• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    MATHES
    MATHES --- ---
    ZANGWIL: ta fotka za mlada vypada jak bracha Teda Bundyho
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    ZANGWIL: jak blb už vypadal před...není divu co se z něho stalo.
    ZANGWIL
    ZANGWIL --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NANTHEI: Na vyjádření individuálního pocitu, dojmu, kterej nemá za cíl uzarit nebo ublížit, ale nic konfrontačního podle mě neni. Jako sorry, ale ve výměně A: "to se mi nelíbí" B:"no to ne, to je teda úplně v pohodě, ty XY" je ta druhá část úplně zbytečná.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ja tam vidim Maciuchovou a jima me nostalgie z Lucie postrach ulice
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    SALVATOR: jj, já se "zastávám" paní, o níž někdo uvede, že po proměně vypadá jak megera s fasádou na obličeji, ale můj post je konfrontační :D ok, I rest my case.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NANTHEI: Ne, nejen na tom, jen sem to uved jako konkrétní příklad, jinak mi to vyznívá poměrně konfrontačně celý ¯\_(ツ)_/¯
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    SALVATOR: předpokládám, že celý tvůj post je založený na té domnělé urážce vůči Nellas. ale výraz "ty + zopakuju slovo, které člověk použil a mně se zdá mimo" je úplně běžný a sám v sobě žádný význam vůči němu nenese. kdyby použila králíček, napíšu "ty králíčku" - taky bys mě tady umravňoval za "ten tón"? bohajeho...

GREATDRAKE: sám seš strašidelnej. tvůj odpor k make-upu znám velmi dobře, ale ta paní za tvoji předpojatost fakt nemůže.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    FRENNET: hele tak prrr já se divila tomu ventilku na nose...))) ne vlasům..
    A tím bych to ukončila, nebo přesunula jinám... ju?
    N_I
    N_I --- ---
    DOUPLE: nojono, kazdej ma obdobi kdy tolik nebeha..:)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Jan P.
    2012 - 2019 - 2021

FRENNET
    FRENNET --- ---
    ULO: presne tohle jsem si rekla, ze vypada jak Maciuchova.
    NELLAS: tohle je vec vkusu a estetickeho citeni. Pani je nalicena a upravena spis na vecer nez na den, ale slusi ji to a vyjadruje to to, cemu se IDKOPRETKA divila. Ze lze z 5 vlasu fenem a strihem udelat 10. Tady pani ma hezke oci, ale ma poklesla vicka, spravnou technikou liceni se daji udelat krasne oci, kde potlacis ta padla vicka. A to je to o co mi slo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NANTHEI: Já věřím, že si NELLAS uvědomuje, že její vnímání tý pani je naprosto subjektivní (ostatně stejně jako to tvoje), protože na sympatický/nesympatický fakt neexistuje žádná absolutní metrika. NTřeba na mě na fotce PO taky sympaticky nepůsobí. Že si paní proměnu užila ale nezpochybňuje ani jeden z nás. Tak proč ten tón ("ty fasádo")?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    https://twitter.com/PJPictures1/status/1523903298016890880
    Nevím jestli Nikole Staňkové, radní za ANO, bylo za Babiše líp.

ULO
    ULO --- ---
    Tak až paní uvidí v televizi Zlatu Adamovskou, nebo nebožku Maciuchovou, bude vědět, že kdyby chtěla, může tak vypadat taky.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NANTHEI: megera je asi špatný výraz. On je to prostě make up pro mystery mana z Lost Highway.

A na tomto poli je to povedené. Strašidelná a creepy je dost.

KLAIR
    KLAIR --- ---
    NELLAS: z "babičky" "matka"
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    NELLAS: nevypadá ani nesympaticky, ani plastově, ani jako megera. prostě má make-up a umělý řasy, ty fasádo. a věřím, že si tu proměnu užila, což ale zcela určitě neznamená, že tak bude chodit každej den, že.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRENNET: Ze sympatické paní na nesympatickou plastovou megeru. Fakt nechápu, proč "po" musí být vždycky s centimetrovou fasádou.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KOPRETKA: try this:

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ELIZHANNAH: fén, fén, fén a stylingové přípravky. Jako bez vyfénování takovýhle objem mít nebude, ale řekla bych, že protože zrovna tohle stříhala přímo Martina, tak i bez stylingu to nebude tak zplihlý, jako když to všechno měla v jedné délce.

Jinak samozřejmě že na to aby tyhle fotky vynikly tak se před fotí tak aby to člověku fakt neslušelo,:-D
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    KOPRETKA: a že to můžou být opačné profily na převrácené fotce, tě napadlo? ;)
    tu paní si skutečně nevymysleli (a na téhle fotce je vidět, že má tu pihu na horní straně nosu na druhé straně, než na fotce postované ZUZKAOU)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam