• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    I s uvedením zdroje.

    V3S
    V3S --- ---
    Michael J. Fox

    (dneska ma 63. narozky, od roku 1991 bojuje s parkinsonovou nemoci)





    back to the future 1


    back to the future 2


    back to the future 3


    se zenou a detmi (2018)

    Michael J. Fox and Wife Tracy Pollan On How They Stay Connected With Their Four Kids (Exclusive) | Entertainment Tonight
    https://www.etonline.com/michael-j-fox-and-wife-tracy-pollan-on-how-they-stay-connected-with-their-four-kids-exclusive



    NOXIUS
    NOXIUS --- ---
    KOZLIKK: 13 vs 15
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    jestli jsem pocital spravne, tak to vypada na rozdil tri let. .)

    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Jedno domácí, dcera nakreslila hezkou obludu.
    Malujeme spolu miniaturky, tak jsem to vzal jako zadání na tvorbu a něco nám i vzniklo s kolegovou dopomocí a včera jsme malovali.

    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    OMNIHASH: btw Packers jsou skvelej fenomen, jedinej NFL team, nevlastnenej nakym prachacem, od zacatku (1919?) je to neziskovka vlastnena fanouskama, maj asi pul milionu vlastniku, je mi to hrozne sympaticky:)

    A ne, neni to zadost o sejrovej klobouk, az tam zas pojedes;))
    MALATI
    MALATI --- ---
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Ragnar Skanåker

    Pochází z farmářské rodiny, od roku 1952 působil ve švédském letectvu a zúčastnil se mise Organizace spojených národů v Kongu, po odchodu z armády provozoval benzinovou pumpu. V letech 1972 až 1996 startoval na sedmi olympijských hrách v řadě (dostal také divokou kartu na LOH 2004, ale Švédský olympijský výbor ho s odvoláním na slabou výkonnost do nominace nezařadil). Získal čtyři olympijské medaile v disciplíně 50 metrů libovolná pistole: v roce 1972 vyhrál, v letech 1984 a 1988 byl druhý a v roce 1992 třetí. Na mistrovství světa ve sportovní střelbě vyhrál soutěže ve standardní pistoli na 25 metrů v roce 1978, v libovolné pistoli na 50 metrů v roce 1982 a ve vzduchové pistoli na 10 metrů v roce 1983.

    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: a jeho medailonek:

    Hoketsu, 71, was the oldest competitor in both Beijing in 2008 and London 2012, where he finished 17th in a field of 24 in the men’s dressage competition,­ almost half a century after making his Games debut in Tokyo in 1964.

    After that first taste of Olympic competition, Hoketsu studied for a master's degree in economics at Duke University in the US, but continued to ride. And throughout his business career in Japan he rose daily at 5 a.m. to ride before heading to the office.

    When he retired, his wife urged him to make a comeback to competitive sport — and he went on to qualify for Beijing and then London.

    But he revealed preparations for his latest Games appearance had taken their toll. Such is his dedication to the sport that he didn’t see his wife for a year prior to competing in Greenwich Park.

    He told journalists: ‘It is difficult to be away from home for this long as an old man, and I owe everything to her patience and understanding.’

    The Japanese horseman, who trains in Germany, doesn’t see his age as a problem, saying: ‘I don’t know how you’re supposed to feel at 71. I’m the same physique as I was at university. There’s no special secret. I get up at 7 a.m.

    ‘I used to get up at 5 a.m., go riding, go home and then leave for the office for 30 years when I was working. Now I can sleep until 7 a.m. Luxury.’

    Hoketsu’s Olympic career also saw him quality for the 1988 Games in Seoul, but he was unable to compete because his horse was quarantined.

    Sadly, he has ruled himself out of making an appearance in Rio in 206 – not because he feels he will be too old, but because Whisper is getting on in years, and has struggled to recover from a tendonitis injury.

    He said: ‘I want to go to Brazil, but I don’t think I can. It will be difficult to find a horse for Rio de Janeiro. My present horse is too old for that. The biggest motivation for me is to keep feeling that I am improving. If I feel I am getting worse than before, then I will stop.’

    He added: ‘My wife would like for this to be my last year of competition and that will probably be the case. But I still feel my riding is improving. I’m a better rider now than I was at 40.’

    Hiroshi HOKETSU
    https://olympics.com/en/athletes/hiroshi-hoketsu
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    už toho nechte, proboha, nebo se s tím přesuňte do pošty!

    Tady máte ještě jednoho olympionika, Hiroshi Hoketsu v Tokiu 1964


    a Hiroshi Hoketsu v Londýně 2012:
    V3S
    V3S --- ---
    PALEONTOLOG: tak to jsem rad, ze je nas vic, co se bavi ... ale zajimavy je, ze podobnej pocit mam z bobeshe, kterymu tu praska zilka, splasej se vykricniky, ale pak rika, jak je mu to jedno ... sere pes, popojedem
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    V3S: mno dokud se to bude rozmazávat a zároveň se bude tvrdit, jak to máš na háku, tak to bude čím dál vtipnější komedie
    V3S
    V3S --- ---
    PALEONTOLOG: je hezke, ze povazujes par kratkych prispevku za velke usili, ale neni tomu tak ... je to zabava na par desitek vterin ... tvuj prinos do debaty je touto optikou taky dost diskutabilni, ale kdyz uz si kazdej muze poslat co chce, tak na to kazdej muze reagovat jak chce, ne? pokud si neni jisty, lid mu da najevo, jestli je to prinosne nebo je to mimo ... a i na to muze kazdej reagovat, jak chce, bud se chytit za nos nebo si dal jet svoji ... nejak nechytam kam smeruje ta fantasijni rovina s elitou, co si ma dohledavat popisky k fotce, kterou autor evidentne repostuje odjinud, kde ten popisek nejspis je, nebo co je matersko-skolkovskyho na tom, ze reaguju na kvalitu nebo hazim hrach na zed v pripade sebereflexe bobeshe ... to je proste mezilidska komunikace, zakladni podstata diskusniho serveru, jen neni nutny z toho delat drama o trech dejstvich :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    STEVIE: viz TRISSIE. Jeden z duvodu, proc to furt zkouší, je ten, ze ma olympijskou medaili pro SNS, pro Nemecko a chce jeste i pro Uzbekistan :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BERUSKA_CA: hlavne se kvuli klukovi museli odstehovat do Nemecka (v Uzbekistánu tehdy tenhle druh rakoviny lecit neuměli), na lecbu se skladala sportovni komunita a ona pak dlouho zavodila za Nemecko, z vděčnosti za záchranu syna. Je mu ted pres dvacet :-)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    TRISSIE: proč má v beijingu německý dres?
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TRISSIE: Tu jsem jednou videla a jeji soustredeni a urputnost byla vysoko nad ostatnimi. Pak mi nekdo rekl, ze v te dobe potrebovala vyhrat, protoze mela nemocneho syna a lecba byla nakladna. Pokud vim, chlapec to zvladnul.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    V3S: na to, ze to je jen blby auditko, tomu venujes dost usili. myslim, ze bobesh si muze postnout co chce a elita internetu si detaily samostatne dohleda, kdyz bude moc chtit. je to blby auditko z internetu, ne materska skolka
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    V3S: me ty tvoje kecy, ale vubec nezajimaj. ses ot ;)
    V3S
    V3S --- ---
    BOBESH: vyskocil jsi jak certik z krabicky a zcela neadekvatne jsi reagoval na lehke popichnuti a doplneni kontextu, coz by ti mohla naznacit hromada minusek ... pak to jeste doplnis o "hromadu kecu", coz jsou dva jednoradkove prispevky, a prudu o neprispivani ... schvalne si me zkus vyfiltrovat ... klidek, je to jenom auditko na nyxu ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam