• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    MARTYYNO
    MARTYYNO --- ---
    MATT: to ze to je 1 pixel siroke je pravda tak napul

Je to zalozene na tom, ze ten zobrazovaci panel sklada bile svetlo z 3 led (r, g, b) ktere jsou umistene vedle sebe, takze kazde to cislo je vlastne siroke 3 pixely. Barvou pixelu na vstupu urcis jaka z tech 3 led na vystupu se rozsviti.
    VXP
    VXP --- ---
    PPNEKK: nelíbí se mu nová velikost písma ;)

PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    MADCAT: o co tam jde? Nic zásadního nevidím :))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MADCAT: hecnuls mě, 78', špičák si najdi sám :-P

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Channing Tatum kdysi a dnes

JND
    JND --- ---
    MADCAT: mapy mám rád ,čumim do nich dost často a ta starší mi přijde lepší.
    MATT
    MATT --- ---
    SALVATOR: k tomu jsem ted potkal zajimavej obrzek

MADCAT
    MADCAT --- ---
    Něco pro map nerdy: KČT 64 Šumava - Železnorudsko, detail Špičáku a okolí, 6. vydání z r. 2008 vs. 9. vydání z r. 2016

ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KBN: Aha, koukám, že se tu mazalo, takže můj příspěvek tu teď, sám samotinký, nedává vůbec smysl. Tož mažu se taky, ať je zmatek ještě větší :)
    KBN
    KBN --- ---
    ARGANNAH: Ross měl přece Bena a druhé dítě právě s Rachel ne? Nebo se pletu?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SALVATOR: V podstate Sub-pixel antialiasing :-)
    CONSTANTINE
    CONSTANTINE --- ---
    JANFROG: Dalmigavie Estate, Tomatin
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    CONSTANTINE: Kde presne to je? (ve Skotsku ziju a tak trosku opecovavam jednu independent bothy, ze bych okoukl jak to dela konkurence :-)
    SITH
    SITH --- ---
    CONSTANTINE
    CONSTANTINE --- ---
    STEVIE: Moje - nemoje. Pracoval jsem leta ve Skotsku jako náhončí tetřevů a tenkrát jsem se šéfovi revíru zmínil o tom, že stavim ze dřeva. Tak mě poprosil, jestli bych mu nepostavil chatku pro střelce - jen takovou boudu aby nemuseli obědvat na kopci. Nakonec jsem stavěl tohle, garáž i dílnu. Všechno jejich vlastní dřevo, úlet. Tzn. harvestor - unimog - katr. Házim sem ještě vnitřek pro zajímavost.

STEVIE
    STEVIE --- ---
    CONSTANTINE: wow! Nádherná. Tj. Tvoje? To by mě zajímalo víc jak se staví taková chata ve Skotsku :)
    CONSTANTINE
    CONSTANTINE --- ---
    Nahoře 2018, dole předevčírem. Zaletěl jsem se do Skotska podívat na chatu co jsem za pomoci kamarádů postavil za 11 dní. Má to novej nátěr ale jinak furt drží, i sníh to unese :)

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ARGANNAH: To ví zřejmě každý, jen ten text je hodně.. no, jak bych to řekla.. dezorientovaný.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ARGANNAH: Tak mne to přišlo logicky...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Jsem jediná, nebo to nedává smysl i někomu dalšímu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam