FEFERONIE: asi si myslela, že si tam "hodně vydělá"
"Jsem zpět v Rusku." Přišel jsem poprvé použít svůj pas, “sdílel Oreiro.
Podle umělkyně byla důvodem jejího příjezdu její účast na restartu seriálu „Divoký anděl“. Zpěvačka zároveň upřesnila, že na Vánoce v zemi nezůstane, protože na ni v
Argentině čekala rodina včetně syna Merlina.
Kromě toho umělkyně řekla, že připravuje turné po Ruské federeci. Také se podle ní chystá hrát v ruském filmu a vydat píseň v ruštině.
"Před dvěma lety jsme to nedokázali." Pokusíme se přijet příští rok a děláme to nyní. Protože jsem nyní ruská žena, je nezbytné uspořádat ruský koncert, “řekla.
10. listopadu vyšlo najevo, že Natalia Oreiro a její syn obdrželi ruské občanství. Dokument umělci představil velvyslanec Ruské federace v Argentině Dmitrij Feoktistov v
budově ruské diplomatické mise. Oreiro přečetl přísahu v ruštině a španělštině a poděkoval velvyslanci.
Poté umělec vyjádřil touhu nahrát duet s ruskou balerínou Anastasiou Volochkovou a zpěvačkou Olgou Buzovou. Předtím deklarovala touhu hrát silnou ruskou ženu.
Zároveň poznamenala, že by chtěla hrát jen prostého ruského dělníka, a ne celebritu.
Natalia Oreiro First Arrived In Russia With Her Russian Passporthttps://thenewsglory.com/natalia-oreiro-first-arrived-in-russia-with-her-russian-passport/