• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LEENVECKA: což nevylučuje to, že má dost možná dysmorfofobickou poruchu
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    CDR: tvl uz z prvni fotky to vypada na slepici bez mozku ..
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    CDR: není tam právě proto, že se už dávno nepoužívá, a hlavně to už téměř není možný považovat za zlato :)
    ...stejně jako 9k, který bylo mnohem rozšířenější, ale u obou záleží, čím to doženeš. ona správná kombinace mědi, stříbra a niklu tu "zlatost" umí nahradit, když se chce a umí.
    CDR
    CDR --- ---
    CDR: vím, že je to svého druhu nemoc - stejně jako anorexie, ale stejně je to hrozné, jak s ekrásná holka může takhle vyzrůdit
    BTW ještě doprovodný text z článku, ze kterého jsem nalinkoval fotky
    "překvapený moderátor byl pochopitelně zvědavý, o jaký zákrok šlo. „Mají takovou mašinku, která vám ji přifoukne. Řekla jsem lékaři, že chci, abych takhle přifouknutá byla dole permanentně,“ vysvětlila.
    Zákrok nicméně dopadl jinak, než čekala. „Vypadá to, jako bych měla varlata,“ přiznala. Navíc se objevily komplikace."
    CDR
    CDR --- ---
    NANTHEI: škoda, že tam není i 8k zlato (dřív - okolo roku 1900 oblíbené třebas sudetskými Němci), to má obzvláště ošklivou vyblitou barvu
    CDR
    CDR --- ---
    much better

před

po
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Plk. Marie Ljalková-Lastovecká

NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    zlato před a zlato po v různých poměrech s jinými kovy (plus platina a stříbro pro srovnání) - tj. jak vypadá např. reálný bílý zlato bez pokovení rhodiem. samozřejmě odstíny se můžou lišit, protože ty poměry nejsou pevně stanovený, a kromě toho kvalita fotky a nastavení monitoru... ;)
    mimochodem jak vypadá bílý zlato doopravdy, můžete vidět na starožitných špercích, kde se používalo bez dalšího pokovení a úprav.

TABBY
    TABBY --- ---

Moskevská ul., Liberec
    KATIA
    KATIA --- ---
    ZUZKAOU: on se nám nějak mstí za to, že blbě vypadá?
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Já tam teda vidím vegetu.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    CAMELLA: Aha, na mobilu to moc nevidím:-) To je ale genderový stereotyp, předpokládat, že neoholené nohy má jen chlap:-)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ADELHAIDA: jsou docela dost chlupatý ;)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ZUZKAOU: To je chlap? Ty nohy mi přišly dámský...
    JONY
    JONY --- ---
    ZUZKAOU: sundej si brýle Celestýne
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BOYLER: jo to je tvůj penis? aha, tak pardon za urážku majestátu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    2018

Po pandemii před volbami...

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BOYLER: no možná měl zůstat u žirafek a nezkoušet vtipná tetování.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    Omluvte kvalitu fotky (fotak na mobilu a pritmi) kazdopadne jedno takovy moje Pred a Po. Vyklidila jsem babi sklep aby se to nemuselo delat az pak nekdy vsehno naraz. A teda jeste se tam bude muset vybilit ta jedna stena, ale i tak z toho uz ted mam fakt dobrej pocit :)

WRNQ
    WRNQ --- ---
    DELIRIUM: Nevím sice, kdo to je, ale plastiku očí, aby šilhaly, vidím prvně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam