• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    MORGYSZ: dycinky dřez!
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Mohl by nekdo prosim postnout obrazovou dokumentaci k "mycak"/"myčák", at eventuálně vim, na které jsem straně? Díky 🙂
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    KLATIC: Je to tak, v naší rodině již od počátků věků. Jests velký rozkol v tomto tématu.
    Když se vytáhl na přetřes mycák vs myčák, při večeři. Bral se i příbor výhružně do ruky!
    Otec je z Ústí, matka z Prahy...
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    NEI:: pro zájemce o interaktivní zážitek hezké dron-panorama na google mapách .
    KEL
    KEL --- ---
    ADELHAIDA: A můj pradědeček se ztratil jako malej za náměstím Míru v pšenici. Gentrifikace zasraná.
    NEI
    NEI --- ---
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Mně docela baví ty kecy o developerech... většinu dělnickejch pražskejch čtvrtí, nad jejichž géniem loci tu mnozí vzdychaj, postavili taky developeři tehdejší doby. Za levno, hnusně, aby se tam vešlo co nejvíc lidí.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    TOMBRIDER: team "mycák", to fakt existuje???? Okamzite sterilizovat a nahnat na nucene prace u MYČÁKU!
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    BACCARA: Myčák!!
    Jsem taky team myčák!
    A nikdy nebudu mít pochopení pro team mycák...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KARLOSK: hlavne v dobe kdy existujou cenove dostupna plastovna okna ktera nejsou od drevenych rozeznat dokud od nich nejsi par cm....
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    FRK_R23: přitom prořezat pár stromů v na vítkově aby bylo vidět panorama- to je problém…
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PALEONTOLOG: Krumlov je v tomhle dost napřed no :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    FRK_R23: mě stačí klasické nepovolování plastových oken. na obyčejným baráku z padesátých let.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ADAMFC: no to by bylo petic, kdyby šlo o automobilovej provoz, žejo, přitom železnice mě dokáže srát neskutečně, tramvají počínaje vlaky konče.
    FRK_R23: bavil jsem se s někým z českýho krumlova a říkal, že u nich jsou památkáři na pohodu. to víš praha musí bejt extra :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KARLOSK: Současná podobna památkové péče v Praze je turbo brzda. Jejich pravomoce jsou taky totálně mimo, viz stromy na Mariánském náměstí. Parta zmrdů.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    I tady se vyjádřím :D
    Zbourat okamžitě se všema těma debilníma památkářema co brání v jakémkoliv rozvoji. To dopadne jak s Libeňákem.
    Věřím, že jsou mezi památkáři i inteligentní lidé, ale tihle "nebourači" ...
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    Nebylo těch důkazů, že gentrifikace nemá stinné stránky, kolegové, už dost?
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    ENDER: no a hlavně teda co chudáci ty lidi, co bydlej pak kolem tý trati dál. Tady jsou namalovaný troje koleje, víš jak se tam zvýší provoz??

Další podobný téma, tentokrát chudáci v Nebušicích budou mít víc letadel zde: [CEEFA @ PRAHA 6 (nejlepší místo mezi nebem a zemí)]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam