• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO


    DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BUCCI: Tos mi připoměl jak u odvodů na vojnu většina těch gymnaziálních šampionů dostala modrou už v osmácti a to to nemuseli na nic ani hrát...
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SITH: to neni jen o kulturistice, veškerý silový sporty jsou vysloveně nezdravý na klouby, úpony... ale nejen to, proč všichni fotbalisti po 50 (pokud se jich dožijou) maj nohy do O tak, že sotva chodí, že se spíš kolíbají, proč kolabují běžci apod.... dneska je nezdravý jen dejchat vzduch....

    ale je to póza, propagací pohybu se zamezuje globální problém s obezitou, civilizačníma chorobama a tak... takže momentálně je jakákoliv forma pohybu "zdravá"
    SITH
    SITH --- ---
    BUCCI: určitě. Jen je lehce bizardní to, že se tím nějak propaguje zdravý životní styl (sport+jídlo), ale pak týden zadržuješ vodu a po soutěži jdeš do mekáče sežrat tři cheeseburgery .)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    S_O_U_L_MAN:týhle změně fakt fandim, akorát na původní fotce je tam hodně velkej rozdíl k tý konečný... pro ženskou ve 40 udělat tuhle formu z tý původní, klobou kdolu...
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    GRANTORINO: neni, sou ruzny kategorie, proste ruzny urovne nasvalenosti. Bikini, figure a physique. Takova ta typicka zenska kulturistika, kdy je cilem byt co nejvetsi a nejnasvalenejsi, uz temer vymrela. Pazderkova soutezila v te “nejnizsi” kategorii bikini fitness.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    AUDIAC: Tak mně je taky u prdele, jak někdo hází oštěpem, a stejně se někteří lidé pokouší s tím házet furt dál a dál, koho to zajímá.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    ARGANNAH: Což mě přivádí na takovou spíš mluvnickou otázku - proč se vlastně na ty soutěže tak hyzdí, když se to vlastně nikomu nelíbí, narozdíl od jejich “přirozenýho” tvaru a stavu, kterej prostě je supersexy... nějaká snaha zapadnout mezi ostatní kulturisticky disciplíny?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Pořád tu nějak zaniká informace, že takhle ty holky běžně nevypadají. Soutěžní formu mají třeba pár týdnů max a jakmile je po soutěži, umejou ze sebe ten oranžovej humus a začnou normálně jíst a pít, velmi rychle začnou vypadat super.

    Já bych třeba tělo fitnessky mimo soutěžní formu fakt chtěla. V reálu je to nádhera.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ZUULUU: ja obdivuju vuli se takhle vysekat a odvodnit.

    ale nelibi se mi to, neprijde mi to sexy a doma bych to nechtel. Nekdo rad vdolky, jinej zase holky.
    AMANT
    AMANT --- ---
    ZUULUU:ne neprijde a hlavne si dovedu predstavit, co je zrovna za timhle prace. ale at mi nikdo netvrdi, ze nestojej o uznani a ty fotky jsou udelany a publikovany nak omylem:))
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    : tohle jsou standardní závodní plavky

    : je to o pořádnym kusu dřiny a vlastně i změně života (každej to hned pojí s bobkama, diuretikama aspol. ale v týhle kategorii to pro ní neni vůbec nutný, změna je vidět velká, i když je to tak do středu startovního pole...)

    : je to to samé, jen je to jiná kategorie, v každé kategorii se hodnotí trochu něco jiného, ale hlavička sportu je ta samá

    : zrovna Timka tu plastiku fakt má



    AMANT
    AMANT --- ---
    SITH: aha. tak proto se ty fotky nikde neukazujou, libi se to ji a to staci, to je cil.
    SITH
    SITH --- ---
    jinak zpět k tomu "fitness", abychom měli přestavu o tom, jak ty holky vypadají v civilu a co ze sebe musí udělat kvůli té soutěži

    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    77WHITE: fitness a kulturistika neni to same, ne?
    SITH
    SITH --- ---
    ANNIKA: tak líbí se to primárně jí a o tom to je. Komu dalšímu se to líbí už není důležité.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ANNIKA: me se fitnesacky libi, kdyz teda nejsou natreny tonovacim kremem a v ty jejich kudlanci poze:)
    MISO
    MISO --- ---
    ANNIKA: na tejto fotke je vidno, kde konci prso a kde podprda: https://pbs.twimg.com/media/EkD4zwoXkAEXnzz?format=jpg&name=large

    Akoze je za tym velky kus driny, diuretik a samoopalovacieho kremu, ale tato bodybuilding estetika nie je pre mna, povodny stav bol just fine. Ale chapem, ze si chcela dokazat, ze to zvladne.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ANNIKA: ono ale fakt ty kosicky dokazou byt takhle vycpane, aby se prso takhle nevkusne nacpalo co nejvys a dopredu.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    SITH: Standardní prsa zpravidla nemají tvar pulkoule levitujici 5 cm nad spodní hranou košíčku podprsenky... I proto jsem si původně říkala, že to je nějaký urazlivy photoshop, každé prso má jinak tvarované a jinak vysoko, celý je to divný a sejdrem... Leda by měla tu podprsenku do půl košíčků zespodu i z vnějších stran nějak brutálně vycpanou, a co jí zbylo, je narvane při horním okraji, jinak si to neumím vysvětlit.

    Každopádně by mě zajímalo, komu se tohle reálně líbí... Přitom ta původní postava vypadá fakt dobře a sluší jí to.
    SITH
    SITH --- ---
    SULTHAN: ona je komplet čistá, nesype. A kozy má původní
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SULTHAN: hodne pardon, budou delat ty plavky, tvarem i prehnanou podprsenkou, podpatky, postoj, nabarvena kuze, osvetleni atd. to zas takovej rozdil nebude, tricet kilo nabranejch svalu ji teda neverim, jako kde? mozna tak celkove, nejaky svaly ma prece kazdej, ze by k tomu pridala tricet dalsich? trochu divny, ne? a zestarla no... jo a hrozne ji samozrejme zavidim ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam