• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FRK_R23: A od kdy ze patri nadrazni budovy mestum? Naopak, Praha tam chtela galerii a mela u i projekt, ale CD to nakonec prodlali spekulantum a tim zacala zkaza....
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TRAGED: Tak v první řadě to město němělo prodávat, neb je to vzácná budova. A ano, po tolika letech chátrání se má vyvlastnit a opravit. Ten dům takhle nevypadá poslední rok dva, že.

Ale jsme tu OT a o správnosti vyvlasťnování nemovitostí se s tebou hádát nehodlám.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FRK_R23: Protoze ji uz davno nevyvlastnila? Nebo proc to ma byt ostuda Prahy, ktere budova dlouha leta nepatrila?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KAIAFOX: Nádraží tam už být nemůže, protože je to v zatáčce a to odporuje dnešním předpisům. Osud té nádherné budovy je nicméně ostuda města Prahy. Mimo jiné.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SARAJ: Okey, beru zpět :D tady vypadá jak Daisy :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MICHELLEDANIELS: bajecne udelany:D predstav si ji jeste odlicenou. Madonna je pojem, ale s plastikama se dojebala ukazkove.

NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    FEEX: tak nějak, já mam vnitřní Krumlov poměrně prolezlej i zevnitř, včetně soukromých prostor... a asi jsem vždycky byla v tý správný půlce;), protože jsem nenarazila na dům, co by měl opravenou jenom fasádu.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NANTHEI: Tak to by jinak neslo už, na postavě makala vždycky a oproti jiným celebritám v jejím věku, mi to přijde dobře udělané. Je o rok straší, než byla moje mamka a rovnat bych se s ni neodvazila ani já v mém věku. Ale to už bude o nastavení v mé hlavě :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MART1NKA: cha chaa, topmodelka:D 24let.. smutnej pribeh
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    MICHELLEDANIELS: nj, jenže Madonna je taky naprosto plastiková:) já to v takovým případě asi neumím posoudit, když vim, že by bez výplní, botoxu, faceliftu nevim jakýho druhu & kromě toho photoshopu vypadala diametrálně odlišně :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NANTHEI: mě praštily do očí ty předělané nosy :) Jinak Madonna byla a na její věk porad je kočka :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NANTHEI: A o ktorých tvrdí, že ich nemala. Predpokladám, že sa jedná o večernú akciu, líčenie teda primerané.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    LEENVECKA: čím jsou starší? ;) Belle Hadid je 20+ & kromě toho to, co vidíš, je hlavně spousta "estetických zákroků". například ty oči má protažený nitěmi (fox eyes), ten vzhled nedělá primárně líčení, ale tohle plus umělý řasy (nikoli moc řasenky). nijak extra výraznou linku nevidím (přes ty umělý řasy:), a ty stíny? ty jsou ve skutečnosti udělaný docela hezky :) a když pominu všechno, co jsem napsala, tohle je make-up na modelce na nějaký oficiální akci, tak úplně nelze srovnávat s "ženskýma, který mají potřebu se nějak malovat".

a vlastně docela koukám, že někdo poukazuje na líčení, ale vůbec se nepozastaví nad tou spoustou plastik, která definuje její, úplně novej a syntetickej, obličej.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    MART1NKA: ty oci na ty druhy fotce hruza ... proc maj zensky potrebu se cim vic jsou stasi tim vic si ty oci malovat nepekne nepochopim - moc stinu, kvantum rasenky, linky buhvi kam... Ve vetsine pripadu to pridava silene moc roku :/
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Black hole sun, won't you come...
    LUKOYE
    LUKOYE --- ---
    LOPIK: nevíš co je to za roh ulic v tom Krumlově?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Bella Hadid

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Madonna

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Gwen Stefani

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    FEEX: Na to jsem přišel, když jsem tam byl ubytován (cca 3 roky zpátky) v jednom hotelu, který měl venkovní terasu s výhledem do vnitrobloku... bylo to přímo v centru, zřejmě jsem byl tedy ubytován v té druhé polovině...škoda, že jsem to nezdokumentoval...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam