• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    ZCR
    ZCR --- ---
    Chápu správně, že ten filtr spolehlivě odfiltruje všecko, tzn. nejen larvy komárů, ale i veškerý další vodní hmyz a jinou žoužel a havěť? Protože pokud ano, tak je to spíš past spojená se smrtičkou a z jezírka bude ekvivalent anglického trávníku.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DIVER: já vím všecko, a něco i dvakrát
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    NEI: Jsou tam i výkonné filtry v kategorii 50 000,- Kč a více, tam už bych věřil, že to bude mít kýžený účinek. Ale osobně bych si takové jezírko vytvořit nechtěl.
    DIVER
    DIVER --- ---
    OMNIHASH: a jak ty víš, co má v ložnici? He! :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NEI: to sou odvážný slova na někoho, kdo má v ložnici zelený akvárko 😜
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    NEI: Tohle by asi smysl dávalo.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Prosím o poučení. Jaký smysl má takové jezírko (resp. louže) bez přítoku čerstvé vody a následného odtoku? Pochopil bych, kdyby vedle tekl potok a s vodohospodáři si člověk domluvil povolení pro vytvoření nového ramena a rybníčku, ale takhle mi to přijde jen jako zbytečná líheň komárů.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    NEI: Tak "tuny" jsou samozrejme nadsazka, ale radove desitky kilo pstruha duhovyho by sly chovat - potocak je samozrejme mimo hru. Hloubku to ma, filtrace by se musela trochu posilit a upravit tak, aby nepromichavala tolik teplotni zvrstveni, ale v zasade by to mozny bylo. Ale ne, rozhodne to neni cilem mit z toho nadrz na intenzivni chov ryb - i kdyz kdyby bylo nejhur, je to zajimava varianta chlivku. Louzicka ma 100m^3.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    SITH: podobné srovnani jsme si fotil letos ve fr. :)

    SITH
    SITH --- ---
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    VON_GILOTINE: To napravo je 7t sterku co funguje jako filtrace(jeste do toho pribude orobinec a chrastice) a jako predfiltr to ma vortex. Od ty doby co jsem zprovoznil tuhle cast, tak se kvalita vody setrvale zlepsuje. Na par let bych byl v klidu, pak to bude treba obnovit, korenovky fungujou, ale ne vecne, s cimz ale pocitam.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    vidis ja bych spis cekal ze z toho bude do roka ultražabinec plnej řas a náletů. ale ja vidim vsechno cerne, bylo by moc hezke kdyby z toho byla hezka cista nadrzka
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    XBAHNO: "Jesteter" je podle me hodne nenazranej jeseter.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    KORAL: Tak trochu koupani, tak trochu ozdoba zahrady(dobre se u toho pokuruje), tak trochu zasoba vody. Chov ryb - zatim ne, mozna velmi omezene v budoucnu, ale zadny barevny kapri, zadni jesteteri, zadny tuny pstruhu. Vlastne uvidime... Zatim se tam libi ruznymu hmyzu a vazkam, predpokladam, ze pristi jaro prijdou zaby a pak za nima uzovky.
    KORAL
    KORAL --- ---
    XBAHNO: na koupání a nebo na chov ryb, či něčeho jiného? :)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Tak taky jedno "v prubehu 1" a "v prubehu 2" z vlastni zahradky. Zacatek kvetna - konec cervence.

    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    SITH: škoda toho Photoshopu .
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Něco z vlastní zahrádky... Nutno podotknout, že ty obrázky dělí necelé dva roky. Ale ten dřevník jsem tak dlouho nedělal a to dřevo z původní fotky je tam už jen tak z 1/4...

    SITH
    SITH --- ---
    Milla a její dcera Ever

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam