• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOVOVAMINCE: 1000 kcal denně pouze první týden ;)

    Her former personal trainer previously revealed the secret behind her incredible transformation during an appearance on Lorraine. "She's working out but I think 90 per cent of it is diet," Camila Goodis confirmed. "It's a good diet to shed the weight. The first week is intense, green juices and only 1,000 calories. She doesn't look too thin – she looks amazing."

    když hubneš, spotřebováváš právě ty uložený tuky, tedy pokud tělo potřebuje pro svou performance víc energie, má odkud brát. fakt si nemyslím, že její nadváha byla zdravější než to, jak vypadá teď. má peníze, evidentně i osobní trenéry a nutricionisty, makala na tom dlouho - nezdá se mi na jejím postupu nic nezdravýho
    CUSTOM1: to je fotkou imho, tady: https://www.hellomagazine.com/fashion/celebrity-style/2020050689405/adele-rocks-black-minidress/ vypadá skvěle a pořád jako ona....jen jsme na ni zvyklý víc jako na prototyp operní divy s korpuletním tělem a šatama až na zem a ne jako na rajcovní děvče v mini black dress ;)
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    MART1NKA: Vypadala dobře tehdy, vypadá dobře i teď, ale mám pocit, jako by to už byl někdo jiný...
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    GARBAGE: Hubla prý s přijmem 1000 kalorií denně. Nadváha zní v tomhle případě zdravěji.
    FAT
    FAT --- ---
    GARBAGE: Twiggy jsem uvedl jako protipól. Ta byla nemocná a proto tak vypadala. Ale, bohužel, si ji vybrali jako modelku a spousta mladých dívek se jí chtěla podobat. To bylo velmi nezdravé. Ale jinak, jestliže je někdo spokojen se svým tělem tak, jak je, a nemá zdravotní problémy, tak je jen jeho věc, jak vypadá. Znám spoustu lidí, co mají nadváhu, místy i obezitu l. stupně a jsou šťastní a veselí a jejich okolí taky. Jen obhajuji právo na svůj názor a tvrdím, že to byla KDYSI krásná ženská a šminky na tom nic nezmění.
    HOWG
    GARBAGE
    GARBAGE --- ---
    FAT: Tak tady nejde o to být hubená jako Twiggy. Spíš myslím, že je nejlepší mít tzv. normální váhu. Nadváhu může někdo ze subjektivního hlediska třeba i ocenit, ale z hlediska zdraví to není nic moc. Navíc pokud zhubla, tak se asi moc dobře necítila.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GEISHA: a i kdyby se to nespotřebovalo - tak co? má člověk vařit jen takové recepty, které používají pouze pár základních druhů koření?
    mám pár pravidelných adeptů na vyhození druhé půlky sáčku, ale ta první posloužila víc než dobře.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    GINGERCAT:
    moje PRED kardamoN
    PO kardamoM (spravne)
    podle popisku u GINGERCAT sem to overil a uz neverim svym usim
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    JON: Jó nevšiml jsem si, mea culpa. Mou pozornost zcela zaujalo to množství barevných prášků, který lze dát do jídla.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    MADCAT: je to naležato v takovém velkém, ale mělkém šuplíku :-)
    JON
    JON --- ---
    MADCAT: jestli je to nastojato, tak brani skorice je ten nejmensi problem. Gravitacni anomalie vpravo nahore by me trapila vic.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    GINGERCAT: To je nastojato v poličce, nebo naležato v nějakým velkým šufleti? Jakože jestli je to nastojato - jak bereš třeba skořicu? O_o
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Ono záleží na uskladnění, pokud je to v temnu a není to namletý, tak to má jinou životnost než mletej pepř ve skleničce na pultě. Ale protočit se to dá, zvlášť když člověk vaří víc indii nebo asijský jídla.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GEISHA: Tak on je rozdíl vařit pro 1-2 lidi, nebo pravidelně 1-2 hlavní jídla denně. Nedejbože pro častější širší rodinné akce.
    Svou baterii sem raději dávat nebudu ,-)
    FAT
    FAT --- ---
    GARBAGE: Každému se líbí něco jiného. V různosti je krása. Představ si, kdyby se nám všem líbil typ Twiggy...
    Já si to raději ani nepředstavuju.
    :,-)
    GARBAGE
    GARBAGE --- ---
    FAT: Až ji zas namalují na nějakou akci, tak bude taky vypadat pěkně. A nadváha nestojí za nic.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    ENDER: vyčichne, vybledne, ztratí chuť. Zkažený to určitě není, ale do toho jídla už to nemá co předat :-)
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    GEISHA: spíš do toho roka i méně. U věcí, který vím, že tolik neletí - třeba celý badyán, kupuju nové po jednom balení, jinak většinou po dvou těch malých sáčkách od Antonína - https://www.koreni.cz/, to se akorát do kořenky plus mínus vejde.
    Ale zase jsme tedy čtyřčlenná rodina, kde už vaří skoro všichni, takže ne všechno musí být nutně moje oblíbené - třeba Am. brambory a 5 vůní a většina těch směsí na kuře je iniciativa patnáctileté dcery (která mi tedy taky dělala všechny ty vytištěné popisky a srovnala vše podle abecedy :-))
    Teď když na to koukám, tak tam je jeden adept na vyřazení - kardamom tobolky, tomu jsem nějak na chuť nepřišla. Tak bude místo něj ten celý kmín, no.
    ENDER
    ENDER --- ---
    GEISHA: proc? Ja bych byl rad mit takovej vyber... Za 2 roky je to zkazeny?
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    GEISHA: mám teda dost podobnou "baterii" a co vidím, že nemá obrátku, okamžitě přelepuju na něco, co používám, ale moc se mi to nestává :-)

    GUMBA
    GUMBA --- ---
    ILIEN: Nestalo se ti někdy, že jsi chtěla přidat ještě trochu chilli a omylem sáhla po jedu na krysy? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam