• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    DIVER: pokud si s tím člověk prohraje a použije vhodnou metodu, většina kostí může (ale nemusí) zůstat pohromadě. Paradoxně čím menší kostricka tím častěji to zůstane v kuse, jen se musí vybrat vhodná velikost larev kožojedů, která se pustí do práce.
    DIVER
    DIVER --- ---
    KRMITK0: k těm preparacím a kostičce myši: to takhle víceméně zůstane vcelku nebo to pak musíš sestavit? a i ten ocásek?
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    DRAGON: pokud se identifikujes jako ledni medved, tak se ti z toho roztresou kolena..
    23NAUTILUS
    23NAUTILUS --- ---
    DRAGON: a taky se s toho daj skakat salticka, jestly teda je bazen aspon 1,5m hlubokej. :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SUOTAM: tak to pak jo, prima :)
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    DRAGON: od vseho trochu, je pod tim schovanej vrt, zaclani to vyhledu sousedu do bazenu, lezou po tom deti a je to designovka doplnujici moderni vilu se zahradou.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SUOTAM: asi bych pozadal o zopakovani, puvodni diskuzi si nevybavim a uprimne vubec nechapu ucel te veci, designovka mi to neprijde úplně dobra, na tak malej prostor je to imho moc velky a zabira to zbytecne moc mista. Ale visjak, tisic lidi, tisic chuti. Pokud je to nejaky aktivni prvek (nejaky detsky prvek, chlazeni, atd), tak supr, ale dat to tak takhle jen kvuli estetice, mi prijde trochu přepal.
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    už jsem to sem jednou dával, nebylo to ale ještě dokončené.
    debatu k čemu je to dobré nemusíme opakovat:)

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jan a Jiřina Rosákovi
    Manželé od roku 1977

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SITH: Škoda, že ty spáry ve finální podobě jsou tak neumětelsky zapatlané, ale jinak pěkné.
    SITH
    SITH --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    místo, kde se rozloučili Marty a Dr. Brown v BTTF3, stromy značně povyrostly :)

V3S
    V3S --- ---
    collin farrell ... make up v serialu penguin

How Colin Farrell Transformed Into The Penguin | The Penguin | Max
    https://youtu.be/KwDfu2gRoxA?si=VlESLp2Dt1hLHwCn
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    KRMITK0: nemám špatně usazenou kost, to je fotka před slepením.

Kožojed, hmm, zajímavý tip, jen nevím kde sehnat na kanárech kožojedy :)

KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    VERSONNENHEIT: já mám lepší zkušenost s kožojedy to je perfektní preparační linka.

Jen drobnost máš špatně usazenou kost quadrate

A abych nebyl OT

DAVI3D
    DAVI3D --- ---
    UTB
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    BERUSKA_CA: lol :D tohle si nekam vykopiruju a obcas kdyz mi bude blbe a nic moc si to prectu! top historka za poslednich par tydnu :D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    TAPINA: Tohle uz je fakt OT, ale na veterinare mam ty nejlepsi vzpominky. Diky zminene kamaradce jsem se ucastila “posledni prednasky” (promovala rok po mne). Zapadla jsem diky zakladnim znalostem mediciny, ktere do me celozivotne cpala matka, nosila si pacienty domu. Docent z “malych” se ptal, kdy jsem na veterine promovala, jako lol, ja promovala z fyziky a chemie (a polygrafie).
    No a v poslucharne jsem hned po vstupu uvidela vememo - velkou bilou atrapu, na ktere jste se ucili dojit. Hodina pokrocila, kazdej v krvi dve promile, kdyz jsem zarvala: “Vemeno!” A tim popukla soutez v dojeni. Do vemena se nalilo sampanske, lide ulehali pod nej a vasi profesori a docenti dojili na cas. Velika zabava. Domu jsme se vraceli nad ranem, ja mela druhy den problem mackat na fotaku spoust (ucili me dojit, vis, ze to neni legrace), ale co chudaci vyucujici. Jako vysvetluj doma proc jsi prisel za svitani: “Ale, celou noc jsem tahal nejakou kravu za cecky!” To kazdou manzelku potesi.

Dodnes touzim po tom vemenu.
    FIFI
    FIFI --- ---
    TAPINA: Kristepane ! 🙈
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BERUSKA_CA: Table historka sem tématicky až tak nepatří, ale vlastně to takové před a po bylo. Spolubydlící na koleji si opatřila za studijními účely kravskou lebku, už vypreparovanou a jak jsme si myslely, dostatečně vyčištěnou. A nenapadlo jo nic lepšího, než když už ji tam máme a zabírá poměrně dost místa, že si z ní udělá stylový svícen. Umístila krávě na čelo svíčku, zapálila... a jak se kostní tkáň začala zahřívat, z lebky vylezli červi a začali pochodovat po pokoji :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam