• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO


    DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LOGO: v tomhle mě tu před lety rozsekalo jedno místní ID, když na mě vytáhlo slovo, co bylo na celým Googlu šestkrát, z toho dvakrát od něj...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LOGO: No na stavbě, ve skladu nebo v zahradnictví to asi neni běžný slovo, ale jinak se to imo používá zcela normálně.
    LOGO
    LOGO --- ---
    NELLAS: já bych se s dovolením zeptal - tvoje použití slova dichotomie - byť se považuju za relativně inteligentního a sečtělýho, musím se přiznat, že jsem si musel vyhledat co to znamená a víckrát si to přečíst, abych to pochopil, má to víc významů dle způsobu použití, kontextu.

    Tys to použila - protože to slovo "normálně" znáš a běžně používáš? Asi jo, neboť by sis to asi nevyhledala, abys ho zrovna tady použila, protože tak snad nikdo neuvažuje. Přijde mně to zajímavý. Na základě čeho jsi to slovo použila?
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    PALEONTOLOG: nutno vsak priznat ze ta zdrobnelina zni straslive teda
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NELLAS: škoda, že jsi panu kolegovi nepřitakala na ten zaněřádeněj hajzl, bylas to tuším ty, kdo si na to řed časem někde stěžoval :-)) a kundičkám samozřejmě rozumí každý, ono některý ženy těžko definovat jinak
    SITH
    SITH --- ---
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    NEI: no dyt to pisu vlevo dole, mlho
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    FILIPSZ: kundicky - prdele?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    NELLAS: kundicky - sourci
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    NELLAS: protoze tak nikdo nemluvi. pokud se napr kamarad pta kamarada zda budou vecer na diskotece nejake hezke slecny a rekne - hele a budou tam nejaky dobry kundy? tak mu kazdy porozumi. oproti tomu, pokud se kamaradky bude ptat kamaradka na to stejne, totiz zda vecer na diskotece budou nejaci fajn chlapci - tak pokud se zepta - hele a budou tam vecer nejaky curaci? nejspis se vzajemne nepochopi a radsi nikam nepujdou.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VYHULENY_UFO: To je zajímavá dichotomie kundičky-muži. Proč ne kundičky-čuráčci?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //bachmut. pred prichodem ruskeho sveta a po prichodu ruskeho sveta.

    https://twitter.com/antiputler_news/status/1661283637294256130
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LOJZEE: ja to rikam furt, ze se kundicky umi porvat vic nez muzi a ze dokazou zridit damsky hajzly v hospode tak, ze kazdy muz bledne zavisti. konec ironickeho hlaseni.
    RAMJAH
    RAMJAH --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: ani nevím jestli mám sílu po 101 odpovídat .. zákazník je zákazník, většinou jedem renovace amerických veteránů .. https://www.meanmachinegarage.com/
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    RAMJAH: pojízdná prezentace firmy na příčesky?
    RAMJAH
    RAMJAH --- ---
    Jedno z vlastní zahradky .. nahoře dovoz v listopadu 22 DODGE RAM edice RED - nikdy nemělo majitele nejakej dement ukradl na showroomu a neujel šerifovi..

    Dole dneska finišujem na výstavu LEGENDY kde budem jako vystavovatelé ;)
    Poznámky o velikosti penisu nejsou potřeba , moje to auto není a není to ani můj šálek kávy , je to kolegy~šéfa jako pojízdná prezentace firmy

    CHOSE_
    CHOSE_ --- ---
    Bare knuckle je ještě jiná liga, i když v jednom rozhovoru UKS, tuším David „Undertaker“ Dvořák, říkal, jak ho překvapila "betonová" tvrdost rukavic v UFC.

    Evoluce masek:
    SMOKINGVENCA
    SMOKINGVENCA --- ---
    (Fuckbook vykradacka)Before and After they got into the ring: Jade Masson-Wong and Taylor Starling at BKFC 43

    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Paige Michelle Vanzant before & after her fight against R. Namajunas!

    SITH
    SITH --- ---
    Babe Ruth
    George Herman „Babe“ Ruth Jr., vlastním jménem Georg Hermann Ehrhardt, (6. února 1895, Baltimore, Maryland, USA - 16. srpna 1948, New York, New York) byl americký baseballový hráč, považovaný za nejlepšího hráče všech dob.

    Navštěvoval školu pro chudé děti v Baltimoru, kde zahájil svou baseballovou kariéru jako nadhazovač Baltimore Orioles. Později byl fanouškům znám jako „Babe Ruth“, stal se členem Boston Red Sox a roku 1919 dosáhl za sezonu 29 homerunů. Následující rok hrál za New York Yankees, na své konto si připsal 54 homerunů a stal se tak populárním, že roku 1925 vydělal daleko více peněz než americký prezident. Roku 1927 zvýšil svůj rekord na 60 homerunů za sezonu, a když v roce 1935 odcházel z aktivního sportu, bylo jeho skóre 714 homerunů.[1]

    V roce 1991 o něm natočil režisér Mark Tinker životopisný film Babe Ruth se Stephenem Langem v hlavní roli.

    O rok později byl na stejné téma natočen film The Babe s Johnem Goodmanem. Režisérem byl Arthur Hiller.


    Babe Ruth – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Babe_Ruth

    SITH
    SITH --- ---
    Main Street v Deadwoodu v Jižní Dakotě v letech 1877 až 2023 odhaluje některé zajímavé kontrasty. Zde jsou tři fakta o městě Deadwood:

    1. V roce 1874 vedl generál George A. Custer vojenskou výpravu, která v této oblasti narazila na zlato. Zpráva o tomto objevu se rychle rozšířila a přilákala do regionu masivní příliv prospektorů. Populace dosáhla vrcholu kolem 25 000 obyvatel kvůli zlaté horečce.

    2. Název "Deadwood" pochází z malé osady zvané "Deadwood Gulch", která se objevila kolem zlatých dolů. Předpokládá se, že přezdívka byla inspirována množstvím neživých stromů nalezených v rokli.

    3. Jak město zažívalo rychlý růst, získalo pověstnou pověst bezpráví. Absence účinného vládnutí vedla k nárůstu kriminality, násilí a hazardu. Tato oblast byla přitahována notoricky známými postavami jako Divoký Bill Hickok, Calamity Jane a Al Swearengen, což dále podporovalo její bezprávnou image.

    2. srpna 1876 se Divoký Bill Hickok, legendární pistolník a muž zákona, setkal se svou smrtí, když hrál poker v saloonu. Jack McCall, neúspěšný gambler, který chová zášť vůči Hickokovi, ho zastřelil. Tato tragická událost upevnila Deadwoodovo místo ve folklóru Divokého západu.

    zdroj: https://twitter.com/historyinmemes/status/1660786849135067141
    překlad přes google translate

    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    FIFI: Zapomněla si brejle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam