• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ATELIER: Naopak!
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KOOTCHA: Ty jsi vemeno, normálně jsem přeskočil devítku, ve které tvrdli spolužáci ze základky. Jeden rok to tak bylo, protože už byly rozjeté osnovy učiva. Tak si doplň vzdělání.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: To vypada jako uplne jinej dum, balkony, velikost a proporce oken treba - jde opravdu o to samy?
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    KOOTCHA: Byl jeden rok, kdy to neplatilo, 1. třída 1989/90. Moji spolužáci ze základky, kteří nešli na víceletý, ale až na čtyřletý gympl, maturovali o tok později než já.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    NELLAS: ...a dostatečnou dávku sociální inteligence k tomu, aby se tím chlubil.
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    KACHNIZON:
    ... ale moc pro pobavení to není.
    Masarykova ZŠ.
    Nádherná Baťovská architektura změněná na sterilní polystyrenem oplácaný bytový dům.
    Podle mě by se za něco takového mělo zabíjet.

KACHNIZON
    KACHNIZON --- ---
    Za trest jsem všichni diskutující dají fotku zš vs současnost atd pobaví pro změnu ostatní :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOOTCHA: Moje sestřenice je o měsíc mladší než já, ona šla na víceletý gympl, já ne, ona maturovala o rok dřív jak já. Do první třídy jsme nastupovaly obě stejně. Tak si klidně mysli, ale pokračování radši už do pošty.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    NELLAS: Já myslim, že ten maturitní ročník chyběl právě proto, že se ze sedmiletýho gymplu stal osmiletej. Já byl první ročník, co měl devítku a končili jsme v oktávě. Ty před náma končili v septimě. Ale pravda je, že už jinde jsme. Je to jiná vesnice...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOOTCHA: Ono tehdy fakt šlo přeskočit devítku, protože někteří nastoupili v šesté třídě na sedmiletý gympl, který se tehdy neprodluzoval na osmiletý. U víceletých gymplu pak opravdu chyběl jeden maturitní ročník. A Burkhar na to má přesně ten správný věk, aby to sedělo.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    hele, vím, že za to můžu i já, ale nemůžeme se vrátit k před a po? :)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    BURKHAR: :) Ty jsi fakt vemeno. Gympl má stejnej počet roků studia, jako poměrná část základky+střední. Jestli jsi měl v kvartě prvák, tak bys na základce končil osmou třídou taky.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Me na tom seznamu jednoznacne chybi babyshark a mesita. Kdyz na to kouka na internetu tolik lidi, nemuze to byt spatna muzika!
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    RADIQAL: Jen jestli sme na ten "projekt" uz dostatecne vyzrálí!?
    KACHNIZON
    KACHNIZON --- ---
    NJAL: Zajímavé srovnání, nebyli by k tomu ještě spektrální analýzy, aby bylo jasno jakým způsobem (co) to bylo zesíleno.
    RADIQAL
    RADIQAL --- ---
    BURKHAR: Se nežinýruj a pochlub se nam svou vlastní před a po hudbou.
    JIMX
    JIMX --- ---
    machrovat, jak šíleně odmítám popík a pak na druhý místo kvalitní hudby napsat popíkáře Mozarta ... to je fakt fail a dál to nemá vůbec smysl rozmazávat ...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    GRANTORINO: Psal jsem na konci, že bych mohl ještě hodinu pokračovat (v psaní).
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KOHOUT: Osobně se těď snažím více tvořit a dosáhnout té přidané hodnoty mimo zavedená schémata, čili vlastně i dost revolučně. Nejsem pyšný na první půlrok tvorby EDM a nahrávání nástrojů do projektů, nicméně se snažím dělat něco, co mne bude bavit i při zpětném poslechu. To, co dnes v drtivé většině vzniká je jenom schéma, které je čitelné, nepěkné a neposlouchatelné. Od osmi (čili 30 let) se věnuji tvorbě hudby a pořád to neumím. Ano, ukamenujte mě. Vkus si s sebou vezmu. Poslouchejte si, co chcete, nebudu se vám za to smát veřejně (jenom v duchu).

A na závěr má oblíbená.

Před:

King Crimson - Larks' Tongues in Aspic (1972)
    http://www.youtube.com/watch?v=WhudDa3JAyc

Po:

King Crimson - Larks' Tongues In Aspic Part II (Live In Japan 1984)
    http://www.youtube.com/watch?v=3NktorknC3E
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam