• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    87HIGHFLYER: díky
    TAPINA: díky
    pojala mě zvědavost, co by udělala ta appka se mnou
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: FaceApp umí i radikální změny jako omladit/zestařit o libovolný počet let, změnit pohlaví a všechno docela věrohodně :o)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: obecne ano, napr na androidu se da nastavit rovnou ve fotaku "uroven zkrasleni". Vetsinou to nejak vyhladi oblicej apod, nemusi to bejt takhle extremne (ale muze). Implicitne je to vypnuty tusim.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    JASMINOVA: nemám chytrý telefon, takže se v těch appkách nevyznám, ale tyhle úpravy to dělá automaticky? jakože každý může vypadat mnohem hezčí, aniž by ovládal photoshop apod.?
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    kotě Mefista:
    1 měsíc vs. 6 měsíců:
    ASNEK
    ASNEK --- ---
    MILIS
    MILIS --- ---
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    JONEZ1: zdá se, že to je Faceapp, ten umí dodat i ty vlasy. A bere na ně vše - ruku, tyčinku...
    Většina takových fotek je beztak na rychlý scroll nebo bliknutí na stories/tiktoku - nikdo je zpravidla nezkoumá do detailu. Není na to v té záplavě čas.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    FRK_R23:: jsem si právě říkal, že ty prsty srostlý s vlasama a integrovaná ruka do vlasů na další fotce snad nepochází z ruky někoho příčetného. Nějaký polo-autonomní filtr s užitím AI, jak píšeš, by bylo smysluplné vysvětlení. Díky ;-).
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JONEZ1: Bude to nějaký "AI". Viz vlasy a okolní objekty. Taky jsou celkem hodně zdeformovaný prsty na jedný fotce. Nemluvě teda o vlasech, které jdou přes slanou tyčinku.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    JASMINOVA:: promiň mi tupý dotaz, ale to je nějakej software, kterej všude přidává vlasy, nebo se někdo pokaždé vyřádil v photoshopu? :-)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Social media today

CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    PALEONTOLOG: to jsem trochu předpokládala, ale rozhodla jsem se odpovědět na původní otázku :P
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NANTHEI:
    My son asked me "Where does poo come from?" I was a little uncomfortable but gave him an honest explanation. He looked at me a little perplexed and stared at me in silence for a few seconds and asked, "And Tigger?"
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    PALEONTOLOG: nerozumim úplně jazyku tvýho kmene, ale pokud se náhodou ptáš na původ "Pooh", pak Milne to jméno nejdřív použil pro labuť v knížce When We Were Very Young a na začátku Winnie-the-Pooh píše, že se Púovi tak říká, protože to je zvuk, co vydává, když si odfukuje z čumáku mouchy.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NANTHEI: where did poo come from ? .... iiish, and piglet ?
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    Kryštůfek Robin a medvídek Pú - Christopher Robin Milne a jeho medvídek Edward od firmy Farnell, kterého později přejmenoval na Winnieho podle reálné medvědice Winnepeg, kterou viděl v ZOO. na druhém obrázku jsou původní Christopherovy hračky, z kterých jeho otec udělal postavy knížky Winnie-the-Pooh (1926), vystavené od roku 1987 v knihovně v New Yorku. na třetím je ilustrace z této knížky a na posledním záběr z filmu Goodbye Christopher Robin (2017). medvídek použitý ve filmu je od značky Merrythought, která ho ve speciální edici prodává za pouhých 8500 Kč ;)
    a kromě toho má medvídek Edward aka Winnie letos 100. narozeniny :)

LU_TIEN
    LU_TIEN --- ---
    Jsem si říkala, kdo mi co "pěkného" zase nacpal za okno.
    Ale něco tak pěkného jsem nečekala :)

SITH
    SITH --- ---
    Na komplikace způsobené covidem zemřel první afroamerický ministr zahraničí USA Powell. Bylo mu 84 let. Resort vedl v republikánském kabinetu George Bushe mladšího.
    Colin Powell – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Colin_Powell

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam