• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    CONSTANTINE
    CONSTANTINE --- ---
    STEVIE: Moje - nemoje. Pracoval jsem leta ve Skotsku jako náhončí tetřevů a tenkrát jsem se šéfovi revíru zmínil o tom, že stavim ze dřeva. Tak mě poprosil, jestli bych mu nepostavil chatku pro střelce - jen takovou boudu aby nemuseli obědvat na kopci. Nakonec jsem stavěl tohle, garáž i dílnu. Všechno jejich vlastní dřevo, úlet. Tzn. harvestor - unimog - katr. Házim sem ještě vnitřek pro zajímavost.

STEVIE
    STEVIE --- ---
    CONSTANTINE: wow! Nádherná. Tj. Tvoje? To by mě zajímalo víc jak se staví taková chata ve Skotsku :)
    CONSTANTINE
    CONSTANTINE --- ---
    Nahoře 2018, dole předevčírem. Zaletěl jsem se do Skotska podívat na chatu co jsem za pomoci kamarádů postavil za 11 dní. Má to novej nátěr ale jinak furt drží, i sníh to unese :)

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ARGANNAH: To ví zřejmě každý, jen ten text je hodně.. no, jak bych to řekla.. dezorientovaný.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ARGANNAH: Tak mne to přišlo logicky...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Jsem jediná, nebo to nedává smysl i někomu dalšímu?
    STROSIK
    STROSIK --- ---
    Před rokem, v zimě a dnes
    Původně nádrž na ryby, který se chytaly v místních řekách a rybnících aby zůstaly čerstvý a po ruce. Postaveno někde mezi 18. a 19. stoletím z žulových kamenů, původně kruhový tvar o průměru 3 metry a hloubce 30-40 cm, kořeny ji ale zdeformonaly. Našli jsme dva prameny, které ji napájí. Starousedlíci říkali, že tam někde bývala nějaká kaluž, ale netušili, že tam je nádrž, kterých se v okolí moc nedochovalo. Původní majitelé nechali pozemek 20 let zarůstat. Dneska v ní jsou žáby, mloci, vážky a spousta dalšího života.

FIFI
    FIFI --- ---
    OMNIHASH: Ja jsem to mensi dite na fotce, moc si to nepamatuji, jen vim, ze v tom malem bazenku, kde bylo vody po kolena, jsem se topila.
    😂 nasi na mne chvilicku nedavali pozor, nejaky chlapek mne vytahl a rika nasim: prosim Vas davejte si na to dite pozor 😂🙈
    Mluvim o tom bazenku pro batolata 😂, stacilo se postavit.
    To brouzdaliste nyni vypada, ze z nej asi byl zahon:)

Ty nove fotky delal muj znamy, je tam zrovna na dovolene.

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    FIFI: problém těhlech oldschool bazénů na horách je, že nemaj žádnou izolaci, a tak i v největším létě má voda tak třináct stupňů. Jsme měli pension v Churáňově, a za celou sezonu do toho vlezli snad tři hosti tak na půl minuty každej.
    FIFI
    FIFI --- ---
    TEA_OF_CUP: Je to Suchy vrch

Webkamera Suchý vrch | Kramářova chata na Suchém vrchu
    https://www.suchak.cz/webkamera-suchy-vrch
    TEA_OF_CUP
    TEA_OF_CUP --- ---
    FIFI: kde to je prosím? Je mi to hrozně povědomé z dětství :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    hele, vy s tím skřípáním zubů - hodilo by se aspoň mezi řečí tuhle vaši úchylku nám ostatním vysvětlit. nebo přinejmenším nemystifikovat burxismem. je to bruxismus.
    MILTIKI
    MILTIKI --- ---
    RACHEL: super, díky. cena není přehnaná, vyzkouším.
    FIFI
    FIFI --- ---
    CSSR a Česká republika, srpen 2024 a totac (tak 1976-1977) 😄

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SARAJ: pry na to pomohala botox. Trochu tim ochrne sval a clovek pak nema takovy stisk - říkala kamoska, osobní zkušenost nemam.
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    MILTIKI: to mi rikala dent hygienistka taky, ze uz na to fungujou fyzioterapie, jak se uvolnit a procvicovat, aby tam nebyla ta stazenost a potreba toho stisku.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    HEJSEK23: Ale jinak, hledej Bloudivý nerv (Vagus nerve), takové ty důležité mrchy, co řídí srdce a tak.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    HEJSEK23: To, že existuje nerv přímo spojující oko a zadek, zjistili již dávno a jako první sovětští vědci. Píchli sovětského člověka špendlíkem do zadku a on plakal. Píchli ho do oka a on se posral.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    HEJSEK23: je to krátké propojení a doprovází ho takový mlaskavě třeskavě křupavý zvuk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam