma máňa na instagramu 1500 fotek sebe sama, svych nehtu, ruzne namalovanych xichtu, prebarvenych vlasu, fotek z crossfitu, jogy apod, tak si kazdej rekne ze to ani poznat bliz nechce. Prestoze "papirove" je to dokonala samice po vzhledove strance.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    XMEDA: nejdřív čtu "Kdy to namalovaný děvce pomůže..." a divím se, proč tak zhurta :D
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    BLONDYNKA: Jestli to spis neni o psychice, kdy to namalovany devce pomuze svymu sebevedomi a pusobi pak k okoli prizniveji.. a samozrejme znam devcata, ktery se mi libi i pihovaty s bedarama bez jakyhokoliv makeupu, protoze maji krasny oci, netvari se jak kysela okurka a neprozivaji kazdy rano trauma z toho, ze maji nekde nejaky flicky nebo snad jeste.. oh boy!.. rovnatka :D

    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    GIRAFFKA: Na první nejlepší, ale asi bych neměl odvahu na tebe promluvit, než bych ti udělal snídani a kafe.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BLONDYNKA: Nechci to bagatelizovat, ale neházej nás všechny do jednoho pytle. Decentní makeup mne neuráží, to je v pořádku. Myslím však, že byla řeč o excesivním malování se.

    Znáš píseň Pretty Vacant od Sex Pistols? Tam je to řečeno krásně. ;)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BLONDYNKA: V realitě má většinou plnou hubu mé přirozenosti žena bez makeupu. Navíc se ty pudry a jiné sračky na obličeji dost blbě dostávají z povlečení.
    LUXO7
    LUXO7 --- ---
    GIRAFFKA: To šilhání na mobil je vidět víc a víc na každé fotce :D
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    GREGI: jak bys chtěl vyčistit opálení?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam