• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    DAVI3D
    DAVI3D --- ---
    MAGI
    MAGI --- ---
    YENNEFER: Skoro bych tipla, že irský mech. Mám ho taky v plánu :)!
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SUOTAM: co to roste mezi tou dlažbou?
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Vypadá to jako nic, ale je to pár hodin práce

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SUOTAM: Na chování tučňáků taky supr.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    DRAGON: a presne o tomhle ta debata byla, nakrasne jsi to shrnul.
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    DIVER: pokud si s tím člověk prohraje a použije vhodnou metodu, většina kostí může (ale nemusí) zůstat pohromadě. Paradoxně čím menší kostricka tím častěji to zůstane v kuse, jen se musí vybrat vhodná velikost larev kožojedů, která se pustí do práce.
    DIVER
    DIVER --- ---
    KRMITK0: k těm preparacím a kostičce myši: to takhle víceméně zůstane vcelku nebo to pak musíš sestavit? a i ten ocásek?
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    DRAGON: pokud se identifikujes jako ledni medved, tak se ti z toho roztresou kolena..
    23NAUTILUS
    23NAUTILUS --- ---
    DRAGON: a taky se s toho daj skakat salticka, jestly teda je bazen aspon 1,5m hlubokej. :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SUOTAM: tak to pak jo, prima :)
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    DRAGON: od vseho trochu, je pod tim schovanej vrt, zaclani to vyhledu sousedu do bazenu, lezou po tom deti a je to designovka doplnujici moderni vilu se zahradou.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SUOTAM: asi bych pozadal o zopakovani, puvodni diskuzi si nevybavim a uprimne vubec nechapu ucel te veci, designovka mi to neprijde úplně dobra, na tak malej prostor je to imho moc velky a zabira to zbytecne moc mista. Ale visjak, tisic lidi, tisic chuti. Pokud je to nejaky aktivni prvek (nejaky detsky prvek, chlazeni, atd), tak supr, ale dat to tak takhle jen kvuli estetice, mi prijde trochu přepal.
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    už jsem to sem jednou dával, nebylo to ale ještě dokončené.
    debatu k čemu je to dobré nemusíme opakovat:)

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jan a Jiřina Rosákovi
    Manželé od roku 1977

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SITH: Škoda, že ty spáry ve finální podobě jsou tak neumětelsky zapatlané, ale jinak pěkné.
    SITH
    SITH --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    místo, kde se rozloučili Marty a Dr. Brown v BTTF3, stromy značně povyrostly :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam