• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SEJDA: myslel jsem, že ten smajlík na konci napoví, že to nemyslim vážně
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MATT: klicovi zamestnanci odesli, protoze rikali Muskovi, ze jeho terminy nejsou realne.

MARASAN: je to prinejmensim duo-turbo
    MATT
    MATT --- ---
    SEJDA: z fotek je patrne, ze ti "klicovi zamestnanci" tam akorat primontovali spoustu zbytecnejch kurvitek. ;)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    LORD_DE_SEIS: podle toho vyfuku tipuju dvoutakt ;-)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    LORD_DE_SEIS: stalo to jenom 2 mld. $ (strilim od boku), vypovedi nekolika drive klicovych zamestnancu, nasazeni 5 000 lidi (strilim od boku) a trvalo to "jenom" 10 let? To vubec nezni jako "raketova veda", takova trivialita.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Vývoj motoru Raptor - to skoro vypadá, že to nebude zas taková raketová věda :-)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    Goldie :)

MILTIKI
    MILTIKI --- ---
    HEJSEK23: jak netuším, ale fyzioteraleut Ondra Hons mě bruxismu během hodiny zbavil. Promačkával mi záda a čelist se rozvolnila. EPIC MAGIC
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    NFS Underground 2

KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    SITH: To je dobrý jak tu značku obrátili špatně a teď neukazuje čísla busů :D
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    GREW: Jo, protoze je to bezpecnejsi nez kdyz autobus musi stejne blokovat silnici, protoze zaliv u zastavky blokujou auta a lidi se musi proplejtat. Simple as that.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KONOPKA: co teprv, kdyby lidi neměli auta, to bylo i bez dopravních nehod
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GREW: poprvý jsem to do mhd málem napral, když jsme u toho zklidňování
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    GREW: Asi aby si nebozaci co nemají kde zaparkovat nepletli záliv s parkovacim místem. Není záliv => nedojde k omylu s parkováním.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DEMENCE: zas tak dramatický to parkování u busu nebylo, navíc tam bylo jedno místo i za značkou. a pak nikdo nebránil projektantovi záliv prodloužit až k zastávce, když už ji teda museli posunout... :) tohe jde fakt těžko okecat
    GREW
    GREW --- ---
    MAEQ: Parkovaci mista tam byly i pred tim, jako soucast toho zalivu a zklidnenim ulice myslis vytvarenim kolon za autobusem zastavujicim v zastavce?
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    GREW: na konci toho zálivu, na rohu baráku je večerka... Spousta lidí parkovalo v zálivu pro autobus na "čtyřku" a autobus syltejne neměl kde zastavit... Jo taky jsem se tomu divil, ale Ďáblice mají posledních cca 13let samosprávu a některé činnosti jsou prostě nad mentální schopnosti našich volených zástupců... Jako stále nevim...
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    GREW: Na jednu stranu zklidnění ulice tím, že bus zastavuje v jízdním pruhu. Na druhou stranu nová 4 parkovací místa v původním zastávkovém zálivu! Protichůdné? Jistě. K ničemu? Samozřejmě! *facepalm
    GREW
    GREW --- ---
    PALEONTOLOG: Muze mit prosim nekdo vysvetlit, jaky vyznam ma zrusit zaliv pro zastavku autobusu, aby autobus, co zastavuje v zastavce stal v silnici a ne v tom zalivu?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ulice ďáblická v praze, po rozsáhlý rekonstrukci, před a po současně.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam