• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    FIFI
    FIFI --- ---
    TEA_OF_CUP: Je to Suchy vrch

Webkamera Suchý vrch | Kramářova chata na Suchém vrchu
    https://www.suchak.cz/webkamera-suchy-vrch
    TEA_OF_CUP
    TEA_OF_CUP --- ---
    FIFI: kde to je prosím? Je mi to hrozně povědomé z dětství :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    hele, vy s tím skřípáním zubů - hodilo by se aspoň mezi řečí tuhle vaši úchylku nám ostatním vysvětlit. nebo přinejmenším nemystifikovat burxismem. je to bruxismus.
    MILTIKI
    MILTIKI --- ---
    RACHEL: super, díky. cena není přehnaná, vyzkouším.
    FIFI
    FIFI --- ---
    CSSR a Česká republika, srpen 2024 a totac (tak 1976-1977) 😄

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SARAJ: pry na to pomohala botox. Trochu tim ochrne sval a clovek pak nema takovy stisk - říkala kamoska, osobní zkušenost nemam.
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    MILTIKI: to mi rikala dent hygienistka taky, ze uz na to fungujou fyzioterapie, jak se uvolnit a procvicovat, aby tam nebyla ta stazenost a potreba toho stisku.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    HEJSEK23: Ale jinak, hledej Bloudivý nerv (Vagus nerve), takové ty důležité mrchy, co řídí srdce a tak.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    HEJSEK23: To, že existuje nerv přímo spojující oko a zadek, zjistili již dávno a jako první sovětští vědci. Píchli sovětského člověka špendlíkem do zadku a on plakal. Píchli ho do oka a on se posral.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    HEJSEK23: je to krátké propojení a doprovází ho takový mlaskavě třeskavě křupavý zvuk.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SARAJ: nejsi v tom sama. Ja mam hovezi celist, vim to, i kdyz pani ortodontistka by se neco podobnyho ostychala byt jen vymyslet...
    Mne jeste rikali, ze se da pochat botox k pantu a ze pak nezvejkas tolik...ale logicky to nehradi pojistovna a ja jsem kolenovrt.
    MILTIKI
    MILTIKI --- ---
    HEJSEK23: připomeň se mi po 11.10., kdy se to dovím, ráda se podělím.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    čelist že je propojená s pánví? 🤔 a čím, nebo jak?
    MILTIKI
    MILTIKI --- ---
    RACHEL: zatím chránič1.000,-/ rok, terapie 2.000,-/ měsíc. jdu se zkusit poradit s fyzioterapeutem. člist je snad nějak propojená s pánví, tak třeba je pes zakopaný tam...
    MILTIKI
    MILTIKI --- ---
    ADELHAIDA: měla jsem i slabší, ale prokousala je asi za měsíc. tyhle jsou extra tlustý. pant už mám vyglajdanej, ale ještěže to existuje, jinak už jsem asi na tekuté stravě :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Youth at subway station in
    Yerevan.
    Metro Station Yeritasardakan
    Yerevan, Armenia
    Architect: Stepan Kyurkchyan
    8.3.1981 & now

RACHEL
    RACHEL --- ---
    ADELHAIDA: já mám taky dvouvrstvou, z vrchu fakt pevný (neohebná) a vevnitř je měkkčí část, ohebná. A prostě tak jednou za dva roky měním, děti to maj taky, navíc rostou, drahá sranda.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MILTIKI: A nefungovaly by lepší chrániče? Tohle vypadá jako jednovrstvej, ale existujou sendvičový, který jsou o dost odolnější a i příjemnější... pro boxery a tak.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MILTIKI: aha, ja doporuceni nemam, rovnatka jsem mela x let, nasadky proti bruxismu taky, vzdala jsem to, malem jsem se v noci udusila rozdrcenou nasadkou. Dle zubarky a ortodontistky mam celisti jako buldok- tak dik- takze vesele vrzu dal a celist obcas vyskoci sama. Leda vekem se to zlepsilo..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam