• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    TOOMIX: to mi pripomnelo jak jsem jeden den donesl na sberny dvur asi 50 uplne stejnych kulickovych lozisek .. a druhy tyden asi 100 uplne stejnych civek (el. mag.) to uz jsem musel rict, ze v tom dome musel bydlet nejaky zlodej, co kradl z fabriky vsechno u ceho zrovna stal.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    HAR4NT: jojo, 600 kilo je hned, to stačí zalejt 40m² podlahu do vejšky 1 cm
    ACKO
    ACKO --- ---
    ZUZKAOU: Tak oni mají holky k dispozici ještě nějaký ten byt na sídlišti, kde bydlely dříve a chalupu na Vysočině. Úplně tam vidím Ivanu, jak s prázdným pohledem do dáli objímá stromy ;-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    HAR4NT: minimálně
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    TOOMIX: lol, pisou 15kg/m² pri vysce 1 cm, takze tam toho bylo 600 kilo?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Parkety!

    https://twitter.com/ales___1/status/1649005504880951296?s=20
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: lítost je na místě vůči jeho ochrance, protože po té co stát přestal platit ošetřovatelky 24/7, nejspíš zůstává odkázaný na to, co se uhradí z veřejného pojištění, což je dost málo a nejspíš zase budou čas od času přebalovat policajti.

    A částečně vůči dceři, která je v tom bungalovu hrůzy s nima. Ale to že si Zeman se svou ženou zbyli a po desítkých let jsou pod jednou střechou a von je na ní vodkázanej bude zasloužené peklo pro oba. Tak jak si ty vztahy s lidma celý život budovali, tak je teď mají.
    LEDNICE
    LEDNICE --- ---
    I ty ruský medaile maj oba.
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    FRK_R23: Blbý je, že se pochčije maximálně sám.. :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RSZ: dovolim si upozornit, ze Kellner vyuzival nejen Klause, ale i Zemana. Kazdy, do si nevyhulil nebo nevyfetoval mozek z hlavy nezapomnel, ze Zeman poslouzil Kellnerovi jako vytah k cinskemu prezidentovi a k cinskemu byznysu s lichvou. No a ti s dobrym mozkem si pamatuji, jak Kellner z Ciny vezl Zemana do Cech soukromym boeingem ve vlastnictvi PPF.
    Ano, Zeman a Klaus byly Kellnerovy loutky.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAR_TINA: jo, lidska pamet je svine. lide rychle zapominaji, hlavne na to zle a ten zbytek si mozek idealizuje. ono vlastne za hitlera a komousu tak spatne nebylo, chleba byl chlebovitejsi, pivo levnejsi a to detstvi, to uz dneska mladi nezaziji...
    RSZ
    RSZ --- ---
    tak havla si choval bakala, klause kellner a nejedlý má holt kvůli válce omezený rozpočet
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VYHULENY_UFO: jo, máte všichni pravdu.
    Před mi ho bylo líto
    Po kafi jsem zas přišla k rozumu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAR_TINA: lito mi neni a kdyz mi ho zacina byt litu, rychle si pripomenu minimalne poslednich 5 let jeho prezidentovani, arogantnich debilnich bonmotu o likvidacich novinaru, krase zen ci jeho navstevy na rusky ambasade, kde se nechal opentlickovat svatojirskou stuhou, kterou dnes hrde nosi rusti okupanti a znasilnovaci deti. nasrat na zmrda, zaslouzi si, aby byl absolutne ponizen.
    jo a muze si za to jen a pouze sam, protoze bylo jeho osobni rozhodnuti dat svuj zivot do rukou mynare a nejedlyho.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FRK_R23: to věřím, že snad přijde
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MAR_TINA: Na tom nezáleží. Těch asi 100k měsíčně jsou drobný. Mně by se spíš líbilo, kdyby byl v klepetech Mynář, než řešit co dělá toxickej zmrd.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FRK_R23: ale bez toho dojení státu, prosím. Celá komedie první (a poslední) den s dědkem v kanceláři je proto, aby se mohl čerpat příspěvěk na kancelář a sekretářku.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    MAR_TINA: je to spíš tak celej zeman v kostce. Tahaj si ho jako loutku a toto to jen potvrzuje .. je to hnusný, nedůstojný a ubohý. Ale Zeman byl je a bude svině, takže dobře mu tak
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MAR_TINA: Proč? Jen ať trpí tyvole. Chci aby chcípnul sám, opuštěnej a zapomenutej. Pro tuhle toxickou parodii na lidskou bytost mám jen opovržení a nenávist. Tolik zkurvenejch životů jde za timhle zmrdem. Jen houšť. Nechte ho spadnout ze schodů a pochčijte ho.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HERKULES: oni ho budou dojit a týrat i po smrti. Překvapuje mě to, ale začíná mi být dementního starce líto.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam