• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    DELVIT: dostali promo buzi-tasky, ehm, pardon panske kabelky od sponzora, tak to musi nosit. Nehledej v tom nic sofistikovaneho ;)
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    ELIS: tak to si mohou dát do batohu...
    ELIS
    ELIS --- ---
    DELVIT: Protože kdyby si vzali na deodorant, telefon a pytlík koksu normální kabelku, kluci by se jim smáli, že jsou buzny.
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    VYHULENY_UFO: proč to vlastně nosí?
    CDR
    CDR --- ---
    MATT: když byla ta taková horečka Královec Čechům, tak jsem se podíval na Kaliningrad přes google street a přišlo mi to jako Varnsdorf u moře .)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    prej Kalinigrad

ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ALENNAI:
    Doplním: pondělí- čtvrtek, Holešovice
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    JONEZ1: pobavilo mě, jak tvá ikonka ve stejném rytmu nevěřícně kroutí hlavou :)
    Jinak souhlasím, taky bych si to ráda prohlídla víc, než mi ta rychlost umožňuje.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    ALENNAI:: Ahoj, promiň, musel jsem dát mínus, protože ten animovanej gif je s prominutím na poblití, když na to člověk pár vteřin kouká...
    Kdybys to chtěla dělat příště, můžeš prosím v tom generátoru Ezgif nastavit prodlevu mezi jednotlivými obrazy třeba na 3 vteřiny, kdy už se na to dá normálně koukat.

YENKEE
    YENKEE --- ---
    Tak to mě podrž!
    SHIN
    SHIN --- ---
    z vlastniho schodu.....

EZOUN
    EZOUN --- ---
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Terminator 2 - Judgement Day
    Sarah Connor’s nightmare sequence of a nuclear blast. The playground seen in the movie was built specifically for this scene and was removed afterwards. It is currently a popular picnic area with a great view of Downtown LA and Dodger Stadium
    See comments for more pics.
    Fun Facts:
    Linda Hamilton’s twin sister, Leslie Hamilton Gearren, played the happy Sarah Connor in the playground and the infant John Connor is played by Hamilton’s own son.
    James Cameron’s Terminator 2: Judgment Day has been hailed by scientists has being one of the most realistic depictions in a film.

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Hříšný tanec - Cynthia Rhodes.

GUMBA
    GUMBA --- ---
    VYHULENY_UFO: Přestal sypat no :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam