• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jo až tchyně odejde za duhový most, bud v tržišti restaurovaný nábytek po Němcích, naštěstí málo kusů. Jsem na váš zvědavá, kolik za ty poklady dáte.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OMNIHASH: Tak, neprodavej to na NYXu.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    LORD_DE_SEIS: Nějakej flejm, co mi unikl?
    ACKO
    ACKO --- ---
    TRAGED: kdyby to předkové vrazili do obrazů prvorepublikových malířů, tak by se dalo mluvit o dobré investici, takhle jen problém pro pozůstalé
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    WRNQ: Prodej stolku má na nyxu tradici
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    TRAGED: ano, kompletní výroba cibulákovýho vzoru porcelánky Dubí od revoluce. Pořizovací cena 2.000.000+ prodejní 2.500,- na nyxu a flaška Ballantinky v Diakonii u IKEMu. Kdyby po tom někdo toužil, budou to mít ve všech tombolách do roku 2056.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OMNIHASH: Mno, od pohledu to jsou vic nez slusne zainvestovne uspory!
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Zrovna tenhle stolek taky prodáváme...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Jo, takový mísy po babičce jsou bomba, doporučuje 7 z 8 Omnihashů.

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PLOSTENKA: jak kterej zamestnanej clovek, no.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    PLOSTENKA: nevím, ale asi mám k dědictví po předcích jiný vztah.
    PLOSTENKA
    PLOSTENKA --- ---
    LUSINDA: To je sice hezke, ale zamestnany clovek nema cas hledat kazdou jednu vazu/zidli na internetech, jestli to nahodou neni dyzajnovka. Proste je v pozustalosti 10+ bananovek kramu, neni kde to dlouhodobe skladovat - vse za odvoz nebo ke kontasu.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    VYHULENY_UFO: skvělá nebyla....nábytek z UP závodů si nemohl dovolit každý. Byl na zakázku (typový) a někdy i navržen přímo pro konkrétního zákazníka.


    Jinak pokud Vám byl pozůstalost vykoupit vetešník/někdo z antiku tak potěš. Tyhle řeči typu zadarmo to beru, toho je hodně, já Vás toho zbavím, dám Vám za to dvacku jako častý návštěvník antiků znám. :-(
    Ale lidi jsou fakt schopný vyhodit broušený art deco mísy z ambrovýho skla do kontejnerů.
    V3S
    V3S --- ---
    VYHULENY_UFO: tak my bohuzel muzeme soudit jen podle toho, co se dochovalo, a to, co stalo za prd uz ve 30s, na druhou misku vah nedostanem ;) ... ale musim rict, ze nejvetsi domaci drzaci jsou taky veci s rocnikem narozeni jako babicka a starsi ... nicmene myslim, ze nami namoreny bekvam z ikey by klidne taky mohly vyuzit jeste vnoucata :))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LUSINDA: ja neverim na skvela 30 leta, kdy bylo vsechno kvalitni a politika poctiva. matka kdyz likvidovala pozustalost po babce, tak ta toho mela ze 30 let hromadu a vetsina z toho byly veci ve smyslu "pani, tohodle je mezi lidka porad strasne moc, to nema zadnou cenu". takze si nechala jen stul a zidle po my prapra(pra)babicce. nicmene jejich oprava stala jako nova kuchyn.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    VYHULENY_UFO: tohle jsou 40 léta. Do nějakých 30 let se dělal nábytek na celý život. Sama mám skleník z UP závodů (cca 1930) a těch vychytávek co tam je žasnu. :-)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    DIVER: Naši ho maj s původním sklem, nebo se aspoň neví, že by někdy prasklo. Ani když děda do toho skla praštil pěstí rozezlen na babičku.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAXI_SHIT: no chci jen upozornit, ze v dobe socialistickyho blahobytu nebyl veskery nabytek poctivy, ze i tehda byl rozdil v kvalitach a ne kazdy si mohl dovolit domu brusel.
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    RSZ: ok, tak jinak. Nerozporuju to, že se i dnes dělá poctivý nábytek! Jen to, že v té ceně, za kterou koupíš ten starý a necháš si ho opravit, to asi žádná sláva nebude.
    DIVER
    DIVER --- ---
    KRMITK0: já to měl, myslím, taky v týhle barvě. ale netuším, jestli to tak bylo od výroby nebo nějak namořený. každopádně - když to vidím - hned se mi vybavilo, kolik bordelu zůstávalo mezi tím sklem a dřevem. občas jsem to vytřel, občas jenom vyluxoval :)


    ale jinak jsem měl ten stolek rád. ani nevím, kam zmizel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam