• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    LA_PIOVRA: zase bude.
    JONY
    JONY --- ---
    LA_PIOVRA: "to muselo dát práce a přitom taková blbost"
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    RSZ: takovej krasnej kus dreva, porostlej mechem, domov x druhu hmyzi hmyzu a hub to mohl byt.
    ZCR
    ZCR --- ---
    RSZ: furt je to zlatý, na Vysočině řádí ten betonář Olšiak, a to je teprve peklo
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    RSZ: co je na te fotce predevsim strasne, tak ze jsou tam již zbourane stare kasarny - byvale jezuitske koleje. Ke starým budovam Jičín přistupuje strašně.

V Jičíně krom kmenu, byly zachovány treba i stromy, na ktere byli všichni zvyklí kolem rybníku Kníže - byly z nich vyrezany pohádkové postavy. Ono to tak uz nejak do toho města patří.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Je na tom vidět kupa práce, ale jinak to je fakt strašný, jako většina téhle rezbariny.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOZLIKK: uprimne, az do tohohle kousku jsem Bohouse znala jen jako tekno mága a tyto prace znam spise od Rampase :)
    Podobna uz je u hotelu U Šikmé věže a Honza Entu asi taky potřeboval svoji :))
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    MICHELLEDANIELS: Bohous dokaze neskutecne veci. .)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Pred a po kamaradu z Jičína. Lavicka Rumcajzovy rodiny, nyni tam zdobí hotel ReStart :)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ISCH: Nojo, sestřičko, jenže ty už přece jenom znáš jemné nuance mojí vlkodlačí držky.
    ISCH
    ISCH --- ---
    SALVATOR: S tou jednorožčí čelenkou jsi vypadal spíš rezignovaně, než jako nasranej debil.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    ANNONKA: Stropy budou nejakej panel, na tom v lepsim pripade trochu skelny vaty, na tom betonovej poter
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    ANNONKA: Tu nerovnost zacnes vnimat, kdyz se ti skrine prilis odklanej od sten, jinak je to fuk
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    DEIKSAC: samozřejmě máš pravdu. Jenže já to vidím v reálu, pokoje jsou na východ, nábytek poplatný době, (žádné modernizace-konzervatismus) v obou pokojích vlněné koberce. S drátkováním nikdy nebyl problém (kromě toho, že jsme to dělali neradi) a pokud vím, ani nikdo ze sousedů si nikdy nestěžoval kvůli nerovnosti, oni se lidi dost kamarádili a navštěvovali se...Asi opravdu šlo o to, kdo to dělal, barák je cihlový, vlastně ani nevím, z čeho jsou stropy, vždycky bylo všechno slyšet :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DROOPI: Já holt vypadám jako nasranej debil, i když mám radost. Nenaděláš nic.
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    SALVATOR:
    BOBESH: prdele kdyz se fotim s kamosema tak mam radost a nemusim se tvarit jako nasranej debil.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SALVATOR: taky mam :{
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DROOPI: Resting bitch face syndrom, zkráceně RBF. To mám bohužel taky.
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    BOBESH: by me zajimalo proc se eminem porad tvari jako nasranej debil
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    ANNONKA: Muze byt, ze se v prubehu let menila asfaltova smes. Ale casto je to o tom, jestli je ci neni byt orientovan na slunce a jestli jsou parkety zatizene tezkym nabytkem, v takovem pripade je pak zmekly asfalt v lete vytlacovan ven. Jo a taky faktor rovinnosti betonu pod tim - ze zkusenosti to ve starych bytech neni zadna slava a 2-3 cm odchylka z rovinnosti je norma. Parketar si to tim asfaltem vyrovnal, ale kdyz se pak misto, kde jsou tri cm asfaltu, zatizi tak je jakekoli dratkovani bezzube
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam