• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    Ale jo, proč by mělo být po ránu blbě jenom mně,))

    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Dobré ploty dělají dobré sousedy.
    Popojedeme:
    Renovace Vila Eileen Gray ve Francii.

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HARPER: to je videt, zes nedrzel kosu :-))
    HARPER
    HARPER --- ---
    PALEONTOLOG: takhle jsem nevěřícně koukal na ženskou s děckem jak mi ožírají švestky, tehdy jsem plot neměl,ale šli po cestě a já byl možná 5 metrů od toho stromu a sekal trávu nebo co a oni prostě šli kolem,zastavili se a začali mi to ozirat, jsem se nezmohl na nic, stal jsem a čuměl,ženská cumela na mě a pak naflusali pecky do trávy a pokračovali v cestě. Teď už plot mám :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NOFNAK: hele po jednom sekání zahrady jsem takhe seděl v autě před ploitem a koukám, jak borec jde kolem plotu, nabere si střapce naší révy a až t odožere a ocumlá, tak je zas nahází přes plot. tak jsem vylezl, zjebal ho, ať si dělá bordel doma. no nikdy nevíš, co to je za zmrda, takže jsem rád že tam nebydlím a můžu takhle ostřelovat neukázněný sousedy.
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    To buďte radi ze nežijete v horách v CHKO, kde ploty jsou jsou zakázané. Respektive plot být muže, ale musí jím proběhnout/přeskočit zvěř. Výjimkou jsou ohrady pro hospodářská zvířata nebo ochrana záhonu před zvěři.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Plot mám podobný jako Baccara. Nevypadá to špatně, ale ruku na srdce, vůbec by mi nevadilo mít tam dvoumetrovou betonovou obludnost. Lidé jsou totiž nesmírně zvědaví a každý, kdo projde, důkladně zkontroluje, kolik mám dřeva na pozemku, kde se hrabu v hlíně a co mi stojí za auto na parkovacím stání. Nikdo neodolá se důkladně podívat. Je to takový trochu nepříjemný pocit narušení soukromí.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MAR_TINA: tak ker ti o metr zmensi zahradu :-) A todle nemusis strihat.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Já mám taky plot, ale ještě nevyrostl.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SPIKE411: tak neni to typicky starocesky vyuziti zahrady, kde je vypletej kazdej centimetr a vsude rostou jablka, ruze, salat a reva, je to proste travnata plocha k volnymu pohybu, ohranicena solidni barierou. a dokonce to neni jen v sedy barve. osobne ocenuju, ze na tom neni nejakej brectan a nejsou tam tuje. dokonce tam vidim brizu.
    ja bych travu takhle nesekal, ale to je kazdyho vec..
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Joanne Woodward & Paul Newman

    V3S
    V3S --- ---
    KOOTCHA: povidal jsem si s nizozemcema v maastrichtu .... udajne je to pozustatek kalvinismu, kdy rodiny davaly ostentativne najevo, jak zbozne ziji a ze nemaji co skryvat ... ale vitrina byla jen do kuchyne/obyvaku, v zadnich mistnostech to casto takova idylka nebyla
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PLOSTENKA: hele klidně, ale až si souded vyvrtá svou legální a v tvé nelegální poklesne voda, neuděláš nic, v právu bude on.
    Když hydrogeolog o tvé studni ví, navrhne vzdálenost té nové takovou, aby se neovlivnily. Je na to vzoreček.
    PLOSTENKA
    PLOSTENKA --- ---
    MAR_TINA: Presne kvuli podobnym slidilum patri studna do kulny.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOOTCHA: zvedneš ruku s telefonem nad plot a vyfotíš to a vidíš :D
    tuhle metodu používám, když jinak nelze zjistit, jestli má soused mého zákazníka studnu. Nejdřív zvoním a ptám se. Do archivů a na mapy koukám taky, ale pohled na pozemek je k nezaplacení.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Mně to vadí fakt hodně, když mě cizí lidi vidí při běžných činnostech. Na chalupě máme naštěstí zahradu tak velkou, že stačí drátěný plot + stromy a keře uvnitř a není tam vidět prakticky vůbec, ale když jsem jeden čas bydlela v domku s malou zahradou a oknama hned do ulice, tak jsem tam prakticky nevycházela na zahradu a žila se zataženýma žaluziema. Já jsem holt typ do paneláku :D
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Krom toho, ze je to teda nebetycne odpudivy.

    Jste doufam radi za dalsi nazor?
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    U nas ve vsi to (nastesti jen) jedno jelito taky ma. Dotahl to k dokonalosti tim, ze si zatmelil i horizontalni spary mezi tema betonama. Do ty doby me ani nenapadlo se tam divat, ale co tu zrudnost nainstaloval, tak mu tam s oblibou hledam skuliny a furt me to vabi.

    Vzdycky me fascinovali holandani, ze jdes po meste a cumis jim do obyvaku a dneska to tak mam taky. Tohle shovavani pusobi naprosto kontraproduktivne, si myslim.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Mi to vždycky připadá jak na dvorku ve věznici.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    MAR_TINA: Mě je úplně jedno, do jaké výšky psi močí (nemluvě o tom, že na můj plot nemá cizí pes co močit). Podstatné je, že se ti psi navzájem vidí. Moc mě netěší, když se můj pes zraní, protože se pokouší bránit svoje území před křížencem NO, kterého jeden z mých sousedu strašně rád pouští útočit na ploty, zatímco se s někým vykecává na ulici. Dle vyhlášky tu sice má mít každý psa na vodítku, ale koho zajímají vyhlášky, že.

    Jinak tvoje představa, že každý si chce povídat s lidmi, co chodí kolem, mi přijde... zajímavá.

    Abych jen nekecal, ta tady je můj nenáviděný drátěný plot po vichřici a pak po betonizaci:

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam