• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JONEZ1: Dovedu si predstavit ze ten dum puvodne zlutej byl, ale ze v prubehu let nekdo ten odstin zmenil. V ty dobe se pouzival min agresivni ton, tenhle ma zelenej podil misto cervenyho. Bejva obcas na nejakym neudrzovanym objektu jeste videt. Dnes je seda modni tak to vnimame jako prijemnejsi.
    BERRY
    BERRY --- ---
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    JONEZ1: jo no, ale i drobná změna občas pomůže. Uvnitř nic moc, zachovali parkety a cementovou dlažbu a vybavili ikeou.
    Ještě vidím přetření vstupních dveří.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    JASMINOVA:: Vyjma změny barvy na fasádě a změny komína z kulatého na hranatý jsem si ničeho jiného nevšimnul, ale ta světle šedá tomu domu rozhodně sluší o moc víc, než žlutá blitka.
    Škoda, že ta fotka se žlutou fasádou není vyfocená ze stejného úhlu a trochu větší, aby se to dalo dát víc do kontrastu.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Opět jsem otevřela časopis Althaus Modernisieren

    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    THIOPENTAL: jo to je dobry todlecto.)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    BLOWUP: Jo to byla tahle diskuze! To bylo fenomenální, díky za připomenutí.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Not this shit again.

    Požadala jsem správkyni, ať mi dá práva, ale poslala mě do řiti. Asi to budu zkoušet dál.
    GECKO
    GECKO --- ---
    THIOPENTAL: A to už je skoro totéž, jako do dodávky řemeslníka, nebo DPDčka... jako jasně...
    THIOPENTAL
    THIOPENTAL --- ---
    ULO: "Do “bakfietsu” (kargokola) se toho vejde skoro stejně, jako do kufru auta."
    ULO
    ULO --- ---
    BLOWUP: nic takového jsem nevrdila, neumíš číst. Ale to bude do sebe zahleděností. Přívěs na kola je čistě z tvé hlavy.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ULO: jj, ta diskuse byla legendarni :-) Tvuj tehdejsi vyrok o tom, ze je nutny kompletne zakazat autum vjezd do mest a ze remeslnici by misto dnesnich bilejch dodavek nacpanejch materialem, nahradnima dilama a naradim za nekolik set tisic meli prijizdet k zakaznikum na kole s privesem to tehdy dotahl na vrchol me pomyslne hitparady nejstupidnejsich vyroku na nyxu :-) Bylo to slavne vitezstvi, vytlacil tehdy vyrok Cukiho o tom, jak voda muze kondenzovat uprostred drevenych tramu, a vzhledem k tomu ze Cukiho mam v DI tak je mozne ze to prvni misto hned tak nic neohrozi :-D
    ULO
    ULO --- ---
    VOZKA: ne, tím to pravda začalo, ale pokračovalo to dal, že se zužují silnice a omezuje vjezd aut do města a že nějaké ID potřebuje jezdit za klienty autem a bez auta to nejde. Já se té diskuze v nějakém pohnutí mysli účastnila a byla poučena, že tomu nerozumím. Nemá cenu s tím začínat znova, ale moje poznámka byla jízlivá, protože dnes byla doprava ve městě obzvlášť vypečená.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FRENNET: ale houby. Každý, kdo sáhne na stavbu v takovém rozsahu, je buď zedník, bagrista, tesař, kominík nebo stavař nebo jiná příbuzná profese. Všichni by měli vědět, co dělají a co už nemají dělat. To není o tom, že se někdo o víkendu rozhodne zbastlit doma udírnu nebo postavit/vybourat příčku a jeho strejda to přece taky dělal sám. Tyhle praskliny celou zdí, utržený rohy, vyvalený stěny, překopaný trubky, ty si sám majitel neudělá.

    S jednou výjimkou, která se táhne českým venkovem: okapy svedené k základům stavby. To měl snad každej. Každej si lil vodu ke zdi a ona pak tu a tam někomu praskla...
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    ULO: Nebyla zrovna u tohohle následná diskuze především o tom, že se celá ta silnice "jen" přesunula pod zem? Nebo to bylo nějaký jiný nábřeží (fakt si teď nejsem jistej)? Na to si asi normální autíčkář stěžovat nebude :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    JASMINOVA: vy dva jste ale architekti, jestli se nemylim a tim padem vy a par ostatni vi, nebo jim to dojde. A to je ten kamen urazu, kdy to jednomu dojde a rekne, ty vole! A tomu druhemu ne, "to zaspis"! A pak to takhle dopada, v ramci obludorekonstrukce a nadseni dojebu i "nedojebatelne".
    Proste pro ne je to past vedle pasti!
    ULO
    ULO --- ---
    MATISK0: už se to tu jelo v listopadu, následná diskuze ukázala, že ti, kterým se to líbí vědí h..eee nic o životě a chtějí upírat ostatním jejich přirozené právo jezdit a parkovat všude.
    MATISK0
    MATISK0 --- ---
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Renoir ponechaný na chalupě..to už je skoro o klubiki vedle :)))

    Tak bych dala něco aspoň trochu hezkýho:

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam