• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    MICKK
    MICKK --- ---
    GANDHI: každá z těch komponent (kromě walkmanu) stála tolik co nový mobil.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SALVATOR: na druhou stranu, kdyz se ti podelala jedna vec nebo se zmenil nejakej uzitnej standard v urcity oblasti - tak sis proste poridil jen ten komponent sestavy cos potreboval - lepsi/novej fotak, kameru, walkmana - tohle proste s mobilem nedas. Vzdycky musis koupit celou sadu vcetne veci ktery vlastne nepotrebujes. Slava konzumu:p
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ADAMIRA: "Mladý dneska úplně ztrácí kontakt s koňmi", budu nově používat.
    NOIK
    NOIK --- ---
    věta i s mobilem jsem byl vždy aktuální je naprosto geniální!:))
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    HOWKING: Čtečka je stejný kacířství?
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    V__M: zrovna o tobě čtu v třineckém hutniku, tak zdravím!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HOWKING: Taky pohled. Podle mě je ale design mobilů prostě vysoce funkční, což má IMO taky svoje kouzlo. A argument s ojebanejma funkcema mi úplně nesedí - jak moc nadupanou "placku" si pořídíš, je jen na tobě. Stejně jako kolik do toho budeš chtít vrazit. A je to stejný, jako když byla spotřební elektronika jednoúčelová - i tehdy bylo jen na tobě, jak kvalitní walkman/kameru/foťák/cokoliv si pořídíš. A přiznejme si - i tehdy se nejspíš většina lidí spokojila s průměrem.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    VYHULENY_UFO: Okuláre hrozný, ale jinak si teda nemyslím, že by vypadal teď hůř než předtím.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HOWKING: Brýle vypadají taky od určitý doby už prakticky pořád stejně. Holt jak jednou najdeš ten vyhovující design, tak už měníš jen nepodstatné detaily.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    SALVATOR: Ale ta tupá placka je fakt ubohost. Já nejsem zpátečník, chystám se na elektroauto (i když v okolí nemám jediného podporovatele), technologicky držím krok v elektronice i IT a musím mít to poslední nejnovější (i když teď jsem koupil LCD tv, protože OLED je pro mě stále horší) I s tím mobilem jsem byl vždy aktuální (než mě to přestalo před třemi lety bavit, když je to furt stejné). Prostě mám problém jen tou stereotypní, stále stejnou a ve všech funkcích ojebanou plackou. A boomer jsem a jsem na to hrdý (a statečný) :D A už držím hubu, nebo fakt dostanu ban (na tomhle ds se diskutovat nesmí, starousedlíci jsou nervní - to jsou ti praví boomeři)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HOWKING: Ok boomer. Ale stejně zníš jako caveman, kterej se ofrňuje nad vynálezem kola, protože nosit všechno pěkně v pazourách je daleko osobitější a aspoň taky něco uděláš pro svoje zdraví.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ADAMIRA: Cliché kecy.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BOYLER: tak tady byl spíš point v tom si zabulet a zanadávat na mladý, halt stárnoucí muž kterej ztrácí půdů pod nohama ;)

    Když byl Howking mladej, v roce 1931, tak zase chodili po světě jiný Howkingové který se ofrňovali nad tím jak mladý jezdí ve vozech co pohání spalovací motory a jak ty mladý dneska uplně ztráci kontakt s koňmi, jak se svítí elektřinou a ty mladý neví co to je petrolejka dneska no a za 50 let bude chodit nová generace howkingů, nasranejch jak je dneska všechno v čipu v zápěstí a budou vzpomínat na ten pocit když strháváš folii z novýho iphone :)

    Cílem v celmy tomhle koloběhu je udržet si co nejdelší dobu nadhled a co nejpozději se propadnout do fosilního vzpomínání na doby, kdy byla tráva ještě krásně zelená a neznamená to, že u toho nemůžeš fotit flexaretou a k tomu vlastnit sbírku vyřazených relé z telefoních ústředen
    SMETY
    SMETY --- ---
    LOJZEE: Fakt by mě zajímal seznam těch filmů
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    VYHULENY_UFO: k tomu by se hodil ten obrázek co udělalo piko s lidmi…
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //snad nebylo

    https://twitter.com/mrdnik/status/1423550381766893574
    Jak Vás změní pár let práce pro Babiše...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MADCAT: myslíš tlusté katalogy Conrad? :)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    HOWKING: Vzpomínám a hrozně rád bych je kdysi tenkrát nevyhodil. Dodnes mě to mrzí, tím hůř, že už ani nevím co to bylo za prodejce (mám teď na mysli takový ty různý zásilkový obchody hlavně z Německa atd., cca 80. léta. Kdyby někdo věděl kde najít třeba i v PDF, klidně do pošty, ať to tu nezaplevelujeme...)
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    HOWKING: On to sice Salvator napsal, ale fotím na analog včetně Polaroidu a neměnil bych.
    Desky poslouchám na gramofonu a jsem rád, že si na cestu můžu pustit hudbu z jedné krabičky, kterou je telefon.
    Samotný browsery mě v telefonech neskutečně serou, tudíž stejně zapínám noťas.
    A pager jsem nikdy neměl, což mne neskutečně mrzí,))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam